Pages:
Author

Topic: Kasım ayının En İyi Telefonları - page 2. (Read 291 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
December 11, 2019, 02:58:11 PM
Sanırım sadece Android işlemcili cihazların sıralandığı bir liste olmuş? Herhangi bir iPhone'nun girmemiş olması ilginç olur aksi durumda.

Bir de genel olarak sıralama RAM+ROM puanı gibi olmuş. Tabi ki arada istisnalar var ama genel olarak durum bu.
Kendi adıma telefon işine artık yetişemiyorum. Yani ben öğrenciyken babamın maaşının 4, belki 5'de biriyle son çıkan telefonlardan birini alabiliyorduk. Şimdi babam emekli ve ben onun maaşını katmıyorum hesaba ama benim maaşımla son çıkan ciddi bir telefonu almak imkansız. Hatta Samsung ve Apple'ın amirallerinden birini alayım desem 2 maaşta yetmiyor. Dur hatta 3 bile yetmiyor yıl sonunda vergiden dolayı...
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
December 11, 2019, 10:44:17 AM
2015'te s6 lansmanından sonra nisan ayında aldığım samsung galaxy s5'i kullanıyorum hala. Maddi durumum iyi + teknolojiyle aram çok iyi olmasına rağmen yeni bir telefon almak için gerekçe göremiyorum. Belli yaş üstü olunca çok fazla oyunda oynamayınca çok cezbetmiyor beni yeni telefonlar.

Bir kriterim var cep telefonunun günlük gideri benim için 1 tl üzerine çıkmamalı. Örneğin 8000 lira verdim ve x telefonu alıp 3 sene kullandım. Günlüğü 9 liraya geliyor bence çok saçma bu paralar. Döviz kurunun etkisi v.b. evet ancak zorunlu ihtiyacım değil almam arkadaş.

İlaveten ben değiştirilebilir batarya istiyorum arkadaş. Hangi marka çıkaracaksa çıkarsın özellikleri biraz daha kısıtlı bile olsa gider alırım. Aynı telefonda 2 batarya kullanıyorum. Orijinal şarj için aparat almıştım birini kullanırken diğeri şarj oluyor. 2 senedir telefonun şarj olmasını hiç beklemedim o yüzden yeni nesil telefonlardaki hızlı şarj olayları v.b. bana hiç cazip gelmiyor. Biraz antikayım sanırım sabit bataryalar yerine, ölmeye başladığında 5 dakika içerisinde kendim değiştirebileceğim bataryaya sahip telefon istiyorum.

Doğuda yaşarken herkes kaçak yollarla gelen telefonları kullanıyordu kaçak sigara içiyordu. Paranın nereye gittiği belli değil ben devletime öderim deyip almadım. Kayıt ücreti olmuş anasının nikahı. Geçenlerde valideye bir telefon lazım oldu bursalı bir satıcı var kayıtsız cihaza imei atıp gönderiyor 1400 tlye mi 8 se aldım geçtim. Öyle saça böyle tarak.

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 11, 2019, 09:50:54 AM
valla donanım israfı
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 11, 2019, 09:48:16 AM
Kasım ayının Antutu da en iyi telefonları açıklandı.

Amiral seviyede ROG Phone 2 seçilirken Orta seviyede ise Note 8 Pro listenin zirvesinde yer alıyor her ne kadar antutu çok fazla telefon almada değer biçmese bile...

İlk 5 de One plus serisi telefonların yer alması ise dikkatimi çekti ve sevindirdi.. Cheesy

Tam seri ise burada: https://www.antutu.com/en/ranking/rank1.htm?fbclid=IwAR2u7iztPSRRocWadCsAe_v06Dx4ZB4I9yqo3k3DkG9MAsCyLKlkTvNgNtY
Pages:
Jump to: