Pages:
Author

Topic: Koineks Ethereum cüzdanıma geçmedi.!Yardım! ÇÖZÜLDÜ. - page 2. (Read 184 times)

full member
Activity: 475
Merit: 127
Başarıyla geçmiş gözüküyor kardeşim her hangi bir sıkıntı yok adamların cüzdanında etherin git attığın yerle iletişime geç problem onlarda olmalı çünkü baraşılı sonuçlanmış gönderim işlemin üstünemi çökmeye çalışıyolar acaba

Teşekkür ederim yardımlarınız için koineks'e destek mesajı açtım sonuçlanınca burada paylaşacağım.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Başarıyla geçmiş gözüküyor kardeşim her hangi bir sıkıntı yok adamların cüzdanında etherin git attığın yerle iletişime geç problem onlarda olmalı çünkü baraşılı sonuçlanmış gönderim işlemin üstünemi çökmeye çalışıyolar acaba
full member
Transaction ID (TXID): 0x5dab573ef8cf8c292fe9acfead32857c81bfc68a57211713abf4448d4e1ba7bf

Transferi bitstamptan koinekse yaptım önce 0.1 atmıştım geçti diye hepsini attım attıktan sonra zaten baya bi zarar ettirdi çok fena düştü ama zararda gözümde değil yaklaşık 100bin liralık ETH attım. Normalde eth transfer problemlerinden dolayı eth alımına hiç girmiyordum aylardır XRP yüksek diye yurda ETH ile döneyim dedim ama sonuç hüsran 0.1 gelen eth'yi tekrar bitstamp ve koinekse çektim sorunsuz geçti fakat arada kalan 56.8 ETH neden geçmiyor anlamıyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür eder iyi bayramlar dilerim.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
hocam tx adresini yazarsanız forumdakiler yardımcı olmaya çalışır. eth'i başka bir borsadan mı attınız yoksa mew benzeri herhangi bir cüzdandan mı?
full member
    Yaklaşık 10 12 saat önce ether gönderimi yaptım 0.1 deneme amaçlı yolladım hemen geçti arkasından yüklü etherimi transfer ettim fakat hesabıma geçmedi şu an 0.1 transfer yaptım yine cüzdana geçti işlem yaptığım borsa koineks yani koinekse attım etheri teknik ekip inceleme yaptıktan sonra döneceğini söylüyor.

Anlayan arkadaşlar için nasıl bir yol izlemeliyim adres doğru tx var birde an itibarı ile ether scan'da OUT olarak görünmeye başladı bu ne demek oluyor acaba.
Pages:
Jump to: