Pages:
Author

Topic: konu dışı tartışmaları - page 2. (Read 2120 times)

hero member
Activity: 938
Merit: 1000
March 27, 2016, 08:33:42 AM
Forumdaki konu dışı bölümünde en fazla siyasi içerikli yorum yapanlardan biri olarak söylediklerine hak veriyorum.
Belki siyasi tartışmalara karışmayacağıma söz veremem ama uslubumu düzelteceğime, farklı düşündüğüm (bazılarına kalırsa düşünemediğim) için maruz kaldığım hakaretlere   misli ile mukabelede bulunmayacağıma söz veriyorum.
Zz çok güzel söyledi: Kimsenin siyasi görüşünün bir önemi olmamakla birlikte Ahlak - Yurtseverlik - Misafirperverlik - Yardımseverlik - Saygı - Namus gibi  ortak değerlerimiz olduğunu da unutmamalıyız.
Lütfen kimse kimseyi kendisinden farklı bir görüşe sahip olduğu için aşağılayıp hakaret ederek konunun seyrini kötü yerlere çekmesin.
Tartışmalar içinde kalbini kırdığım, moralini bozduğum herkesten özür dilerim

Buradaki tartışmalarda en çok gözüme çarpan isimleriden biri sizdiniz açıkcası
Umarım bu yazdıklarınız samimi düşüncelerinizdir..
Öyleyse bu olgun davranışınızdan dolayı tebrik ederim
Ve hangi görüşten olursa olsun hepimizin bu anlayışla yazmasını umut ediyorum..
full member
Activity: 182
Merit: 100
March 27, 2016, 07:16:19 AM
Forumdaki konu dışı bölümünde en fazla siyasi içerikli yorum yapanlardan biri olarak söylediklerine hak veriyorum.
Belki siyasi tartışmalara karışmayacağıma söz veremem ama uslubumu düzelteceğime, farklı düşündüğüm (bazılarına kalırsa düşünemediğim) için maruz kaldığım hakaretlere   misli ile mukabelede bulunmayacağıma söz veriyorum.
Zz çok güzel söyledi: Kimsenin siyasi görüşünün bir önemi olmamakla birlikte Ahlak - Yurtseverlik - Misafirperverlik - Yardımseverlik - Saygı - Namus gibi  ortak değerlerimiz olduğunu da unutmamalıyız.
Lütfen kimse kimseyi kendisinden farklı bir görüşe sahip olduğu için aşağılayıp hakaret ederek konunun seyrini kötü yerlere çekmesin.
Tartışmalar içinde kalbini kırdığım, moralini bozduğum herkesten özür dilerim
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
March 27, 2016, 06:44:35 AM
Her ne kadar teknolojik insanlar olsak ta bizde bu toplumun parçasıyız. Bu nedenle günlük hayatımızın belli bir oranda buraya yansımasından daha doğal bir şey yok.
Burada önemli olan kripto para ortak noktasında birbirimizi bilgi olarak besleyebilmek. Kimsenin siyasi görüşünün bir önemi olmamakla birlikte Ahlak - Yurtseverlik - Misafirperverlik - Yardımseverlik - Saygı - Namus gibi  ortak değerlerimiz olduğunu da unutmamalıyız.

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
March 27, 2016, 06:27:35 AM
Önceden iki Türk bir araya geldiğinde devlet kurarlarmış şimdi 2 türk bir araya gelince siyaset çekişir hale gelmiş .Gerçekten de gereksiz bir düzeye kadar çıkabiliyor ve saçma düzey alıyor bu tarz tartışmalar
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
March 27, 2016, 05:54:42 AM
Arkadaşlar bu forumun en çok sevdiğim özelliği günlük siyasi tartışmalara hiç yada çok az yer almasıydı.
bu forumda vakit geçirirken günlük hayatın stresinden sıkıntısından , karmaşasından , günlük siyasi tartışmalardan, uzak kalabiliyor dünyaya farklı bir açıdan bakabiliyordum.
hepimizin farklı siyasi görüşü, dini inancı var veya yok, burda tartışarak nicklerimiz arkasına sığınarak büyük büyük laflar ederek birbirimizi kırmaktan strese sokmaktan başka bişey yapmıyoruz.
tabi kimsenin ne yazdığına karışamam benimkisi sadece bir temenni, bu tartışmaların dozunu biraz düşürsek, bu forumun asıl amacı olan bitcoin ve altcoinlere yoğunlaşsak, enerjimizi kısır tartışmalara harcamasak, daha güzel olmazmı

şahsen ben artık konu dışın da yazmamaya özen gösteriyorum, böyle devam ederse artık hiç okumuycam da.

burda yazdıklarım lütfen yeni bir polemik konusu olmasın, kimseyi hedef alarak yazmadım. genel olarak tartışmaların dozunun artması, ve insanların birbirine karşı acımasız olması  beni rahatsız etti.

herkese mutlu pazarlar, bol bitcoinli günler, esenlikle kalın
Pages:
Jump to: