Pages:
Author

Topic: Konim kurunun 50-70 tl Altında Satılık Sürekli Bitcoin ! - page 2. (Read 2964 times)

hero member
Activity: 700
Merit: 553
Bakınz tekrarlıyorum zorla bitcoin satmıyorum.Almak isteyen arkadaşlar var.İst/Bahçeşehrde kendi fabrikam var dileyen gelip görebilir , burda alışverişi gerçekleştirebilir.Yani yerim yurdum belli.Yurtdışına yaptığımız ithalattan ödemeyi btc olarak almaya karar verdik.Mecburen buralardan bozdurucaz.O yüzden escrow kullanmak istemiyorum , ama tabiki escrow u destekliyorum.iyi günler

fabrikan var,yurtdışına ithalat yapıyorsun,ödemeyi btc olarak alıyorsun.escrowsuz burdan bozdurmak istiyorsun   Grin

hocam bu ne allah aşkına ya dalga mı geçiyorsun.

ihracattır o ithalat olsa duramazsın Smiley

ahahahah dikkat etmemişim ona sen demesen  Grin Grin
hikaye dahada ilginç bir hal aldı şimdi desene  Cheesy

Tamamen iyi niyetle şu soruyu da sormak istiyorum,

ihracatçı firmalar gene lde devletten teşvik falanda alır,  yada ne bileyim fatura falan da mı kesmiyosunuz ?

Fatura da birim fiyat BTC mi görünecek, muhasebeciniz var mı ? Muhasebe kayıdını nasıl yapacaksınız ?

falan filan kafamda deli sorular :  Undecided Huh Huh Huh
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Bakınz tekrarlıyorum zorla bitcoin satmıyorum.Almak isteyen arkadaşlar var.İst/Bahçeşehrde kendi fabrikam var dileyen gelip görebilir , burda alışverişi gerçekleştirebilir.Yani yerim yurdum belli.Yurtdışına yaptığımız ithalattan ödemeyi btc olarak almaya karar verdik.Mecburen buralardan bozdurucaz.O yüzden escrow kullanmak istemiyorum , ama tabiki escrow u destekliyorum.iyi günler

fabrikan var,yurtdışına ithalat yapıyorsun,ödemeyi btc olarak alıyorsun.escrowsuz burdan bozdurmak istiyorsun   Grin

ahahahah dikkat etmemişim ona sen demesen  Grin Grin
hikaye dahada ilginç bir hal aldı şimdi desene  Cheesy
hero member
Activity: 700
Merit: 553

fabrikan var,yurtdışına ithalat yapıyorsun,ödemeyi btc olarak alıyorsun.escrowsuz burdan bozdurmak istiyorsun   Grin

sr. member

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
sr. member
sahte dekonttan komisyona mı döndük şimdi?

komisyon yok ayrıca.escrow komisyon talep etse bile alıcı öder komisyonu sen değil.
sr. member
CAT.EX Exchange
Arkadaşlar hepinize hak veriyorum ve destekliyorum escrowsuz alışveriş yapmayın.Fakat benim olayım sürekli satacağım için her defasında komisyon vermek istemiyorum ve uğraşmak istemiyorum.İlgilenen arkadaşlar var teşekkr ederm
sr. member
hastayım su escrow kabul etmeme olayına.
adam 1 hafta once uye olmuş önce parayı yollayın escrow kabul etmiyorum diyor.
kimse alışveriş yapmasın bu adamdan buyuk ihtimal sonu hüsran olacaktır.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bitmixer mode on  Grin
sr. member
CAT.EX Exchange
Haklısınız fakat çalışma prensibim olarak bir şey satıyorsam ilk parayı alır öyle malı veririm.Alırkende güvenilirmi değilmi diye araştırır yüzyüze veya önce parayı atar sonra malı alırım.Hiç bir şekilde önce btc sonra para şeklinde çalışmam Smiley Tşkler yorumlarınız için
hero member
Activity: 896
Merit: 519
10 gün önce üye olmuşsunuz, yeni üyeler size belki güvenebilirler ama eski üyelerin yüz yüze görüşme haricinde önce parayı göndereceklerine ihtimal vermiyorum.
Siz başkalarına güvenmiyor iken biz size nasıl güveneceğiz, kendinizden emin olabilirsiniz ancak güvenilir üyeler oldukça fazla sizinde güvenmeniz gerekir diye düşünmekteyim.
sr. member
CAT.EX Exchange
Escrow kullanmama sebebim sürekli satış yapacağım içindir ayrıca sahte dekont olayı korkuttu gözümü.Zaten bir süre  yüklü satışlardan sonra insanların güveneceğini düşünüyor ve rahat alışverişler yapabiliceğimizi umuyorum.Dediğim gibi koinimin Bitcoin fiyatının 50 tl altında satış yapabilirim.Ufak parçalar halindede satabilirim.Yüzyüzede satış gerçekleştirebilirim.
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Escrow dediğiniz olay sahte dekontları yemez
Escrow kullanmama sebebinizi değiştirin derim
hero member
Activity: 560
Merit: 501
arkadaşla geçen hafta görüştüm ve dedigi gibi elinde ki 2.41 btc yi sorunsuz teslim aldım. soracak arkadaşlar için söyleyeyim e bir kere almışsın ama neden şimdi de calismaya devam etmiyorsunuz diye.ilkinde preev kurundan anlaştık o yüzden alabilirim dedim ama şuan istedigi fiyat koinimin satış fiyatının 50 tl altı olarak düşündüğü için anlaşamadık sadece. herhangi taraflar arası bir problem bulunmamaktadır tabi.bu arada kendisine kefilim felan demiyorum tekrarliyorum hatta ben arkadaşın yanına gittim o şekilde ticaretimizi gerçekleştirdik.diğer arkadaşlar için escrowu bende tabi ki öneririm.teşekkürler.
sr. member
CAT.EX Exchange
Evet arkadaşlar elime geçen 2.41 btc'yi saulzaents nicki arkadaşa yüzyüze satmış bulunmaktayım.Bundan sonra gelicek btc'leri koinim fiyatının 50 -70 tl aşağısından satabilirim.Haftalık düzenli 1-2 btc geçicek elime belki daha az veya daha fazla bilemiyorum.Dediğim gibi fiyat sadece koinim fiyatından 50 tl aşağısı olacaktır başka tekliflerle gelmeyiniz.Sürekli çalışmak isteyenler ulaşırsa daha iyi olur.

Escrow kullanılmayacaktır (sahte dekont olayı yüzünden), satış İst/beylkdüzü yüzyüze veya önce para sonra bitcoin şeklinde satılıktır.Ufak parçalar halindede satabilirim sıkıntı olmaz.Bunların dışındaki tekliflerle ilgilenmiyorum iyi çalışmalar ..

Tel no : 0532 165 95 36 - Ferhat
Pages:
Jump to: