Pages:
Author

Topic: Kodak Bitcoin Madencisi Cihazını Tanıttı - page 2. (Read 602 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Resimdeki cihaz bildiğimiz s9 değil mi? Fake haber çıkarsa şaşırmam:) aylık minimum gelir garanti ediyorlar ayağımı sağlam basarım diyen yatırımcı için ideal olabilir.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
bu kodak uğursuzu fotoğrafı icad etti neredeyse
sonrada gitti o kadar yıllık firmayı batırdı.
şimdi geldi btc mining işine giriyorum dedi btc tepestakla gitti
adamlar tam anlamı ile uğursuz bırakın gitsin başka bi iş yapsın.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
Bugün televizyon izlerken denk gelmişti bu haber. 375 dolar garanti veriyor. Bunun garantisi olur mu ? Emin değilim.
member
Activity: 98
Merit: 10
Kodak gelirleri çoğaltmak için madenci cihazı işine soyundu. Kaliteli cihaz bekliyoruz.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Bir yerlerden çıkış yapmaya çalışıyorlar ve son zamanlarda popüler olan bu sektöre girmek istemeleri mantıklı bence de. İyi para kazanabileceklerini düşünüyorum ben bu sayede.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Kodak , dönemin en iyi markalarından birtanesiydi sonraları populeritesini yitirdi  şimdide bitcoin madencilik işine girmiş olmaları bu sektörün ileride gelişeceğinin işaretidir umarım başarılı olurlar .
member
Activity: 108
Madencilik cihazları pahalı. Madencilik geliri az. Nasıl olacak?
full member
Activity: 294
Merit: 101
Antminer cihazına çok benziyor ben mi yanlış görüyorun tek farkı sarı bir etiket:D
member
Activity: 182
Böyle bir karar verebilmek için yeni girdiğiniz sektöre inancınizin tam olması lazım sonuçta bir sektörde devken diğer bir sektöre geçiş yapıyorsanız bu sektöre olan inancinizdandir
member
Activity: 84
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bu denli kendi alanında bir dev olan şirket bile miner üretim işine giriyorsa bu işte bir gelecek olduğuna güveniyor demektir. Hafife alınacak bir haber değil bana göre bu. Umut verici. Bu arada Bitcoin madenciliği ile ilgili sıfırdan bilgi alabileceğimiz bir makale, video kaynağı bilen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.  Smiley
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Böyle de bir borşür var web'de buldum, bence bu adamlar ciddi, eğer bu cihazı çıkarırlarsa, bitcoin üzerinde özellikle madencilik dalında olan tekelleşmeyi bitirirler diye düşünüyorum.

legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Güzel bir fikirle ortaya çıktılar . ICO süreci ıvır zıvır Kodak ' a göre olmayacaktı orası kesin.  Miner cihazı çıkarmakla piyasada ki eski gücünü tekrar toparlayacağına güveniyorum . Cihaz da mantıklı geliyor aslında .
member
Activity: 560
bitcoin her zaman son hız yükselmeyecek ama madencilik cihazları üretilmeye devam edilecek. en azından fiyatı birkaç bin dolar olsa bile yine üreten insanlar olacaktır. İçimden bir his bu cihazlardan daha üstün cihazların birileri tarafından kullanıldığını söylüyor.
full member
Activity: 546
Merit: 100
kodak hafife alınacak bir marka değil uzak alan falan deyip önyargıyla yaklaşmayalım, ciddi bir firmadan bahsediyoruz, gelişmelerini takip etmekte fayda var diye düşünüyorum bir de link atıp olay yerinden uzaklasan arkadaşlara gıcık olduğumu belirtmek isterim Smiley
full member
Activity: 314
Merit: 101
kodak gibi bir devin bu islere el atmasi cok onemli bir sey. bundan boyle blockchain teknolojilerine uzak kalan sirketler piyasanin gerisinde kalacaklar.
member
Activity: 98
"Highest ROI crypto infrastructure"
Fotoğraf makinesi dediğin şeyin yapısı da zaten bilgisayardan farksız. Kaliteli iş yapacaklarına inanıyorum. Fotoğraf işindeki kaliteleri zaten ortada.
full member
Activity: 210
Kodağın madencilik alanıyla hiçbir ilgisinin olmaması çokta birşey ifade etmiyor aslında zaten öncesinde birikimi olsaydı çok daha farklı yerlerde olabilirdi firma devamını diğer firmalardanda bekliyoruz 
newbie
Activity: 41
Merit: 0
Kodak'in cihaz üretmesi, Bitcoin madenciligi konusunda ar-ge faaliyetlerinin artmasina ve bunun da cok sikca şikayet edilen elektrik masraflari, çevre sorunları, işlem maliyetleri ve zorluktan kaynaklanan sorunlara çözüm bulunma noktasinda faydalı olabilir.
full member
Activity: 308
Kodak'ı düşündüğümüzde kendisiyle hiç alakası olmayan bir işe giriştiği sonucuna varıyoruz.İşleri pek iyi gitmiyor belli ki o yüzden bu alana yönelmişler.İlgi görürse eğer ne mutlu onlara.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Kodak gibi klişe bir markanın madencilik cihazı üretmesi firmanın son yıllarındaki gelir seviyesinin düşüklüğüne bakılırsa bir bakıma isabetli olmuş. Yeni teknoloji trendi ilgisini çekmiş olmalı.
Pages:
Jump to: