Pages:
Author

Topic: kraken, bitstamp depunere/retragere in EUR prin ING - page 2. (Read 3491 times)

newbie
Activity: 18
Merit: 3
Salutare, fiind nou in acest domeniu vreau sa va intreb/sa va cer sfaturi legat de depuneri si retrageri prin EUR prin exchangeuri gen kraken si bitstamp. Am cont la ING de vreo 4 ani de zile (cont RO) si de vreo 2 ani cont in valuta EUR. M-am inregistrat la kraken (pe bitstamp inca nu), acuma sunt in procesul de validarea a contului iar urmeaza sa alimentez contul kraken cu EUR. Astfel, inainte sa pierd bani (suma mica), vreau sa va intreb despre tot procesul asta de tranzactionare.

1. Se poate transfera EUR spre kraken prin SEPA ING? Este SEPA suportat de ING? Daca da, atunci de ce mi se adauga +15 EUR la orice transfer in valuta? Rolul SEPA-ului nu este sa avem comisioanele cat mai mici cand se face un transfer spre o banca din UE?
2. Necompletarea SWIFT-ului atrage alte comisioane in plus. Orice banca are SWIFT? De ce mi se adauga alte comisioane? Banca cu care colaboreaza kraken, are SWIFT?
3. In cat timp se proceseaza un transfer spre kraken si eventual o retragere EUR?
4. Am mai citit ca la unii au blocat contul la ING, deoarece banii primiti veneau de la o sursa "neverificata". Cum? Cand se face un transfer, nu scrie provienenta baniilor? Nu scrie firma cine a efectuat transferul?

Dupa cum vedeti, foarte mult se pierde pe comisioane. Sa nici nu mai vorbim de comisioanele ce le tine kraken la fiecare transfer fie crypto-crypto, EUR-EUR sau vice-versa. I-as multumi celui care mi-ar putea clarifica putin situatia sau sfaturi legat de transferuri eventuale "hidden fees".

Mersi!
Pages:
Jump to: