Pages:
Author

Topic: kazandığım coinlerin çoğunu vakitsiz satarak emeklilik hayallerimi bitirdim - page 2. (Read 453 times)

jr. member
Activity: 119
Merit: 2
kırmızı alevli şortumu saklıyorum. ya içerdeki para sıfırlanana kadar ya da 5x yapana kadar bu çarkta kalacağım. dilekçem hazır. 1-2 seneye değil ama 5 sene içinde bunun olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 462
Merit: 14
100 bin dolarla emekli olabilen varsa buyursun hocam Grin benim mahallemde 40-50 senelik 70 m2 ev fiyatı ediyor ancak. anadolu'da da 1 ev, araba ve faiz geliri bırakır.
başlığı açan arkadaşın bu hesabı ve diğer banlanan hesabı da 2018 yılına ait diye biliyorum. emekli edecek kadar bountylerden token toplamak ayrı bir yetenek gerektirir.

Soruma cevap gelseydi öğrenecektik. Bak 100k az para dedin, konu sahibi de cevap yazmadı! Belki @freid üstadın emeklilik hedefi 100k USD'ye yakın bir rakamdı Smiley 700k TL yapıyor. Ben öyle bir para kazansam, 1 milyon liraya tamamlardım bir şekilde. Ortalama 8k TL aylık getirisi oluyor! Ev var zaten, ufak da bir araba alırdım, parayı da banka faizine koyup, geçinip giderdim valla. Hem para parayı çeker, daha da büyürdü belki. Çalış çalış nereye kadar; bir yakasından tutmak laızm emekliliğin Wink

hayattan beklentiler kişiden kişiye değişir bir de şöyle bir durum var, yaşadıkların ve istediklerin kimi hiç bir şey yaşamamıştır çok param olsun şunları şunları yapacam vs diye düşünür. benim buradan kastediğim rakamlar 100k 150k civarı. bu rakamlara da bir çiftlik evi, yeşillik, börtü böcek vs. kimilerinin hedefi de miami de yaşamaktır, onunda emeklilik hedefleri daha başkadır.  beni ilgilendirmez.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
100 bin dolarla emekli olabilen varsa buyursun hocam Grin benim mahallemde 40-50 senelik 70 m2 ev fiyatı ediyor ancak. anadolu'da da 1 ev, araba ve faiz geliri bırakır.
başlığı açan arkadaşın bu hesabı ve diğer banlanan hesabı da 2018 yılına ait diye biliyorum. emekli edecek kadar bountylerden token toplamak ayrı bir yetenek gerektirir.

Soruma cevap gelseydi öğrenecektik. Bak 100k az para dedin, konu sahibi de cevap yazmadı! Belki @freid üstadın emeklilik hedefi 100k USD'ye yakın bir rakamdı Smiley 700k TL yapıyor. Ben öyle bir para kazansam, 1 milyon liraya tamamlardım bir şekilde. Ortalama 8k TL aylık getirisi oluyor! Ev var zaten, ufak da bir araba alırdım, parayı da banka faizine koyup, geçinip giderdim valla. Hem para parayı çeker, daha da büyürdü belki. Çalış çalış nereye kadar; bir yakasından tutmak laızm emekliliğin Wink

bu kripto aleminde herkesin bir emeklilik hayali var ama kazancı çkmeden o iş olmuyor. ben o hatayı yaptım sürekli para soktum piyasaya ve şuan battım sayılır. kazancı sürekli çekip reel paraya çevirmek lazım emeklilik hayali için yoksa kalmıyor bu kripto dünyasında. illa bir hata ile tüketiyorsun.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
100 bin dolarla emekli olabilen varsa buyursun hocam ;D benim mahallemde 40-50 senelik 70 m2 ev fiyatı ediyor ancak. anadolu'da da 1 ev, araba ve faiz geliri bırakır.

Soruma cevap gelseydi öğrenecektik. Bak 100k az para dedin, konu sahibi de cevap yazmadı! Belki @freid üstadın emeklilik hedefi 100k USD'ye yakın bir rakamdı :) 700k TL yapıyor. Ben öyle bir para kazansam, 1 milyon liraya tamamlardım bir şekilde. Ortalama 8k TL aylık getirisi oluyor! Ev var zaten, ufak da bir araba alırdım, parayı da banka faizine koyup, geçinip giderdim valla. Hem para parayı çeker, daha da büyürdü belki. Çalış çalış nereye kadar; bir yakasından tutmak laızm emekliliğin ;)
member
Activity: 113
Merit: 15
Stellar Lumens, hold edeceğim kripto paraydı.. Baya kararliydim, bir anlık kâr hirsi ile Stratis’e geçtim. Sene sonuna kadar hold edecegimi soyledigim kripto para ben sattiktan 1 ay sonra milyor milyor para ediyordu. 7 basamaklı rakamları ilk defa o zaman kacirmistim. Sonrasinda cok defa kacirinca artik aliştim, iyi kotu guzel paralar kazandik ama potansiyelin 10’da biri olabilir. Yeterince sağlam olabilseydik, 8 basamaklı rakamları bile bulabilirdik Grin

2015-2017 arası çok firsat vardi, ozellikle 2017 çok çok iyi zamanlardı. Sorun şu ki, yeni bir 2017 donemi geldiginde ben geldigine inanmayacagim ve elimde sadece bir miktar Bitcoin olacak.. Yaptigim kâr da sinirli olacak tabiki.. Eskisi gibi hizli diiliz artık.

Aynen üstadım, düşük marketcapli coinler artsa bile biz çoktan satmış olacağımız için elimizde olmayacak büyük ihtimalle. Artık yüzde yüz karı görünce tutayım elimde deme şansımız kalmadı pek. 2017 sonu gibi bir dönem daha gelirse tekrar her coinden %10-20 gibi tutmak lazım yüzde 80nini satıp bence.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
arkadaşlar son 3 yıldır sanırım bountylerdeydim kazandığım bir çok coin oldu, bazıları üstüne yattı vermedi. nerden baksan %70 si scam çıktı. ama bir elin parmağını geçmeyecek sağlam projelerde oldum, ihtiyaçlar çerçevesinde veya bazende elimizde çöp olmasın diye sattıklarım oldu, sonradan dönüp baktığımda satmasaydım çoktan emekli edecek param oluyormuş. ŞANS İŞTE. Sizlerinde varsa böyle paylaşabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Scam çıkan projeler genelde insanın hevesini/motivasyonunu bozar ve bezdirir. Siz buna rağmen uzun bir süre devam edebilmişsiniz, tebrik ederim.
Merak ettim hocam: Ne kadarlık bir kayıp miktarından bahsediyorsunuz ortalama? 100k USD gibi bir şey mi yoksa birkaç milyon USD mi?
Bu yükselen projelerden de birkaçına örnek verseniz iyi olurdu aslında. Bu piyasada nelerin kaçtığına dair güncel bir bilgi olurdu.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
forumdaki bounty ile bende bir wallet oluşturdum ve çoğunluğunuda satmadım ama hepsi şuan çöp. o dönem forumda bounty yöneticileri proje seçiyordu nerdeyse ve benze sözde iyi projeelri seçen yöneticileri takip ediyordum ama harbi hepsi çöp oldu. yani kısmet olmayınca satmasan bile sonuç değişmiyor Smiley
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
arkadaşlar son 3 yıldır sanırım bountylerdeydim kazandığım bir çok coin oldu, bazıları üstüne yattı vermedi. nerden baksan %70 si scam çıktı. ama bir elin parmağını geçmeyecek sağlam projelerde oldum, ihtiyaçlar çerçevesinde veya bazende elimizde çöp olmasın diye sattıklarım oldu, sonradan dönüp baktığımda satmasaydım çoktan emekli edecek param oluyormuş. ŞANS İŞTE. Sizlerinde varsa böyle paylaşabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Scam çıkan projeler genelde insanın hevesini/motivasyonunu bozar ve bezdirir. Siz buna rağmen uzun bir süre devam edebilmişsiniz, tebrik ederim.
Merak ettim hocam: Ne kadarlık bir kayıp miktarından bahsediyorsunuz ortalama? 100k USD gibi bir şey mi yoksa birkaç milyon USD mi?
Bu yükselen projelerden de birkaçına örnek verseniz iyi olurdu aslında. Bu piyasada nelerin kaçtığına dair güncel bir bilgi olurdu.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Stellar Lumens, hold edeceğim kripto paraydı.. Baya kararliydim, bir anlık kâr hirsi ile Stratis’e geçtim. Sene sonuna kadar hold edecegimi soyledigim kripto para ben sattiktan 1 ay sonra milyor milyor para ediyordu. 7 basamaklı rakamları ilk defa o zaman kacirmistim. Sonrasinda cok defa kacirinca artik aliştim, iyi kotu guzel paralar kazandik ama potansiyelin 10’da biri olabilir. Yeterince sağlam olabilseydik, 8 basamaklı rakamları bile bulabilirdik Grin

2015-2017 arası çok firsat vardi, ozellikle 2017 çok çok iyi zamanlardı. Sorun şu ki, yeni bir 2017 donemi geldiginde ben geldigine inanmayacagim ve elimde sadece bir miktar Bitcoin olacak.. Yaptigim kâr da sinirli olacak tabiki.. Eskisi gibi hizli diiliz artık.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Bu bitcoin white vardı. Sonradan btw oldu. Belirli periyotlarda 300 er adet vermişlerdi. Borsaya çıktığı zaman 2018 subat gibiydi galiba bitflip borsasında listelendi. Ben yarısını sattim o zamanda yine sagda solda 5-10 dolar olacak diyen vardı. Ben ne olur ne olmaz diye 750 dolar aldım  gerisi öylece duruyor. Sonra ekip hep gizli kalmayı tercih ettiği için hiçbir borsa istemedi. Şuan aklıma gelirse cmc den bakıyorum 3 satoshiye düşmüş. Yani çöp seviyede. İyi ki bir kısmını satmışım. Hepsini satsaymışım ama nasip bu kadar.
Btw başkasının aklına uyup aldığım az sayıdaki naneden birisiydi ve birkaç yüz dolar göstere göstere çöp oldu, üzerine bir bardak su içtim. Gazla çalışırsan o gaz seni çok küçük bir ihtimalle uçuruyor, büyük ihtimalle de patlatıyor. Bitcoin white macerası acı bir ders oldu bana.
member
jeton dünyasında yaşadığınız sorunları bu forumda yaşamayan yoktur. Ancak 2017 yılında servet kaybedip intihar etmeye kalkışanda çoktur.

Forumda member üyesi bile sadece bountyden emekli edecek para kazanabilecek bountyler bulabildi ise biz intihar edelim Cheesy

Ne olursa olsun hayırlısı deyip önüne bakıcaksın hocam. Birazda bize tüyo ver yav. Cheesy daha elle tutulup bir nane olan bountym olmadı hoş full member olana kadarda bounty işine sıcak bakmıyordum ya.

forumda yüksek rütbeli üye olmak imza ile alakalı, yani member olmak ve jr olmak bir şey değiştirmiyor. vereceğim tüyo sadece şu olabildiğince fazla projeye katılmıştım, yani o kazandığım projelerin iş yapacağını  bilsem satmazdım zaten burada şans faktörü var. bazen iş yapar bu diyorsun satmıyorsun, bazen bi boka yaramaz sat gitsin diyorsun tam tersi çıkıyor.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Bu bitcoin white vardı. Sonradan btw oldu. Belirli periyotlarda 300 er adet vermişlerdi. Borsaya çıktığı zaman 2018 subat gibiydi galiba bitflip borsasında listelendi. Ben yarısını sattim o zamanda yine sagda solda 5-10 dolar olacak diyen vardı. Ben ne olur ne olmaz diye 750 dolar aldım  gerisi öylece duruyor. Sonra ekip hep gizli kalmayı tercih ettiği için hiçbir borsa istemedi. Şuan aklıma gelirse cmc den bakıyorum 3 satoshiye düşmüş. Yani çöp seviyede. İyi ki bir kısmını satmışım. Hepsini satsaymışım ama nasip bu kadar.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1507
jeton dünyasında yaşadığınız sorunları bu forumda yaşamayan yoktur. Ancak 2017 yılında servet kaybedip intihar etmeye kalkışanda çoktur.

Forumda member üyesi bile sadece bountyden emekli edecek para kazanabilecek bountyler bulabildi ise biz intihar edelim Cheesy

Ne olursa olsun hayırlısı deyip önüne bakıcaksın hocam. Birazda bize tüyo ver yav. Cheesy daha elle tutulup bir nane olan bountym olmadı hoş full member olana kadarda bounty işine sıcak bakmıyordum ya.
member
Pages:
Jump to: