Pages:
Author

Topic: Kasım da ki Fork da Bitcoin kadar B2x verilmeyecek? - page 2. (Read 1433 times)

full member
Activity: 350
Merit: 171
Arkadaşlar benim nacizane bilgim, yanılıyor olabilirim. Kasım ayında fork değil bir segwit yaşanacak. Yani bitcoin güncellemesi de denebilir, yani çatallanma ile aynı olay değil bu.
member
Activity: 78
Merit: 10
Bazi borsalarda b2x satisi basladi, yaklasik su anki fiyati 1000$dan islem goruyor, herkese elindeki btc kadar verilecek diye de aciklama yapmislar, b2x btc yerine gecerse fiyati 1000$a mi inmis olacak peki?
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bu haberin kaynağı nedir acaba? Belki oradan doğru olup olmadığına dair bir yorum yapabiliriz.
Kaynağım yok birkaç yerde yorumlarda denk geldim.Gerçeklik payı olabilir mi  diye merak ettim.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Bu haberin kaynağı nedir acaba? Belki oradan doğru olup olmadığına dair bir yorum yapabiliriz.
sr. member
CAT.EX Exchange
Bilen biri yok mu ?
sr. member
CAT.EX Exchange
Önce bir şu konuya açıklık getirelim.B2x bu forklar gibi olmayacak mı? ElimZdeki bitcoin kadar b2x olmayacak mı? Önce bunu çözelim ona göre pozisyon alalım.
sr. member
CAT.EX Exchange
Neden böyle bir felaket senaryosu çizdiniz onu anlayamadım hocam  Huh Tam olarak kasımdaki forktan sonra b2x verilmeyince ne değişecek size göre bitcoini sarsacak gelişme ne olacak açıkcası merak ettim cevaplarsanız sorularımı çok sevinirim. Smiley
En başta Coinbase bile demiş ki zorluk hangisinde fazlaysa gerçek Bitcoin o olacak! Bu demek oluyor ki bitcoin holderlerine de sağlam bir darbe yaklaşıyor.Yeni çıkacak b2x eski bitcoin sahiplerine dağıtılmadan oluşturlma imkanı varsa bence asıl bitcoin o olacak ve onla devam edecekler.Bunu öngörmek okdr zor değil.Ama eski bitcoin sahiplerine vermeden nasıl çatallanma olacakmış onu anlayamadım zaten
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Neden böyle bir felaket senaryosu çizdiniz onu anlayamadım hocam  Huh Tam olarak kasımdaki forktan sonra b2x verilmeyince ne değişecek size göre bitcoini sarsacak gelişme ne olacak açıkcası merak ettim cevaplarsanız sorularımı çok sevinirim. Smiley
sr. member
CAT.EX Exchange
Bazı yerlerden gördüğüm kadarıyla Bitcoin kadar b2x'imiz olmayacakmış.Bunu tam anlatırmısınız?

Eğer ki böyle birşey varsa 2013 de ki yıkılma senaryosunu tekrar yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın. 2-3 yıl sonra tekrar görüşmek dileğiyle RIP BTC
Pages:
Jump to: