Pages:
Author

Topic: Koineks Bilgilerimizi Çaldırmış Olabilir - page 2. (Read 633 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Ben konuyu ilk gördüğümde dikkatsizlikten Coinex olarak algılamışım. Sabahtan beri dolanıyor bu haber. Bakıyorum CET' e düşmesi gerekirken artıyor bugün. Ambele oldum. Benzer isimler niye koyuyonuz lannnn. Umarım kimse bir problem yaşamamıştır.
member
Activity: 560
Merit: 12
Burada önemli nokta siteye giriş şifrelerinin çalınıp çalınmadığı , tc dahil tüm bilgiler fetöcüler yüzünden zaten ortalıkta dolanıyor oradan bir şey olmazda borsaya giriş bilgilerini elegeçirdilerse sıkıntı olur.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Üye oldum mu hatırlamıyorum bile. Benim işlem yaptığım tek Türk borsası paribu onun dışında diğerlerini hiç kullanmadım. Umarım mağdur olan yoktur.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Diğer borsalardan farkı olmamasına rağmen niye böyle bir borsaya üye oldunuz .. Piyasaya girdiğimden beri koinim ve btcturk dışında başka borsaya üye olmadım. Çok şükür ikisi de sıkıntı çıkarmadı.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Üstüne kapatarak, duymamazlık yapacaklarına gerekli açıklmayı neden yapmıyorlar. Birde oraya buraya ilk atmyi biz açtık diye reklam veriyorlar.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
kullanicilarin adi.soyadi mail adresi cuzdanlari vs yaziyordu. 130 bin kisinin bilgilerinin oldugunu belirten koineks-2 gibi bir kullanici adina sahip birisi yazmis. koineks basligina sordum bakalim cevap yazmislar mi

edit olu taklidi yapiyorlar sanirim.
member
Activity: 322
Merit: 32
Şimdiye kadar hiç bir borsaya KYC yapmak zorunda kalmadığıma seviniyorum. Binance borsasında 2 BTC günlük limit var üstüne Koinim borsası TL yatırmadığın sürece KYC istemiyor bu ikili ile 2 yıldır kafam rahat etti.

Umarım hiç bir aksilik yoktur ve kimse zarara uğramaz.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
verdiğiniz konu kaldırılmış. Olay nedir? açıklayabilir misiniz?
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Sözkonusu listeyi siteye verilen bir parçasını gördüm.
Mail-tel no-tc kimlik-adres zaten geriyede bişey kalmadı.Adamlar bunları doğru yalan 130.000 adeti elde etmişler giriş şifreleri varmı yokmu bilememde işte varsada siteye girseler bile çoğuna sms gelir yada google dan sanırım uyarı gibi.O tip gelen olursada bilgi amaçlı yazsın.
Sonuçta coin kaybı olan varsa konuya yazsın derim.
Ben 1 aydır tüm borsalarda olan coinleri trezor-ledger a çektim alım satım yapmadığım için zarar ziyan yok .Olan varsada bilelim kolay gelsin.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Şurada https://bitcointalksearch.org/topic/--5123153
Arkadaş paylaşmış ama o bölüme bakan yok.bu mesele çok önemli bir mesele
Neredeyse hepimiz koinekse gidip kyc yaptık.
Böyle birşey olduysa koineksin peşine düşmemiz lazım.
İnşallah doğru değildir

Twitterdan soru soranları banlıyormuş koineks
Bunun ynında 1 haftadır parasını çekemeyenler olmuş.
Arkadaşlar aramızda sıkıntı yaşayan var mı?
Ben bi kaç aydır kullanmıyorum mobill appleri olmadığı için.

ADAMIN PAYLAŞTIĞI BİLGİLER ŞÖYLE
AD SOYAD
İKAMETGAH
TC KİMLİK
TELEFON
Pages:
Jump to: