Pages:
Author

Topic: katıldığınız bountyler boşa gitmesin, xlm projelerinde tokenleri trust etmelisin - page 2. (Read 805 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Aylardır katıldığım bütün xlm altları çöpe gitti o zaman. Ayar oldum, sistemin mantığı ne ? Ben 26 xlm atıp 24 çekmiştim 2 tane xlm'nin cüzdanda kalması yeter diye okumuştum aylar önce.

Hocam, zaten trust işlemi yapılması konusunda bilgilendirme yapmıyorlarsa art niyetli davranıyorlar demektir. Bu sadece Stellar tabanlı kampanyalar için değil, ERC20 dışındaki diğer altyapılar için de geçerli. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil. Kampanyayı yürüten bounty manager'in daha kampanyayı yayınladığı zaman tüm uyarı ve bilgilendirmeleri detaylıca yapması gerekir. Yaptığı halde okumuyorlar ise tabi ki bu da bounty hunterların suçu.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Aylardır katıldığım bütün xlm altları çöpe gitti o zaman. Ayar oldum, sistemin mantığı ne ? Ben 26 xlm atıp 24 çekmiştim 2 tane xlm'nin cüzdanda kalması yeter diye okumuştum aylar önce.
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Üstelik stellarda hesabı tanımlamazsanız, hesabınıza transfer edilen tokenler boşa gidiyor. Neden böyle yaptılar anlamadım. Keşke gönderilen tokenler tanımladıktan sonra da işe yarasaydı. O yüzden katıldğımız bounyt airdropları önceden tanımlamak şart. teşekkürler.
member
Activity: 476
Merit: 31
O kadar emek ediyorsun bountye giriyorsun imza yazıyorsun video hazırlıyorsun herşeyi yapıyorsun sonra bir bakıyorsun anaaaa emekler çöp . Trust etmemiz lazım demek teşekkürler  Grin
member
Activity: 490
Merit: 16
Güzel bir başlık xlm cüzdan açmayı en başarılı şekilde tanıtmışsınız Emeklerinize sağlık bende faydalandım bu konudan. Para isteme olayı dışında güzel bir cüzdan
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Bu trust ederken harcadığımız xlm'leri bize geri veriyorlar mı yoksa tamamen harcamış kaybetmiş mi oluyoruz?
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Çok sağ olun faydalandığım bir başlık oldu. Yalnız stelların coin ekleme için para istemesi pek hoşuma gitmedi ama yine de mecbur ödeyeceğiz.
member
Activity: 504
Merit: 11
Ben stellarterm üzerinde hesap açmıştım. Pigzbe ve Podeidon için manuel ekleme yaptım.  Trust işlemi görüldüğü halde proje logoları kısmında ? görünüyor. Herşey doğru ama bu kısım beni endişelendiriyor.
member
Activity: 1106
Merit: 25
stellar kendisi iyi hoş beğendiğim bir coin ama cüzdanı konusunda bence pek iş yok gibi. bildiğim kadarıyla cüzdanın da iş yapmak için en az  xlm tutma zorunluluğu var. ben pek beğenmedim doğrusu.
member
Activity: 462
Merit: 42
arkadaşlar herkese teşşekkür ederim bende çok güzel geri dönüşler olmuş bu tarz haber verebileceğim durumlarda tekrar karşılaşmak üzere desteklerinizi esirgemeyin sagolun.
member
Activity: 518
Merit: 10
Bu konuyu açmanız çok iyi olmuş gerçekten biraz karışık bende ilk defa açtım ama baya uğraştım. Bilmeyenler için faydalı olacağına inanıyorum.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
sanırım bu asset eklemek  mew e  contract addressle girmekle aynı şey, yani  bir şekilde cüzdanınıza geliyor tokenler ama  görüntülemek için asset olarak eklemek gerekiyor.  xlm nin bu konuda  sağlam bir güncelleme yapması lazım zira hala sistemleri  standart kullanıcı için çok kullanışlı değil. assetler içinde çok çöp  projeler var, onları da elemesi lazım.
member
Activity: 742
Merit: 19
Lobstr cüzdanında Assets'e girip ekliyorsun.My assets bölümünde Wollo olarak görmen lazım pigzbe'yi.My assets bölümüne eklemek için All Assets yazıını tıklıyorsunuz en altta.Arama kısmına Pigzbe yazdığınızda Wollo olarak ekliyor My assets'.Poseidon'u da aynı şekilde ekliyorsunuz.
member
Activity: 392
Lobstr cüzdanda trust işlemi nasıl yapılıyordu acaba. Lobstr cüzdanı açtım xlm attım çektim gönderdim sıkıntı yok.Cüzdan adresini bva kaydettim. Pigzbye 3 xlm gönderdim cüzdanı öyle çalışıyormuş.Trust işlemi eksik mi kaldı diye endişe ediyorum.Konuyu bilen bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim.

full member
Merit: 102
Bountyhivedaki Poseidon bountysi için galiba bu konu bende katılmıştım bu bountye öğrendiğim iyi oldu başka xlm tabanlı coinler içinde ileride lazım olabilir , konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum herşeyi tane tane açıklamış.
jr. member
Activity: 372
Freim gayet faydalı bir konu olmuş emegine saglık. İşleri eksik yaptıgımdan xlm tabanlı hiçbirşey gelmedi şimdiye kadar banada, yeni öğrneniyoruz.
member
Activity: 308
Teşekkürler hocam gayet iyi oldu bu konu.aynı şekilde bunu bilmediğim için bir bountye bile girmemiştim.Steallar tabanlı bir projeydi aartık gireriz her türlü.Gerçi piyasa öldü ama.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Çok güzel anlatım olmuş üstad. Daha stellar tabanlı bir tokenim olmadı. Fakat ilk fırsatta şuan müsait olmadığımdan bir wallet açacağım bakarsın lazım olur ne me lazım. Eline emeğine sağlık tebrik ederim.
jr. member
Güzel bir açıklamalı konu olmuş. Steallar cüzdanını kullanmayı bilmiyen arkadaşlar için çok yararlı. Bende kullanıyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bu mu bilmiyorum ama daha önce xlm ile ilgili bounty için cüzdan açtım. Cuzdanda birşey yapmak için en az 5 xlm olması lazım gibi bir ifade vardı ama hangisi olduğunu unuttum. Cüzdan konusunda Neo tracker ile myetherwallet tek geçerim. Ledger ayrı bir yerde zaten
Pages:
Jump to: