Pages:
Author

Topic: kpss ye günler kala .. - page 2. (Read 526 times)

newbie
Activity: 48
Merit: 0
July 20, 2018, 02:11:00 PM
ülkemiz için kpss nin pek bir önemi kalmadı yeterki tanıdığınız olsun kpss ayağınıza gelir direk göreviniz bir işiniz olur.

en kötüsü bu işte herkes bu şekilde düşünüyor ve buna göre hazırlık yapıyor. eğer ki devlet dairesinde çalışmak istiyorsa ya herhangi bir partiden birisine ulaşmaya çalışıyor veya partide görev alıyor ki devlette iş sahibi olsun.

nerede liyakat?

ben neler duydum neler bu seçimde kpss dönemi biteli çok oldu hocam. lafta müslüman ülkeyiz ama birbirimizi dolandırmak oldumu bizden hızlısı yok
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
July 20, 2018, 01:01:17 PM
ülkemiz için kpss nin pek bir önemi kalmadı yeterki tanıdığınız olsun kpss ayağınıza gelir direk göreviniz bir işiniz olur.

en kötüsü bu işte herkes bu şekilde düşünüyor ve buna göre hazırlık yapıyor. eğer ki devlet dairesinde çalışmak istiyorsa ya herhangi bir partiden birisine ulaşmaya çalışıyor veya partide görev alıyor ki devlette iş sahibi olsun.

nerede liyakat?
newbie
Activity: 57
July 20, 2018, 12:57:08 PM
newbie
Activity: 196
July 20, 2018, 12:47:35 PM
Bu saatten sonra yapacak bir şey kalmamış gibi. Cheesy Bundan sonra sınava kadar rahat rahat bitcoin takip edebilirsiniz bence. Bu arada sınava gireceklere başarılar, sınavdan sonra bir durum değerlendirmesi bekliyorum giren arkadaşlardan.

Arkadaşlar sınav anına kadar elinizdeki ufak notlara bakın derim.Özellikle güncel bilgilere bir gün öncesinden bakın.Sınava son gün çalışılmaz diye bir şey yok.Uydurma bir şehir efsanesidir o.Sınava son ana kadar babalar gibi çalışılır.Mesela son 5-10 dakikada baktığım mini güncel not kitapçığı bana 2-3 soru yaptırtmıştır her zaman.Bilginize...

güncel konular konusunda haklısınız. son gün sıfırdan bir konuya oturup da çalışılmaz ama özellikle tarih vatandaşlık gibi bölümlerin küçük küçük notları tekrar edilebilir.
full member
Activity: 411
Merit: 134
July 20, 2018, 12:43:27 PM
Bu saatten sonra yapacak bir şey kalmamış gibi. Cheesy Bundan sonra sınava kadar rahat rahat bitcoin takip edebilirsiniz bence. Bu arada sınava gireceklere başarılar, sınavdan sonra bir durum değerlendirmesi bekliyorum giren arkadaşlardan.

Arkadaşlar sınav anına kadar elinizdeki ufak notlara bakın derim.Özellikle güncel bilgilere bir gün öncesinden bakın.Sınava son gün çalışılmaz diye bir şey yok.Uydurma bir şehir efsanesidir o.Sınava son ana kadar babalar gibi çalışılır.Mesela son 5-10 dakikada baktığım mini güncel not kitapçığı bana 2-3 soru yaptırtmıştır her zaman.Bilginize...
hero member
Activity: 854
Merit: 500
July 20, 2018, 10:40:10 AM
sr. member
Activity: 1806
Merit: 296
July 20, 2018, 10:20:15 AM
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum  Smiley Umarım gerçekten hak edenin iyi sonuç aldığı, soruların çalınmadığı bir sınav olur.
newbie
Activity: 182
July 20, 2018, 09:39:08 AM
Ben zamanında emeğimin karşılığını alamadım maalesef.Spesifik bir isim vermeyeceğim ama önemli devlet kurumlarının (kalkınma ajansı,banka vb.) mülakatlarından elendim hem de gayet iyi geçmesine rağmen.Umarım sizler emeğinizin karşılığını alırsınız bir başkasının emeğine,hakkına girmeden.

Girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.

sınav sorularında her zaman küçük sıkıntılar olsa da çalışan kazanıyor ama mülakatlar biraz daha sıkıntılı. Hele bazılarının oraya yerleşeceği belli zaten onlar mülakatta ne söylerlerse söylesinler oraya yerleşiyorlar. Dayı amca farkı işte.
full member
Activity: 411
Merit: 134
July 20, 2018, 07:15:51 AM
Ben zamanında emeğimin karşılığını alamadım maalesef.Spesifik bir isim vermeyeceğim ama önemli devlet kurumlarının (kalkınma ajansı,banka vb.) mülakatlarından elendim hem de gayet iyi geçmesine rağmen.Umarım sizler emeğinizin karşılığını alırsınız bir başkasının emeğine,hakkına girmeden.

Sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.Gönlünüzden geçen ne ise o olur inşallah.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
July 20, 2018, 06:57:37 AM
Ben girmeyeceğim ama eşim girecek. Hiç de umrunda değil öylesine giriyor . Hiç şansı yok ama giriyor işte. Diğer adaylara da başarılar diliyorum. Herkesin gönlüne göre versin tanrım.
newbie
Activity: 20
July 20, 2018, 04:45:17 AM
herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir sınav olur inşallah. Sınava girecek olan herkese başarılar dilerim.
newbie
Activity: 92
July 20, 2018, 04:42:51 AM
sınavda hepinize başarılar dilerim. İnşallah artık soruların çalınmadığı emeklerin karşılığını veren soruların olduğu bir sınav olur.
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
July 20, 2018, 04:37:53 AM
sınava girecek birisi olarak tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim benim gibi sınava gireceklere de başarılar dilerim (panik yok stres yok herşey harika olacak inşallah  Roll Eyes )
newbie
Activity: 69
July 20, 2018, 12:54:24 AM
sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar. her şey gönlünüzce olur umarım. eğer beklenmedik şeyler olursa da enseyi karartmayın önünüze bakın.
newbie
Activity: 70
July 19, 2018, 11:59:05 PM
ben önlisanstan giriyor olduğum için hali hazırda hala 3 ay gibi bir süre var önümde. lisanstan girecek olanlara başarılar.
newbie
Activity: 59
July 19, 2018, 06:34:49 PM
Sinava girecek olan herkeze başarilar dilerim emeklerinin karsiligini alirlar ins.
jr. member
Activity: 85
Merit: 1
July 19, 2018, 10:30:18 AM
Kpss ye girecek herkese şimdiden başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun.
member
Activity: 308
Merit: 10
July 19, 2018, 09:57:36 AM
kardeşimin nişanlısı dahil sınava girecek her gencimize başarılar dilerim. Bu zamana kadar çalışmalarınızın emeklerinizin karşılığını alırsınız umarım.
full member
Activity: 434
Merit: 112
July 19, 2018, 07:32:22 AM
Aman sınavdan yarım saat önce orada olunda sınava almıyoruz birader demesinler. Sınava girecek herkese başarılar dilerim.
newbie
Activity: 168
July 19, 2018, 07:29:39 AM
Sınava girecek herkese başarılar. Allah gönlünüze göre versin. Umarım bu sınavda sorularla alakalı herhangi bir problem olmaz da hakettiğiniz yere yerleşirsiniz.
Pages:
Jump to: