Valla İş Bankasından bende 3bin lira bağladım, hala hesaba düşen bir şey yok para bağlanmış vaziyette duruyor İş Bankasında çok saçma şekilde, Garanti Bankasındaki para iade edilmiş ama İş'te ilerleme yok.
Ortalama 300-500 lira bağlamak lazım bence, yani Lot sayısına göre, fazladan bağlamanın mantığı olmadığını anladım.
kendimize ait farklı bankalardan ayrı ayrı istek yapabiliyor muyuz? halka arza katılmaya izin veren tüm bankalardan o zaman hesap açayım abi ben. bu arada fazla para bağlamış olsanız o fazlalık tutar sonuçta iade edilecek.
Yok hocam olmuyor bir hesabınıza veriyorlar sadecce, yani kriptodaki gibi multi yasak. Bende bilmiyordum böyle bir şey olduğunu talep verdikten sonra öğrendim.
İki bankadan talep vermiştim en yüksek talep hangisi ise ona veriyorlar hisseyi.
Fazla para bağlamak şu yönden kötü, 3-5 gün kitli kalıyor paranız, ihtiyaç durumunda çekemiyorsunuz ondan dolayı yoksa iade ediliyor fazlalığın tamamı.
Beni talep gönderdiğim banka İş bankası değilmiş, Yapı Kredi imiş, hesabıma da iade etmişler bende boşuna İş Bankasından iade bekliyordum