Pages:
Author

Topic: Kim Bunlar (Yeni Eklenenler) - page 2. (Read 631 times)

full member
Activity: 980
Merit: 152
January 19, 2019, 01:05:59 PM
Coinmarketcap sisteminde de çok fazla dolap dönüyor. Bir miktar para verdiğin anda yapmayacakları şey yok. Normal projelerin bile güncellemelerini sağlıklı bir şekilde yapmazken, bir anda shitcoinler hacimsiz oldukları halde listeye dahil ediliyor.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
January 19, 2019, 10:44:22 AM
Piyasanın regülasyona neden ihtiyacıvar sorusunun tam karşılığı budur, binlerce scam işe yaramaz proje dolu. Neye ne için hizmet ettikleri belli olmayan.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
January 19, 2019, 10:18:53 AM
Coinmarketcap listelenmesi bedava değil bu eklenenler de muhtemelen özel satışla tüm malları satan paralı tokenler. Görmeme sebebimiz o diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
January 19, 2019, 08:46:21 AM
oraya belli bir miktar para vererek listeleniyor adamlar. her gün binlerce proje çıkıyor zaten ortaya gayet de normal bir durum bu.
member
Activity: 462
Merit: 42
January 19, 2019, 06:54:06 AM
aynen paylaşımı yapan hocamızında dediği gibi bunlar kim nereden gelmiş, piyasada bunlar gibi o kadar çok var ki ne olacak sonumuz bilemiyoruz bunların temizlenmesi mi gerekiyor ne yapılması gerekiyorsa yapılsın şahsen.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
January 19, 2019, 06:27:12 AM
Saçma sapan coinler olarak göründü gözüme tamamen bir umutla alınmış ve bir ürünü olmayan büyük ihtimal ile diğerleri gibi yok olup gidecekler gibi.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
January 18, 2019, 05:33:16 PM
Böyle listeler beni ciddi düşündürüyor. Bountylere bu kadar yakın, projelerle iç içeyiz ve deli gibi token, ico yağıyor. Bu kadar kolay olmamalı kripto-para üretimi. Sıkıntılı işler.
member
Activity: 406
January 18, 2019, 05:17:44 PM
Eklenen coinler marketcap değerini arttırıyor.
2018 ocaktan beri coinmarketcapyeni coinler eklemeseydi marketcap ne olurdu çok merak ediyorum.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
January 18, 2019, 12:20:09 PM
Son zamanlarda benimde dikkatimi çekti.Piyasada çok fazla çöp proje birikmeye başladı.Bunların aslında çoğunun silinmesi gerekiyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
January 18, 2019, 09:22:28 AM
coinmarcetcap kendisi bir cok borsa isletiyor ve kendisi coin üretip saliyor piyasaya.
bugün bir coin yapsan seni beni almaz listeye büyüklerden degilsin Cheesy
member
Activity: 560
January 18, 2019, 08:03:15 AM
cüzdanda biriken ve borsaya girmeye hevesli olmayan tokenlerin nerede listelendiğini bulmak için güzel yöntem. ama her gün bakmak da insanı bıktırır. cmc ye yeni eklenen coinlerde azalma olmasının sebebi icoların borsaya girecek kadar bile pek fonlama toplayamıyor olması olabilir mi?
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
January 18, 2019, 07:35:28 AM
Şu CMC listesine nasıl girildiğini bir türlü çözemedim. Parayla giriliyor diyen var, bir süre geçince kendi alıyor diyen var... İmzadan kazandığım birkaç token aylar geçmesine rağmen halen giremedi. Ne kadar dandik coinler/tokenler giriyor şuraya, resmen çöp olmuş içi. Sıfır hacimli olanlar bile duruyor şu listede. Ama imzasına girdiklerimden düzgün diye düşündüklerim -az da olsa hacmi olanlar- yok ortada. İnsan gerçekten hayret ediyor.
eskiden günlük 10 bin dolarlık işlem hacmin varsa form dolduruyordun. şimdi bu tutarı artırdılar sanırım ama işleyiş yine aynıdır. proje ekibi form doldurup incelemeler sonunda ekleme işlemi gerçekleşir. eskiden koinlerin ico'dan sonraki ilk girdikleri borsa hitbtc iken şimdi bin tane dandik borsa var. hepsi de şişirme hacim yaptığı için cmc'ye girmek daha rahat gibi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 18, 2019, 07:29:12 AM
Şu CMC listesine nasıl girildiğini bir türlü çözemedim. Parayla giriliyor diyen var, bir süre geçince kendi alıyor diyen var... İmzadan kazandığım birkaç token aylar geçmesine rağmen halen giremedi. Ne kadar dandik coinler/tokenler giriyor şuraya, resmen çöp olmuş içi. Sıfır hacimli olanlar bile duruyor şu listede. Ama imzasına girdiklerimden düzgün diye düşündüklerim -az da olsa hacmi olanlar- yok ortada. İnsan gerçekten hayret ediyor.
jr. member
Merit: 6
January 18, 2019, 06:23:44 AM
cmc benzeri bir coin token ansiklopedisi/sözlüğü olsa harika olur. coin nedir, işlevi nedir, hacmi nedir, hangi borsalarda vs gibi kısa kısa anlatılan bir site yapılsa eminim tutar. cmc çok işe yarıyor orası kesin, en azından telegram grupları,website bağlantısı gibi seçenekleri var da iyi kötü proje scam mı değil mi anlayabiliyoruz.
member
Merit: 22
January 18, 2019, 06:17:01 AM
Bu cmc de neye göre listeleniyor bu coin ya da tokenler. Bunlarda listelemek için 3-5 birşey alıyordur yoksa borsalarda bile adam damgası yiyen bir sürü coin token buralarda görünüyor. Daha düzenli bir listeleme olsa daha güzel olur.
member
Activity: 150
The Great Trader
January 18, 2019, 06:15:46 AM
Crowdvilla airdrobuna katıdım düzdünya topladım. belki ilerde para eder
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
January 18, 2019, 05:08:54 AM
Saçma sapan işler.Bu coinmarketcap biraz daha kurumsal çalışsa herşey iyi olur da herşeyi koymuş geçmiş hiç umrunda değil arkada ne oluyor ne bitiyor.Acilen cmc regüle edilmeli.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
January 18, 2019, 02:35:21 AM
Artık iyice işin tadı kaçmaya başladı, ben kuralsızlıktan yanaydım bu piyasa için ama fikrim yavaş yavaş değişiyor. Önüne gelen proje çıkarıp token/coin çıkarmaya başladı, bir şey alırken çok dikkatli olmak lazım. Piyasa iyice çöplük bir hal almaya başladı. Bunların temizlenmesi için bir yöntem bulmak lazım.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
January 18, 2019, 01:55:13 AM
Artık o kadar çok yeni coin piyasaya giriyor ki yetişemiyorum.  Ama bunların bir  oğu çok kısa bir sürede vurgun yapıp yö kalacaktır.  Bunlara dikkat edin
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
January 18, 2019, 01:02:14 AM
Bu coin ve tokenler o kadar çoğaldı ki, hangisini takip edeceğimi şaşırdım. Birde forumda takip ettiğim arkadaşların her biri farklı coinlere yatırım yapmışlar. Bu da kafamı az karıştırmıyor değil hani. Yeni çıkanlarada çok takılmıyorum açıkcası. Şuanda alınabilecek çok uygun fiyatlara bir sürü varken neden yeni çıkanlarla uğraşayaım ki?

Çünkü yeni çıkan bir coin yada tokenle eğer tutturabilirsen paranı çok fazla katlayabilirsin ama şu da var eğer tutturamazsan tüm yatırımını da kaybedebilirsin kısaca yeniler her zaman ya zengin eder yada ocak söndürür riski sevenler yenilerle bu yüzden uğraşırlar

Aynen hocam katılıyorum size. Yeni çıkan token eğer tutulursa çok daha fazla kazanma şansı var. Bu yüzden yeni çıkanlara insanlar giriyor.
Pages:
Jump to: