Pages:
Author

Topic: kasım ayı fork söylentisi - page 2. (Read 1995 times)

hero member
Activity: 504
Merit: 500
August 28, 2017, 07:53:42 AM
valla gına geldi bu fork haberlerinden artık, ne forkmuş amk her sene aynı muhabbetler dönüyor, sırf piyasayı manipüle etmek için bahane üretmekten başka bişey değil bu haberler bence
full member
Activity: 279
Merit: 100
August 28, 2017, 07:52:52 AM
Kasımdan önce full tlye gececeğim duruma göre tekrar btc alabilirim
amacları o zaten sızler sayesınde ucuza btc almak.bır sey olcagı yok b u ay oldugu gıbı
Amaclari falan degil kasim ayinda fork olacak bu kesin bitcoin core forka gidecegini resmi hesaplarindan duyurdu segwitin2X ayagida forkun diger zinciri olacak ve butun btcnin hash gucunun %90i s2X zincirinden devam edecek. Sorun su Core takimi yani bitcoinin yillardir gelistirici tayfasi bu forku desteklemeyeceklerini hatta karsi cikacaklarini zaten belli ettiler hatta gecenlerde birisi s2X kismina savas acmaktan bahsetti cunku s2X'i BTC ye savas acmis gibi goruyorlar (hakli nedenleride var)  Durum bukadar ciddiyken amaclari bu falan degil yani gizli odalarda pelerinli yasli adamlar kedi kesip kan akitmiyor durum ayan beyan ortada fiata gecmeyi dusunen arkadas herkes kendi kararini versin ama senin yaptigin suan en mantikli yol.. Herkesin umudu bu sorunun hal olmasi ama ortada bir sorun oldugu gercek ve ciddiye alinmasi gereken bir sorun. Kendimce anlattim olay tabiki daha derin umarim yardimci olabilmisimdir..

benımde bıldıgım bu tarz bırseydı. yanı %10 ortalama bcc desteklıyor su an kalan %90 kasımdakı fork destekleyecek ve yenı bır coın dogal olarak cıkmayacak ortaya. en azından segwıt muhabebtı başlangıcı bu sekıldeydı. ancak fork denen muhabbet ıcın %1 bıle yeterlı. %1 lık bır madencı bıle desteklemezse zaten fork oluyor. bu sebeble cokta onemlı bısey degıl bence. yenı bır altcoın cıkar ortaya cogunlugun destekledıgı coın her zaman ana zıncır olacak ve o zıncıre de btc denecek.
bcc bi spekülasyondu tamam . ama bu gerçek fork 2x hızlı olucak bitcoinden ne kadar  ilgi olur bilemem hiç
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
August 28, 2017, 06:23:00 AM
Geçen sefer btc tutmayın dediler forumda. Bcc fırsatını kaçırdık. Bu sefer forum geneli ne derse tam tersini yaparım.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
August 28, 2017, 06:03:41 AM
amacları o zaten sızler sayesınde ucuza btc almak.bır sey olcagı yok b u ay oldugu gıbı
Amaclari falan degil kasim ayinda fork olacak bu kesin bitcoin core forka gidecegini resmi hesaplarindan duyurdu segwitin2X ayagida forkun diger zinciri olacak ve butun btcnin hash gucunun %90i s2X zincirinden devam edecek. Sorun su Core takimi yani bitcoinin yillardir gelistirici tayfasi bu forku desteklemeyeceklerini hatta karsi cikacaklarini zaten belli ettiler hatta gecenlerde birisi s2X kismina savas acmaktan bahsetti cunku s2X'i BTC ye savas acmis gibi goruyorlar (hakli nedenleride var)  Durum bukadar ciddiyken amaclari bu falan degil yani gizli odalarda pelerinli yasli adamlar kedi kesip kan akitmiyor durum ayan beyan ortada fiata gecmeyi dusunen arkadas herkes kendi kararini versin ama senin yaptigin suan en mantikli yol.. Herkesin umudu bu sorunun hal olmasi ama ortada bir sorun oldugu gercek ve ciddiye alinmasi gereken bir sorun. Kendimce anlattim olay tabiki daha derin umarim yardimci olabilmisimdir..

benımde bıldıgım bu tarz bırseydı. yanı %10 ortalama bcc desteklıyor su an kalan %90 kasımdakı fork destekleyecek ve yenı bır coın dogal olarak cıkmayacak ortaya. en azından segwıt muhabebtı başlangıcı bu sekıldeydı. ancak fork denen muhabbet ıcın %1 bıle yeterlı. %1 lık bır madencı bıle desteklemezse zaten fork oluyor. bu sebeble cokta onemlı bısey degıl bence. yenı bır altcoın cıkar ortaya cogunlugun destekledıgı coın her zaman ana zıncır olacak ve o zıncıre de btc denecek.
full member
Activity: 266
Merit: 242
August 28, 2017, 06:01:56 AM
Geçen BCC den korktuk btc den çıkıp altlara geçtim sonrada kaydılar,hala çıkmadı girenler
bcc den çok güzel para kazanabilirdik ama çok yanlış tercih yaptım eger bu sefer yıne bır coın klonlanırsa hiç anlamam direk
herşeyi satar btc ye geçerim
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
August 28, 2017, 05:51:41 AM
kasım için tam belirli birşey var mı yok mu arkadaşlar
eğer bu gerçekten hardfork olacak sa bende dolara geçerim btc de durmak tehlıkelı olacaktır
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
August 28, 2017, 05:23:00 AM
Geçen aylardaki söyenti yüzünden millet btcye geçti altların hemen hemen hepsi % 300 civarında eridi.Eğer btcde kalsaydım 3 katı daha fazla altcoin alırdım ve bugünlerde en az 2x daha yapardım.

Kasımdada aynı söylenti olacak gibi bu sefer ya btc ya tlde kalacağım.
full member
Activity: 279
August 28, 2017, 04:47:44 AM
Amaclari falan degil kasim ayinda fork olacak bu kesin bitcoin core forka gidecegini resmi hesaplarindan duyurdu segwitin2X ayagida forkun diger zinciri olacak ve butun btcnin hash gucunun %90i s2X zincirinden devam edecek. Sorun su Core takimi yani bitcoinin yillardir gelistirici tayfasi bu forku desteklemeyeceklerini hatta karsi cikacaklarini zaten belli ettiler hatta gecenlerde birisi s2X kismina savas acmaktan bahsetti cunku s2X'i BTC ye savas acmis gibi goruyorlar (hakli nedenleride var)  Durum bukadar ciddiyken amaclari bu falan degil yani gizli odalarda pelerinli yasli adamlar kedi kesip kan akitmiyor durum ayan beyan ortada fiata gecmeyi dusunen arkadas herkes kendi kararini versin ama senin yaptigin suan en mantikli yol.. Herkesin umudu bu sorunun hal olmasi ama ortada bir sorun oldugu gercek ve ciddiye alinmasi gereken bir sorun. Kendimce anlattim olay tabiki daha derin umarim yardimci olabilmisimdir..
Abi şimdi segwit2x Destekliyor herkez  3 ayrı bitcoin mi olucak ?
segwit Bitcoin, Segwit2x Bitcoin, 8 mb blocklu bitcoin cash .

yoksa şuanki segwit bitcoin segwit2x 'e geçicek ve bölünme olmucak ? 

birisi tam olarak açıklayabilir mi?
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
August 28, 2017, 03:15:50 AM
Ekim ayının sonuna doğru Fiat a geçmek en saglıklısı.Ortada bir belirsizlik varsa mutlaka spekülasyon olarak kullanılacaktır.Temmuzda yaşadğımızın aynısı yaşanacak %90.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
August 28, 2017, 03:11:54 AM
Durum ciddi ama Bir noktada anlaşırlar. BCC de yaşananlar da hepsine bir tecrübe. Fork olacağını sanmam. Yine de Kasıma varmadan belli olmaz. Ben Ekimde ne yapacağıma az çok karar vermiş olurum. Bir takvim var fakat Şu an belirsizlik çok, daha net bilgiler lazım.

Durum ciddi ama sizinle aynı fikirde değiliim BCC onlar icin kötü olmadı aslında cok iyi oldu. Sırf bunun icin bile fork yapılabilir kac kat yukseldi. Nasıl kar yaptılar hesaplayamıyorum siz düşünün artık.
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto
August 27, 2017, 07:33:38 PM
Durum ciddi ama Bir noktada anlaşırlar. BCC de yaşananlar da hepsine bir tecrübe. Fork olacağını sanmam. Yine de Kasıma varmadan belli olmaz. Ben Ekimde ne yapacağıma az çok karar vermiş olurum. Bir takvim var fakat Şu an belirsizlik çok, daha net bilgiler lazım.
hero member
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
August 27, 2017, 06:56:06 PM

Bırakınız yapsınlar bırakınız satsınlar. Herkes elinde tutarsa coinler yükselmez biliyorsunuz.
Bazıları satacak ki biz para kazanalım.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
August 27, 2017, 05:57:22 PM
Amaclari falan degil kasim ayinda fork olacak bu kesin bitcoin core forka gidecegini resmi hesaplarindan duyurdu segwitin2X ayagida forkun diger zinciri olacak ve butun btcnin hash gucunun %90i s2X zincirinden devam edecek. Sorun su Core takimi yani bitcoinin yillardir gelistirici tayfasi bu forku desteklemeyeceklerini hatta karsi cikacaklarini zaten belli ettiler hatta gecenlerde birisi s2X kismina savas acmaktan bahsetti cunku s2X'i BTC ye savas acmis gibi goruyorlar (hakli nedenleride var)  Durum bukadar ciddiyken amaclari bu falan degil yani gizli odalarda pelerinli yasli adamlar kedi kesip kan akitmiyor durum ayan beyan ortada fiata gecmeyi dusunen arkadas herkes kendi kararini versin ama senin yaptigin suan en mantikli yol.. Herkesin umudu bu sorunun hal olmasi ama ortada bir sorun oldugu gercek ve ciddiye alinmasi gereken bir sorun. Kendimce anlattim olay tabiki daha derin umarim yardimci olabilmisimdir..
full member
Activity: 672
Merit: 110
August 27, 2017, 05:49:40 PM
full member
Activity: 214
August 27, 2017, 05:47:31 PM
Fork hakkında konsensus sağlanmıştı aslında. Şimdi yeni söylentiler çıkmaya başladı. Kasım ayında yine BCC gibi bir koin çıkabilir. Öyle bir durum olursa tekrar Temmuz-Ağustos aylarında yaşanan belirsizlik yaşanabilir.
full member
Activity: 588
Merit: 125
August 27, 2017, 05:35:05 PM
Bugünki haberlere göre fork olmayabilir denildi eğer olmazsa altlar artacak ama olursa ben de tl de olacağım
sr. member
Merit: 250
August 27, 2017, 05:28:08 PM
full member
Activity: 490
Merit: 105
August 27, 2017, 05:26:03 PM
arkadaşlar merhaab kasım ayında fork olacak deniliyor bu sefer gerçek fork buda tüm alt coinlerin dip olması demek sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
Pages:
Jump to: