Evo pozdrav i iz Karlovca, moj prvi post ovdje, ali pratim ovu scenu od pocetka 7. mjeseca ove godine. Naravno da sam zakasnio na vlakić, jer dok sam ulozio nesto sve je palo vs BTC. Citava ova burza kriptovaluta poslije 8. mjeseca sluzi samo kao support BTC-u. Nema novih ulagaca, vec se pretacu investicije iz altcoina u BTC, od 1000 coina mozda njih par je rasla cijena vs BTC. Uvidio sam da nista od daytradinga, pa bi se za svoj UBI (universal basic income) morao sam pobrinuti (opcenito smatram da drzava ne bi trebala davat nikakav UBI, vec bi mogla samo omoguciti za odredjene platforme poput steemita i ovog foruma, a ima ih sigurno josh, omoguci da se ne placa porez kada se jednom prebaci to u fiat novac, jer UBI je smrt za socijalnu drzavu, ne mozemo imati socijalnu drzavu i UBI istovremeno, pogotovo kad su sve drzave u velikim dugovima). Za sada sam nasao samo 2 platforme koje bi mi to omogucile, ovaj forum i steemit, samo ce mi trebat malo vise znanja i puno vise vremena da proucim i naucim ispravan gramatički engleski, te sigurno ima josh platformi i sistema poput ova dva gdje bi se moglo zaraditi tokena za neku prosjecnu hrvatsku placu
(nakon nekog vremena, ne odmah, pa ni u igrama se ne pocinje od levela 70
). Rudarenje me nekako ne interesira, ako se dnevno moze "okrenuti" 2-3 dolara, ne isplati se unistavat masinu za tako nesto
, mada cu i to prouciti za određene altcoine, samo reda radi, da vidim koliko se stvarno dnevno mozhe "zaraditi" na tome (i7 4770 i ATI RX 480 8GB).
Evo dosta za prvi post, nadam se da ce ih biti jos
.