Pages:
Author

Topic: Kasım Ayı İndirimleri - page 2. (Read 295 times)

hero member
Activity: 1428
Merit: 931
November 01, 2022, 12:32:03 AM
Hazır sistem nvidia 3060ti ve üstü ekran kartlı pc'lerde indirim gören, yakalayan, duyan olursa mesaj atabilir. Özellikle bu dönemde anlık güzel indirim yapıyorlar ama anında bitiyor. Yeni nesil işlemcilerle beraber genel fiyat aralığında 6-7 bin indirim denk gelebiliyor.

Konu indirim olunca radarımda olan şeyi yazdım, anlık indirime denk gelip haber veren biri olursa da ne âlâ.

Benimde  yeni bilgisayar arayışım var bu sebeple bir çok siteyi araştırıyorum radarıma giren bir ürün görürsem haber vereceğim, bütçe ve işlemci tercihinizi belirtirseniz daha iyi olur. Dediğiniz gibi geçenlerde RTX 3060 Tİ hazır sistem satan bir yer gördüm ama stok bitmişti uygun fiyat olunca sanırım çabuk bitiyor. Benim ekran kartım olduğu için hazır sistemden ziyade tek tek seçerek oluşturacağım en azından şimdiden bazı ürünlerin fiyatını biliyorum bu sayede gerçekten indirim yapılıp yapılmadığını net olarak görmüş oluyorum.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
October 31, 2022, 11:40:10 PM
N11 1-2-3 kasıma özel kupon paylaşıyor arkadaşlar saat 9-14-20 olarak 3 ayrı saatte farklı kuponlar var en avantajlıları alt limitsiz 30, 100/40 TL kuponları bunları almaya çalışın ancak şöyle bir şey yapmışlar 4000 tane alt limitsiz 30 veriyor bunun ilk 1000 kullanımı kullanabiliyor 3000 tanesinin kuponu yanıyor 100/40 için de ilk 800 kullanım geçerli iyi alışverişler
copper member
Activity: 1484
Merit: 1103
October 31, 2022, 11:12:11 PM
Hazır sistem nvidia 3060ti ve üstü ekran kartlı pc'lerde indirim gören, yakalayan, duyan olursa mesaj atabilir. Özellikle bu dönemde anlık güzel indirim yapıyorlar ama anında bitiyor. Yeni nesil işlemcilerle beraber genel fiyat aralığında 6-7 bin indirim denk gelebiliyor.

Konu indirim olunca radarımda olan şeyi yazdım, anlık indirime denk gelip haber veren biri olursa da ne âla.

Black Friday’ın Türkiye’de sistemini suistimal ettiklerini düşünüyorum.İnsanların o tarihler özellikle beklemelerinin bir sebebi var.Yurtdışında alınacak eşyaların Black Friday indirimiyle beraber gerçek manada indirimiyle cebe güzel kârlar bıraktığı doğru ama Türkiye’de bunlar alışveriş yapacak diyorlar ve bir kaç gün kala fiyatı zamlayıp sanki indirim varmış gibi gösteriyorlar.Aslında siz 1 hafta önceki fiyatla hemen hemen aynı paraya alıyorsunuz.Gerçek indirim olursa tabi çok iyi bir başlık olur.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
October 31, 2022, 04:32:47 PM

Konu indirim olunca radarımda olan şeyi yazdım, anlık indirime denk gelip haber veren biri olursa da ne âla.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
October 31, 2022, 03:19:49 PM
Özellikle teknolojik ürünlerde kasım ayı fırsatları bir başka oluyor son yıllarda bu indirimleri çok fazla hissedemesek de hiç yoktan iyidir diyerek alış veriş yaptığımız oluyor bu sebeple gerçekten fırsat olarak gördüğümüz ürünleri indirimleri (kupon, çek vs) bu başlık altında toplarsak bir çok kişinin işine yarayacaktır diye düşünüyorum. Fırsat buldukça fiyat araştırması yapıyorum bu süreçte zamanı olmayan arkadaşlar için fiyat araştırması yapabilirim...

Hepsiburada Efsane Kasım 1 Kasım Saat: 10.00 başlıyor.
https://www.hepsiburada.com/staticpage/732236463719081

Amazon Gülümseten Kasım fırsatları Prime için 1 Kasım 12.00 başlıyor herkes için 8 Kasımda başlayacak.
https://www.amazon.com.tr/blackfriday

Pages:
Jump to: