Pages:
Author

Topic: Kasım Fork'u da yaklaştığına göre - page 3. (Read 1549 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
November 05, 2017, 03:16:18 PM
Bitcoin insanların kafasında güvenilir liman olarak var.Kripto paraların öncüsü olduğu için daha uzun süre değerini koruyacaktır.Şuan kripto paralar çok popüler ve herkes bitcoini öğrenmeye başladı yavaşta olsa ama çok popüler bir altcoin olan etheri söylesek bilen kişi sayısı çok azdır.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
November 05, 2017, 03:15:17 PM
Kısa vadede bu forklar güzelce bitcoin'i şişiriyor ama uzun vadede ciddi zarar verecek, ama çok önemli değil cebini dolduran dolduruyor, bunu göremeyen küçük yatırımcılara yazık olacak.
full member
Activity: 406
Merit: 158
November 05, 2017, 02:29:20 PM
Yenı forklar var mı yok mu ben de bılmıyorum, ama bunu yapanlar kadar buna destek veren de zılyon tane ınsan var. Hem bu ısten ekmek kazanıyorlar hem de gold alıcam segwıt2x alıcam dıye dıye bıtaraflarını yırtıyorlar, sacma sapan btcye gecıp oyle beklıyorlar. Daha ellerıne gold bıle gecmedı de neyse. Forku yapanlar kadar yatırımcısı da boyle ac gozlu oldugu ıcın durmadan yapıp dururlar gıbıme gelıyor.
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 05, 2017, 02:16:23 PM
Bitcoin bundan sonra bölünerek birilerinin cebini doldurmaya yarar.
Yani öyle böyle doldurma değil , bitcoini bölen adamlar ciddi zengin oluyorlar.
Bitcoin bir işe yaramayacağı için anca böyle bölünür durur.
Aklı olan eth alır.
Btc piyasaya zarar vermektedir.
Kullanım alanı olmayan bir öncüdür o kadar.
Eskidi.

hocam hislerime tercüman bir yazı yazmışsınız..kesinlikle ben de böyle düşünüyorum..btc balona dönüştü şiştikçe şişiyor..ethereum önümüzdeki dönemlerde çok ciddi artacak bence

ayrıca bu soruyu bende merak ediyorum başka fork var mı acaba? ama bu fork olayı böyle sürekli suistimal edilecekse işimiz var.. ohooo...
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 05, 2017, 02:12:03 PM
Bitcoin bundan sonra bölünerek birilerinin cebini doldurmaya yarar.
Yani öyle böyle doldurma değil , bitcoini bölen adamlar ciddi zengin oluyorlar.
Bitcoin bir işe yaramayacağı için anca böyle bölünür durur.
Aklı olan eth alır.
Btc piyasaya zarar vermektedir.
Kullanım alanı olmayan bir öncüdür o kadar.
Eskidi.
full member
Activity: 146
Merit: 100
November 05, 2017, 02:07:02 PM
Evet beyler bayanlar malum kasım forku da yaklaştığına göre var mı arttıran, Aralık - Ocak için ben de forklayacam BTC tutana aynı oranda SikCoin SokCoin verecem diyen?

Şaka bi yana BCH, BTG, B2X derken fork üstüne fork altcoinlerin belini kırdı. Yakın gelecekte (Aralık-Ocak-Şubat) herhangi bir BTC çatallanması haberi mevcut mu Segwit2x'ten sonra?

Malum habere göre Kasım ortasında ortalama düşürmek için altcoinlere ek nakit ilave etmeyi düşünüyorum eğer fork mork olayını bitirdiysek?
Pages:
Jump to: