Pages:
Author

Topic: Katy Perry'nin CryptoCurrency ile İlgili Paylaşımı - page 2. (Read 336 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
170Suarez veya Floyd Mayweather reklamından çok daha iyi olmuş . En azından sadece bir projeye değil tüm ana projelerin reklamını yapmış oldu . 170k beğeni almış .
full member
Activity: 201
Merit: 100
Katy Pery iyi para almış olmalı, yoksa uğraşıp böyle reklam yapmaz. Artık yeni sürece girdik. Yarın göbeğine dövme yaptırıp sergileyen çıkar. paranın kokusunu alan işe el atıyor. Zengin ünlüler parayı Btc ye başmış.
full member
Activity: 630
Merit: 103
farklı farklı coinlerin reklamını yapmak için para mı almış, burada yer alanlara yatırım yaptığı için bunları mı seçmiş bilemedim. bunlar içerisinde litecoin yerine neo olsa rengi çok hoş olurmuş Cheesy
sevseniz de sevmeseniz de popülerlik her geçen gün artıyor ve bu tür reklamlar henüz yatırım yapmamış insanların güvenini arttırıyor
full member
Activity: 252
Merit: 100
Kripto paraların bilinirliği dünya üzerinde hızla artıyor. Bu durum iyi mi köyü mü ben bilemedim. Çünkü bilirsiniz bir söz vardır kimse almazken al herkes alıyorsa kaç. Neyse ki henüz herkez almıyor o duruma en azından 3-4 yıl var.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bitcoin'i orta parmağa yapmış Smiley gerçekten doları eziyor... ilginç... bu kadının nereye hizmet ettiğini bilmeyen yoktur... yeni dünya düzeni...
member
Activity: 462
Kripto paralar her ne kadar tanınırlığı artsa da önyargılar kimi insanlarda kolay kolay kırılmıyor. Katy Perry hayranı yeryüzünde çok fazla insan var ve bu paylaşım bu önyargıların kırılmasında rol alabilir
full member
Activity: 1358
Merit: 193
malesef bu tarz paylaşımlarla ünlü insanlar ve firmalar bitcoin ve diğer kripto değerlerden çok kendi promosyonları yapmaktalar.
malesef durum bu.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Dikkatleri çekmek, Katy Perry'nin adını biraz daha duyurmak amacıyla yapılmış bir reklamdan öteye geçmez. Birebir röportaj yapsanız bu coinler hakkında detaylı açıklama yapacağını zannetmiyorum. Sosyal medya temsilcisinin fikri olsa gerek. Buraya kadar geldi sonuçta. Biraz spekülasyona açık paylaşım olmuş açıkçası.  Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Genellikle Katy Perry gibi ünlü isimler belirli bir icodan reklam ücreti alıp paylaşım yapıyorlar.Bu isimler neler diye soracak olursanız aklıma ilk olarak Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi geliyor.Kendisi bir iconun reklamını yapmıştı.Bakalım Katy Perry'nin bu paylaşımının arkası gelecek mi Huh
member
Activity: 84
Merit: 11
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Reklamı veren taraf bakımından çok güzel bir strateji olduğundan şüphem yok. Ancak bu tip paylaşımlar için ünlülerin devasa paralar aldığını unutmamak lazım. Paylaşım yaparak eline cash olarak para alan Katy Perry, yatırımcılar değil. Çok iyi bir reklam kampanyası olduğu için yatırım için mantıklı gelebilir ancak yatırım yapmadan önce reklamdan ziyade özellikle ekip, başarıları gibi diğer alanlar da irdelenmeli.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Böyle haberlerden kripto para piyasası büyüyüp ilerlemesi pek mümkün görünmüyor. Bu tarz ünlüler sadece kendi reklamını yapmak için kripto paraları keyfince kullanıyor. Bizim önemsediğimiz bu kripto piyasa onların kendi reklamını yapmasına alet olacak şeyler olmamalı.
member
Activity: 82
Merit: 13
Piyasanın bu tür reklamlarla büyüyeceğini düşünmüyorum ama kriptoparaların desenleri tırnağa çok yakışmış, normalde böyle desenli şeyleri kızlar beğense de ben beğenmem hatta itici duruyordu. Katy Perry hayatında Bitcoin yatırımı yapmış mıdır merak ediyorum.

Sizin aksinize ben bu şekilde büyüyeceğini düşünüyorum. Bir şeyin değerinin artmasındaki en büyük etken reklamdır. Milyonlarca insanın takip ettiği kişiliklerin cryptocurrency ile ilgili paylaşımda bulunması demek bir anda ilginin artması, gözlerin o tarafa dönmesi demektir.
Katy Perry'i gibi 15 ünlü isim paylaşsa 1 milyar insanın gördüğü bir reklam demektir.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Piyasanın bu tür reklamlarla büyüyeceğini düşünmüyorum ama kriptoparaların desenleri tırnağa çok yakışmış, normalde böyle desenli şeyleri kızlar beğense de ben beğenmem hatta itici duruyordu. Katy Perry hayatında Bitcoin yatırımı yapmış mıdır merak ediyorum.
member
Activity: 99
güvenli kapı olarak eth
uçuşa geçicek dediği ltc
orta parmağını gösterdiği btc
serçe parmak stellar xxx yapabilir
monero kafasına göre diyor
ve en önemlisi tüm simgelerin doları ezdiğini görebilirsiniz  Tongue
member
Activity: 82
Merit: 13
Herhalde aranızda Katy Perry'i tanımayan yoktur Smiley
Dünyaca ünlü pop yıldızı Katy Perry'nin Instagram paylaşımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu tarz ünlülerin paylaşımlarının bu piyasayı daha da büyüteceğini düşünüyorum.

https://www.instagram.com/katyperry/?hl=tr
Pages:
Jump to: