Pages:
Author

Topic: Kendinizi Artık Bitcoin'e endekslemeyin - page 4. (Read 2014 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
November 13, 2017, 12:26:06 AM
Ben de altcoinlere yatırım yapma taraftarıyım.Yüklü miktsrda yatırım yapamayacaksak altcoin alabiliriz fakat aylardır altcoinlerde pek kıpırdanma yok.Sabırla bekliyoruz.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
November 12, 2017, 03:34:55 AM
Altcoinler bana da daha mantıklı geliyor bitcoine göre. Altcoinlerde kar imkanı daha fazla bence ve daha yüksek kar oluyor. Ethereumun yükselmesini ben de bekliyorum hala. Yükseleceğini düşünüyorum yakın zamanda.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
November 12, 2017, 01:19:14 AM
Bitcoin cash gold zart zurt vb hikayelerle soyulan dostlara tavsiyem bir altcoine yatırım yaparken dolar cinsinden hesap yapın. bitcoine endekslemeye gerek yok yoksa yanılırsınız. Çünkü türlü entrikalarla bitcoini hoplatıyorlar güven veren bitcoin sıçtı. Bir noktada sabitlense zaten piyasa uçacak 1 trilyon dolara yürüyecek. Ama oynaklığı ile zihin bulandırıyorlar.

Bitcoin düşmesine rağmen Market cap hacmi sabit kalıyorsa bilin ki, Güzel yükselişler sürecek baskılama var Bitcoin sabitleştiğinde ister 1000 dolarda sabitleşsin ister 10.000 dolarda piyasa uçacaktır. Yükseliş dalgasına devam Bitcoin için olmasada altcoinler için...

Hocam Ethereum'un yükselmesini bekliyorduk gelinen noktada Bitcoin düştü Bitcoin Cash 2k dolar oldu. Bu piyasa fork muhabbeti ve tether yüzünden balinaların elinde düştü. Anarşizm gibi gözüken kapitalizmle karşı karşıyayız yatırım falan yapılmaz.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
November 12, 2017, 12:49:10 AM
Bitcoin cash gold zart zurt vb hikayelerle soyulan dostlara tavsiyem bir altcoine yatırım yaparken dolar cinsinden hesap yapın. bitcoine endekslemeye gerek yok yoksa yanılırsınız. Çünkü türlü entrikalarla bitcoini hoplatıyorlar güven veren bitcoin sıçtı. Bir noktada sabitlense zaten piyasa uçacak 1 trilyon dolara yürüyecek. Ama oynaklığı ile zihin bulandırıyorlar.

Bitcoin düşmesine rağmen Market cap hacmi sabit kalıyorsa bilin ki, Güzel yükselişler sürecek baskılama var Bitcoin sabitleştiğinde ister 1000 dolarda sabitleşsin ister 10.000 dolarda piyasa uçacaktır. Yükseliş dalgasına devam; Bitcoin için olmasa da altcoinler için...
Pages:
Jump to: