Pages:
Author

Topic: Kim, bakanı idam etti! Dünya şokta - page 2. (Read 250 times)

member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
April 10, 2021, 12:14:03 PM
Mutlak monarşi şeklinde yönetiliyor resmen, 21. yüzyılda bu delilik. Ve şuanda buna dur diyebilecek her hangi bir ülke yok. Kuzey korede yaşayan insanlara acır oldum son zamanlarda yazık.
hero member
Activity: 1470
Merit: 931
April 10, 2021, 12:02:40 PM
Astığım astık kestiğim kestik kafasında gün gelir b*k yoluna gider milletin ahını alırsa bu gidişle çok yaşamaz yada yaşatmazlar. Tamam adam bir suç işler ceza verirsinde bu tarz bir şey için bu yapılmaz yapılmamalı. Gizli silah çalışmalarıda gündemde Kim kimseyi umursamıyor.
sr. member
Activity: 1372
Merit: 374
April 10, 2021, 12:00:38 PM
Kim jong gerçek bir piskopat, eğitim bakanını görüntülü konuşma kötü olduğu için idam mı edilirmiş, birileri de kuzey ile Güney birleşecek diyordu, bu kafayla çok zor, biri de çıkıp şu adama bir şey yapamıyor,
full member
Activity: 854
Merit: 113
April 10, 2021, 11:57:35 AM
Haberi okudum eğitim bakanını yeterli görüntülü arama gerçekleştirmediği gerekçesiyle idam ettirmiş bu adam diktatör olmasının yanı sıra gerçek bir psikopat tüm dünya için büyük bir tehdit oluşturuyor.
member
Activity: 294
Merit: 49
April 10, 2021, 11:48:35 AM
Dünyanın en dışa kapalı ülkesi Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong-un, geçmişte verdiği şaşkınlık yaratan idam kararlarına bir yenisini daha ekledi. Verdiği tuhaf kararlar, zalimliği, en yakınlarını bile acımadan ifaz ettirmesiyle bilinen Kuzey Kore liderinin bu kez de kendi eğitim bakanını idam ettirdiği öne sürüldü.
Kuzey Kore, dünyanın en dışa kapalı ülkesi olarak tanınıyor ve lideri Kim Jong-un istemediği sürece ülkeyle ilgili haber almak çok olası olmuyor. Kuzey Kore'yle ilgili flaş haberler ise uluslararası medyaya Güney Kore merkezli kaynaklar tarafından veriliyor.
Yakında Dünyaya kafa tutacak

https://www.sabah.com.tr/dunya/2021/04/10/kuzey-kore-lideri-kim-jong-un-bakani-idam-ettirdi-infazin-sebebi-saskinlik-yaratti

Pages:
Jump to: