Pages:
Author

Topic: Kılıçdaroğlu: Güvenpark Yüruyüşu Başladi - page 2. (Read 1708 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
lan amına kodumunu salagı bı sıktır gittt
newbie
Activity: 15
Merit: 0
k.k = sokak çocuğu
chp = sokak çocukları

sokaklara kim çıkar bilin bakalım? icraatı sıfır olan kimseler sokaklardan eksilmez

son zamanlarda sana göre-bana göre şeklinde adalet anlayışı hakim olmaya başladı

sorun belkide adalettedir, dünya adaletli değilki adalet bekleyelim

şeriat gelmeli ilahi kitabımızdan adalet uygulanmalıdır

Yurîdûne li yutfiû nûrallâhi bi efvâhihim vallâhu mutimmu nûrihî ve lev kerihel kâfirûn

Türkçe meali
Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.

zoruna giden varsa birde cehennemi düşünsün

hero member
Activity: 504
Merit: 500
Kılıçdaroğlu ile birlikte güzel ülkemin içine edenlere tepki olarak adalet yürüyüşü gerçekleştirmek isterdim zamanım olsaydı keşke. İmkanları olan mutlaka katılmalı yürüyüşe kendini düşünmüyorsanız torunlarınızı düşünün çünkü ülkenin gittiği yol yol değil.
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
kılıçdaroğlunu artık desteklemiyorum ne yazık ki, binbir üç kağıtla refarandumu hile ile geçirdiler, adam masaya elini vurmadı ya, ben onun yerinde olsam yıkardım ortalığı, baş baş bağırırdım, yürüsün bakalım şimdi anca gider.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
uzun zaman sonra dogru bır sey yaptı insallah bunu da yarı yolda kesmezde sonuna kadar gider
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
aslında kılıçdaroğlu normal hukuk ve demokrasi olan bir ülkede gayet iyi bir parti lideridir.
sorun bizim memleketimizde hukuk demokrasi gibi kavramların içinin boşaltılmasıdır.
bu tür bir yürüyüş anca ana muhalefete yakışırdı geç te olsa geç olsun güç olmasın diyelim.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Kılıçdaroğlunu çok başarılı bulan bir insan değilim ama adamın söylediklerini dinlediğim zaman haklı olduğu taraflar çok fazla , dediği gibi düne kadar fetö ile kol kola olan milletvekillere hiç bir işlem yok ama alakasız insanlara içeri atma var , Adalet çok önemli bir şey bu öyle ki hiç kimsenin üzerinde olmamalı , yanlı olmamalı onun için yürüyüşe destek veriyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 242

Kılıçdaroğlu şu açıklamalarda bulundu:

Kendi ülkemizde gazetecilerin, milletvekillerinin hapiste olmasını istemiyoruz. Bir dikta yönetimi ile karşı karşıyayız. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Bunun için yürüyüşümüzü başlatıyorum. Bu ülkeye adalet ya gelecek, ya gelecek. Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür. Hapishaneleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz. Adalet, adalet, adalet. 20 Temmuz darbesi yapanları istemiyoruz. Yürüyüşümüz adalet gelinceye kadar devam edecek. Özgürlük istiyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. Adaletin olmadığı yerde insan olmaz. Hepinize teşekkür ediyorum değerli arkadaşlar.

YÜRÜYÜŞÜ İZLEMEK İÇİN

HALK TV :http://www.halktv.com.tr/canli-yayin/
SÖZCÜ TV :http://[Suspicious link removed]/x170kmb
TELE 1 :http://tele1.com.tr/canli-yayin/
Pages:
Jump to: