Pages:
Author

Topic: KISA SÜRELİĞİNE 15K 6X ASUS STRIX RX 580 TOP OC - page 2. (Read 2870 times)

sr. member
Activity: 779
Merit: 253
kardeş kimseye acıtasyon yapacak durumda değilim çok şükür. Gıybet etmeye bayılıyorsunuz 19binden fatura kesip koysaydım ne yorum yapacaktın acaba bayılıyorsunuz boş muhabbete açık açık bilgi vermekte suç. Faturası 1782 lira olan kartı forumda 700e bulduğunda haber ver ben 30 tane alayım.

Veganın fiyatı yurtdışı 1200usd olarak açıklandı bugün. Zaten 1070 al daha çok kazanırsın yazmana rağmen nasıl muhattap alıpta cevap yazıyorum oda enteresan

sattıgın kartların ortalama kazı performanslarının toplamı 180mhs'dir

ortalama 2000 liradan 8 tane gtx1070 kazı performansı ise 240mhs'dir

rig toplıycak arkadaslar bunu göz önünde bulundurursanız bu tür fırsatcılara paranızı kaptırmış olmazsınız
full member
Activity: 134
Merit: 100
Satış ilanı açmam için önce makalemi yazmam gerekliydi Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
bende buraya yenı uye olup hemen satıs ılanı acanlara uyuz oluyorum.
full member
kardeş kimseye acıtasyon yapacak durumda değilim çok şükür. Gıybet etmeye bayılıyorsunuz 19binden fatura kesip koysaydım ne yorum yapacaktın acaba bayılıyorsunuz boş muhabbete açık açık bilgi vermekte suç. Faturası 1782 lira olan kartı forumda 700e bulduğunda haber ver ben 30 tane alayım.

Veganın fiyatı yurtdışı 1200usd olarak açıklandı bugün. Zaten 1070 al daha çok kazanırsın yazmana rağmen nasıl muhattap alıpta cevap yazıyorum oda enteresan
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
14 bin liraya al , 19 bin liraya satmaya calıs , sonra aldıgım fiyata veriyorum diye acıtasyon yap güzel taktik.

arkadaslar bu forumunda cılkı cıktı. rig toplamak isteyen arkadaslara tavsiyem olsun
rx400 veya 500 serşsş diye yırtınmayın mantıklı kararlar verin.
gidin gtx1070 falan alın 19bin liraya yaklasık 7-8 gpu'lu rig toplarsınız getirisi cok daha fazla olur.
böyle kara borsacılara paranızı kaptırmayın.

ben bu forumda 450 liraya asrock h81 pro satarken millet fahiş fiyattan satıyorsun diyordu ama görüyorumki forumda
bi çok arkadasın içinde kara borsacılık varmış Smiley

satıcı arkadas o rig elinde patlar acele et VEGA geliyor , 700-800 liradan gpu toplamak için sabırsızlanıyorum forumda Smiley
full member
Arkadaşlar merhaba;

Eski konuyu bilerek mevcutta tuttum araç alacağım için acil paraya ihtiyacım var kredi çekip faiz ödemek istemiyorum satılmaz ise çekeceğim mecbur 04.08'e kadar satılmazsa eski fiyatına çekeceğim. Mevcut konuda yeteri kadar gereksiz yorum yapıldı lütfen düşünce ve fikirlerinizi kendinize saklayın. Kart şuan vatanın belli mağazalarında stokta olup fiyatı 2226 TL'dir.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-rx580-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba;

Öncelikle gereksiz yorumlar yapmayın lütfen. Aldığım fiyattan satıyorum ürünlerin fatura toplamı 14bin küsürdür, Vatan faturalı ben de karaborsa aldım. Ayrı ayrı satış yoktur izmir, Denizli, Aydın'da elden teslim edilir. Diğer iller için önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderilecektir. Ürünler 10 günlüktür. Pazarlık yoktur.

Fiyat 18K
Gpu 4 adet = ASUS RX580 ROG STRIX 8GB T8G
Gpu 2 adet = ASUS RX580 ROG STRIX 8GB O8G
Motherboard = Asus Z270E
Ram = CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE LED Kırmızı DDR4 3000Mhz CL16 Dual Kit Ram
Psu = 2 X 750w Corsair CS750M
Cpu = intel Core i3
Ssd = Ocz 240gb

Teşekkürler.
Pages:
Jump to: