Pages:
Author

Topic: Korona ile mücadele günleri - page 2. (Read 633 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
June 17, 2020, 07:15:27 AM
Son günlerde etrafımızı korona sarmış durumda ve aile fertlerinde maalesef bu illet ile tanışmak zorunda kaldık.
bu konuda söylenecek çok şey var ama ben kısaca şöyle diyeyim cidden uygulamalar ve tedbirlerin hiçbiri yeterli değil.
inanılmaz bir şekilde yayılıyor ve vakaların birçoğunda hiçbir semptom görünmüyor.
yani kısaca karşımızdaki kişi ayakta olması korona olmadığı anlamına gelmiyor.

Hocam aynı şeyleri konuştuğumuz o kadar çok covid19 başlığı oldu ki. Bunun için ayrı başlık açmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.

Örnek;

dün gece ekşi sözlük'te kadıköy moda'da gerçekleşen covid-19 partisi başlığını gördüm. ulan biz  ay boyunca boşuna bir yerlerimizi yırtmışız ki hala da yırtmaya devam ediyoruz anasını satayım. şu saatten sonra corona ya gerçekten var ya da gripten daha dandik bir hastalık.

https://www.instagram.com/p/CBGsIqDBA_P/

Kendi ailesi ile ilgili oldugu icin acilabilir diye dusunuyorum.

Benim merak ettigim detay aileniz semptom gostermedi mi? bi ara cok uzun bi hastalik gecirdim hafifti ama 1 ay surdu. supheleniyorum ben de, paronayak olduk Roll Eyes gecmis olsun.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
June 17, 2020, 07:09:14 AM
Son günlerde etrafımızı korona sarmış durumda ve aile fertlerinde maalesef bu illet ile tanışmak zorunda kaldık.
bu konuda söylenecek çok şey var ama ben kısaca şöyle diyeyim cidden uygulamalar ve tedbirlerin hiçbiri yeterli değil.
inanılmaz bir şekilde yayılıyor ve vakaların birçoğunda hiçbir semptom görünmüyor.

Hocam aynı şeyleri konuştuğumuz o kadar çok covid19 başlığı oldu ki. Bunun için ayrı başlık açmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.

Örnek;

dün gece ekşi sözlük'te kadıköy moda'da gerçekleşen covid-19 partisi başlığını gördüm. ulan biz  ay boyunca boşuna bir yerlerimizi yırtmışız ki hala da yırtmaya devam ediyoruz anasını satayım. şu saatten sonra corona ya gerçekten var ya da gripten daha dandik bir hastalık.

https://www.instagram.com/p/CBGsIqDBA_P/
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
June 17, 2020, 06:59:07 AM
Pages:
Jump to: