Pages:
Author

Topic: konu silinebilir - page 2. (Read 791 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
May 09, 2018, 02:32:35 AM
Coinmarkete bakarsanız idexte hiç hacim olmadığını görürsünüz. Siteye girdiğiniz zaman yukarda uyarı var zaten. Trade işlemlerinin bakımda olduğuna dair
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
May 09, 2018, 01:31:03 AM
Onların yapacağı işe tüküreyim ben. Pundi X 48 Satoshi iken alım yapacaktım tam üç gün sitenin açılmasını bekledim. Şimdi fiyat 72 Satoshi oldu. Tamı tamına yüzde 50!

Bence kaçırdığınız karı düşünmek yerine bir daha hiç açılmama ihtimalini düşünün derim. Birkaç gündür oyalayıcı cevaplar geliyor ekipten umarım fazla kişinin içeride parası yoktur.

Ben üç gün açılmayınca içerideki parayı çektim hocam. Ama sanmam bir şey olacağını.
member
Activity: 378
Merit: 11
May 09, 2018, 01:20:32 AM
Fena gitmiyordu aslında bazen ağırlaşıyordu ama yinede iyiydi idex, ne olduysa patladı toplaryamadı bir türlüde. Sistemimi büyütüyorlar ne yapıyorlar belirsiz
full member
Activity: 602
Merit: 118
May 09, 2018, 01:20:07 AM
Bende dün yükseliş te diye biraz pundix satayım diye idex e atacaktım ama olmadı. Ayrıca idex te ciddi fiyat far ki var gibi. Marketcapta baktım coinrail diye bir yer var baya bi hacimli. Hiç kullanmadıgim için orası nasıl bir borsa bilmiyorum. Varsa fikri olan yazarsa güzel olur. Pundix için iyi hacim var. İnşallah okex e bir an önce girer ve kaliteli borsa da alış satış yapariz
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
May 09, 2018, 01:11:16 AM
idex toparlayamadı birden büyün coinleri eklemeye başlayınca trafigi arttı ve kendine gelemedi bir türlü, merkezsiz borsalarında böyle sıkıntıları oluyor. Etherdelta faciaydı idexte o yolda ilerliyor
full member
Activity: 350
Merit: 100
May 09, 2018, 12:55:55 AM
Onların yapacağı işe tüküreyim ben. Pundi X 48 Satoshi iken alım yapacaktım tam üç gün sitenin açılmasını bekledim. Şimdi fiyat 72 Satoshi oldu. Tamı tamına yüzde 50!

Bence kaçırdığınız karı düşünmek yerine bir daha hiç açılmama ihtimalini düşünün derim. Birkaç gündür oyalayıcı cevaplar geliyor ekipten umarım fazla kişinin içeride parası yoktur.
member
Activity: 448
May 09, 2018, 12:41:52 AM
Idex  bu sefer güldürmedi . Kaç gün oldu hala bakımdalar demek ki ciddi bir sıkıntı var umarım hack mack olayı olmamıştır ama olsa ne olacak ki hem haberimiz olurdu hem de normal bir borsa olmadığından bakiyelere bir şey olmazdı.
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
May 08, 2018, 11:10:48 PM
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
May 08, 2018, 07:31:16 PM
Henüz açılmadı. Siteye girince "Trading under maintenance. Withdrawals and cancels are enabled." uyarısı çıkmaya devam ediyor.
Twitter'dan açıklama yapmışlar. Sanırım yakında açılacak. Emir iptal etmek istiyorsanız şimdi yapın diyorlar.

***PSA: We encourage #IDEX traders to review their existing orders (and cancel them if needed) as they will remain active once trading resumes. We are working diligently to get trading back ASAP. We will provide more updates as they come and apologize again for the inconvenience.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
May 08, 2018, 06:58:45 PM
Bakım hala sürüyor mu ufak miktarda ethereum depozit ettim ama işlem yapamadım emir veremedim bakım yüzünden yapıcagım işi yapamadım bıraktım akışına keşke yapsaydım Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
May 08, 2018, 05:16:14 PM
Baya bir donma ve bakım olayı yaşanmaya başladı galiba. Etherdelta dan oraya geçtik ama geri göç ettirecek bu gidişle güzel bir arayüzü var biraz daha iyleeştirsinler artık şu sunucularını.
member
Activity: 560
Merit: 12
May 08, 2018, 02:29:28 PM
Bu yaptıkları bakım hacim kaybına neden olacak . Kısa sürede bitirmeleri gerekirdi.Ne için bakım yaptıklarını da açıklamamışlar
full member
Activity: 980
Merit: 152
May 08, 2018, 11:50:38 AM
Bugün "çok az kaldı, güncellemeleri neredeyse bitirdik" şeklinde twit atmışlardı. Adamlar şu olay nedeniyle böyle bir piyasada büyük risk alıyorlar. Gidenin dönmeyeceğini bilmeleri lazım, demek ki sorun sanılandan daha büyük. Yoksa normal bir güncelleme bu kadar sürmez. Sayelerinde epey bir zarar yazdık.   
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 08, 2018, 11:33:35 AM
İdex'e çektik de satamadık hala bakım falan diyor.Bir düzelse işimize bakacağız ama ne zaman düzelir oda belli değil.Bir ara baya güzel gidiyordu sonra nazar değdi heralde.Beklemekten başak bir şey gözükmüyor şu anda.
full member
Activity: 420
Merit: 105
May 08, 2018, 11:24:04 AM
İdexe ne zaman girsem bakımda görünüyor. Erc20 tokenlerinde bir sıkıntı var galiba bazı borsalarda da işlem yapılamıyordu
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
May 08, 2018, 11:06:02 AM
Adamlar para kazandıkları işi doğru yapamıyolar nerde salak saçma işler var bizi bulur ne güzel gelir elde ediceksin yap işte işini düzgün patlak hala idex
full member
Merit: 101
May 08, 2018, 10:26:11 AM
kaç gün oldu yahu hala bi gelişme söz konusu değil. duyuru falan var mı acaba bu konuda? dex fikri iyi güzel hepimiz destekliyoruz da bu kadar sorunlu olacaksa da gerek yok sanırım. ethereum tabanlı tokenler için adam akıllı sorunsuz bir dex borsası oluşturulamadı bir türlü nedense.

neo tarafında switcheo exchange daha yeni yayına başladı ve gayet güzel gidiyor. pek sorun yaşamadım orada nep5 tokenleri alıp satarken.
full member
Merit: 100
May 04, 2018, 01:08:17 PM
Kaç gündür tokenleri satmaya çalışıyorum emir giremiyorum amk biraz auctus vardı elimde okutayım dedim site bakıma alındı sonrada fiyat yerin dibibn boyladı sanki benim satmamı beklermişcesine.ne kadar uğraştıysam satamadım en sonunda bugün dayanamayıp çektim cüzdana tokenleri artık ya bancordan satacağım yada idexin düzelmesini bekleyeceğim
member
Activity: 294
May 04, 2018, 12:42:48 PM
Bende enson TOMO coin satacaktim, bir turlu MEW den idex e deposit yapamadik. Iki gun bekledi ama yine de gerceklesmedi. Bu sebepten Gate.io dan hesap acmak durumunda kaldim. Aslinda bir bakima iyi oldu, acikcasi Gate.io dan gayet memnunum.
member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
May 04, 2018, 07:31:04 AM
site açık olmasına açık hatta oraya hayvan gibi witdraw açık yazmışlar ama ne hikmetse defalarca denemem rağmen wşthdraw yapamıyorum para resmen mahsur kaldı içerde.birazdan tekrar deneyeceğim aranızda withdraw yapabilen varsa yardımcı olursa sevinirim farklı herhangi bir yöntem varmı diye merak ediyorum dün geceden beri para çekemiyorum
Due to maintenance, this action has been temporarily disabled, try again soon

bakım var diyor da bilmiyorum telegram kanallarına katılabilirsin yada hesabına biraz eth atabilirsin. öyle yapıyor çok sıklıkla yapma 1 saat falan bekle öyle dene üst üste tıklarsan kitlenebiliyor site
Pages:
Jump to: