Pages:
Author

Topic: Konu kilit! - page 2. (Read 9618 times)

hero member
Activity: 714
Merit: 500
June 27, 2017, 06:16:27 AM
forumun amacının birbirimize yardım etmek olduğunu sanıyordum. Siz forumu çok farklı amaçlar için kullanıyosunuz.
full member
Activity: 126
Merit: 100
June 27, 2017, 06:13:52 AM
Bana özelden video atsana bittrex ekranını çekerek.
O zaman ben hatamı kabul edecegim senin megolaman olmadıgını benım hatam oldugumu kabul edecegim,bu konuyu kendini övmek için açmadıgını ve bizleri uyarmak istedigine inanacagım.Aksi taktirde resimin içindeki ado yazısından dolayı editlendigini kabul ediyorum

Hatasini kabul edecekti benim uyarimi kabul edecekti? Simdi bana özelden sen ruh hastasisisn. Seni dinleyen eziktir diyor?

40 yasinda adamsin ama kalitesizsin, ucuzsun.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
June 27, 2017, 06:13:17 AM

Exortis tartismanin kimseye bir faydasi yok ayrica forumda  lethapudiylede sayfalarca atistin. Arkadasin yazdigi dogru adam diyorki su kadar bitcoinim vardi simdi su kadar yaptim bu balon patlayabilir benden bu kadar. Bence haklida. Keske bende bu arkadas gibi altcoinlerin olusturdugu ponzi semasina dipten girebilseydim. ( bakin bitcoin demiyorum altcoin diyorum cunku suan cogu ponzi.)

Altcoinlerin cogu balondur diye hep soyluyoruz zaten.
tamam konu sahibi arkadaş kralmış yazdım işte beni g.t etti,ben arkadaşın parası olduğuna birşey demiyorum sürekli 5/2 mesajını bunun üzerine kurmasına takıldım.Amacı kazandıgı parayı topöam attıgı mesajın %40 ınde belirtmesi degilmiş.Amacı bizleri forum acemilerini korumakmış.Ben hatalıymışım,diger lethapudi konusu çok ayrı ben ona multi kasarım dediginde yardımcı olmaya çalıştım bu işin kolay olmadıgını söylemek istedim,ama kendisi çok genç oldugundan forumda kendine yazan insanlara hakaret etti.Neyse ona cevap hakkı dogmasın onunla alakalı konuşmuyorum.

Edit:
özelden kendini övüyor hala benden faydalanın beni linç etmeyin diyor
attırma mesajları buraya
full member
June 27, 2017, 06:05:08 AM
Tamam dediklerin doğruymuş ben hatalıymışım
sen alemin kralı,forumdaki insanların koruyucusuymuşsun
ben hatalıymışım kabul ediyorum.
Konuyu bizleri uyarmak için açmışsın,kendini övmekle alakası yokmuş
sen bu işin erbabıymışsın ben eşekmişim,bunu butun forum gördü

Exortis tartismanin kimseye bir faydasi yok ayrica forumda  lethapudiylede sayfalarca atistin. Arkadasin yazdigi dogru adam diyorki su kadar bitcoinim vardi simdi su kadar yaptim bu balon patlayabilir benden bu kadar. Bence haklida. Keske bende bu arkadas gibi altcoinlerin olusturdugu ponzi semasina dipten girebilseydim. ( bakin bitcoin demiyorum altcoin diyorum cunku suan cogu ponzi.)

Agresif ben bilirim havasinda geziyor, gezsin. Özelden güzelce yaklastim o bana halen ruh hastasi diyor. Ne diyim abi bosver, ne hali varsa görsün!!
hero member
Activity: 644
Merit: 504
June 27, 2017, 06:00:46 AM

full member
June 27, 2017, 06:00:46 AM
beyler burasi borsa. tabi para lafi yapicak. kafayi mi yediniz siz Cheesy
Biz parayı pavyonda bayanlara gösterirdik , konu hiç yakışık almamış.Tartışan iki arkadaşıda kınıyorum para lafı bizim kültürümüzde ayıptır.

Konu mallesef inada bindi , o yalan dedi , bende kanitlamak zorunda kaldim.
Forumdakilerden özür dilerim.
full member
Activity: 266
Merit: 242
June 27, 2017, 05:59:31 AM
Biz parayı pavyonda bayanlara gösterirdik , konu hiç yakışık almamış.Tartışan iki arkadaşıda kınıyorum para lafı bizim kültürümüzde ayıptır.
member
Activity: 70
Merit: 10
June 27, 2017, 05:47:14 AM
full member
June 27, 2017, 05:46:53 AM
Hanginizin daha çok parası varsa Türkiye'deki vakıfların bazılarına yardım yapar mısınız?
Sağlık: Lösev
Eğitim: Darussafaka, Türk Eğitim Vakfı

Ederim hocam ama biraz daha bilgi verirsen. Özelden yaz 👍🏻
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
June 27, 2017, 05:44:35 AM
Madem çok para kazandınız ve paranızı yarıştırıyorsunuz Türkiye'deki vakıflara yardım yapar mısınız? Maddi, manevi karşılığını alırsınız.
Sağlık: Lösev
Eğitim: Darussafaka, Türk Eğitim Vakfı
sr. member
June 27, 2017, 05:39:56 AM
full member
June 27, 2017, 05:39:08 AM
0.6btcde satildi gecen 1500$ a onuda kanitlarim . Hesabin icinde yok onlar.
full member
sr. member
June 27, 2017, 05:17:54 AM
Pm attım ya nereden atabılecegıni
full member
June 27, 2017, 05:16:55 AM
Yav bırak kadir abinemi çektiriyorsun videoyu
ruh hastasısın işte butun mesajların parayla alakalı,tr forumu geçmiş ingl.başlıklardada ego kasıyorsun
yok şu kadar kazandım falan.Senin megolaman oldugunu sanırım herkes anlamıştır.
yok 6 dil biliyorum falan.Bunlar senin hastalıklı bir beyin oldugunun açık açık ispatıdır burda guruyum diye hava yapma senin tek amacın millete paran oldugunu göstermek.Siz avrupalılar hep böylesiniz
sana inanmiyorum boş adamsın

Ne oldu korkutunmu ? O elli sen öperim dedin ? Banada öptürmek düser. Videoyu nerden atiyoruz sen onu söyle? Geri vites cekme simdi. Adam ol, lafinin arkasinda dur!
sr. member
June 27, 2017, 05:08:36 AM
Yav bırak kadir abinemi çektiriyorsun videoyu
ruh hastasısın işte butun mesajların parayla alakalı,tr forumu geçmiş ingl.başlıklardada ego kasıyorsun
yok şu kadar kazandım falan.Senin megolaman oldugunu sanırım herkes anlamıştır.
yok 6 dil biliyorum falan.Bunlar senin hastalıklı bir beyin oldugunun açık açık ispatıdır burda guruyum diye hava yapma senin tek amacın millete paran oldugunu göstermek.Siz avrupalılar hep böylesiniz
sana inanmiyorum boş adamsın
full member
June 27, 2017, 05:05:51 AM

Şöyle 3-5 sayfaya baktım surekli para lafı yapıyorsun ben bunu demek istiyorum senin konuyu açma amacın ben bu kadar kazandım paramı 20 ye katladım demektir.Sen ruh hastasısın istersen 1000btc kazan bu senin ruh hastası olduğun gerçegini değiştirmez.5 mesajından 1 tanesi şu kadar kaldırdık bu kadar kazandım.Hani babası oğluna ben sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim diye bir hikaye var bilirmisin.

Videoyu gönderecem. Sen bekle. Herkesin icinde o elli öptürecem  sana.
sr. member
June 27, 2017, 05:02:25 AM

Şöyle 3-5 sayfaya baktım surekli para lafı yapıyorsun ben bunu demek istiyorum senin konuyu açma amacın ben bu kadar kazandım paramı 20 ye katladım demektir.Sen ruh hastasısın istersen 1000btc kazan bu senin ruh hastası olduğun gerçegini değiştirmez.5 mesajından 1 tanesi şu kadar kaldırdık bu kadar kazandım.Hani babası oğluna ben sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim diye bir hikaye var bilirmisin.
sr. member
June 27, 2017, 04:43:28 AM

admin siliyor mesajları ama ben tekrar koyayım şunu kenara

13 mayısta bana verdıgın cevapta 6 btc oldugunu söyluyorsun
2 haziranda da 40k$ a ulaştıgını söyluyorsum yanı 17-20 gunde 6 btc 18 btc olmuş
helal olsun dostum,elinin resmini gönder bir öpücük kondurup geri yollayacagım
sr. member
June 27, 2017, 04:06:39 AM
Hocam güzel bir kazancınız olduğu doğru olabilir, kafayı kullanıp al sat yaparken başarılı olduğunuz da doğru olabilir ancak bu acemi olduğunuz gerçeğini değiştirmez, çünkü bu kadar çok kazanan bir kimse ulu orta kazancını belirtmez, hele ki bitcoin piyasasında.

Size önerim, bu piyasanın balon olduğunu iddia etmek yerine kendinizi güvenceye alıp sadece kazancınıza bakmak olur.
Pages:
Jump to: