Pages:
Author

Topic: Kredi Kartımı iptal ettirdim, 750 Lira para kazandım. - page 2. (Read 361 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Sinir bozucu bir durum. Ama en azından hakkınızı alabilmişsiniz. Bu bankaların hepsi soyguncu. Elimde olsa hiçbir banka ile çalışmam. Maalesef bizi kendilerine mecbur bırakıyorlar. Bu kredi kartları olayında da dikkatli olmak lazım.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Kredi kartı harcaması bir süre sonra bağımlılık yapıyor. Cart cart çekiyorsun. Sonra da onun ekstresini takip etmek iyice zorlaşıyor...En iyisi gerçekten hiç kullanmamak. Nakit parayı verirken iki kere düşünüyor insan da, kredi kartına gelince, sanki çekecez, ama o parayı hiç ödemeyecez gibi geliyor Smiley
newbie
Activity: 35
Yemin ederim finansal olarak ilk önceliğim kredi kartı olmadan yaşayabilmek. Umuyorum ki 1-2 aya bitecek bu çile ve bir daha dönmemek üzere kredi kartı dünyasından siktir olup gideceğim!..
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Kredi kartı internette alışverişte çok lazım oluyor bildiğin mecburuz yani benimkinin herhangi bir aylık masrafı yok limitide az, kullanmayı bilen insan için sıkıntı olmaz bence ya
member
Activity: 111
Merit: 10
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
 Bravo arkadasim umarim senin bu girisimin bu forumdaki ayni dertten muzdarip olan arkadaslara yol gosterir,
member
Activity: 143
İnternet ve telefon bankacılıgından sürekli takip etmeyince garip olaylar olabiliyor, siz kurtulmuşsunuz ama bilinçli olmayan veya vakti olmayan insanlardan bu paralar alınıyor
newbie
Activity: 26
Gecmis olsun.. Kesinlikle takip etmek lazim. Bu gibi durumlarda eger ses cikarilmazsa bankanin yanina kar kaliyor.
Bir arkadasim kredi kartinin iade edilmesi icin onca dil doktu. Banka illa olmaz diyor. Kredi kartinda baska harcama yok sadece aidat. Arkadasim dediki bu ucreti odemeyecegimi beyan ediyorum hakkimda icra takibi baslatilmasini istiyorum dedi.. bundan hemen sonra ucreti iade ettiler... Smiley
newbie
Activity: 87
valla helal olsun dostum
member
Activity: 392
kredi kartını sadece zor durumlarda kullanıyorum ben. onunda 250tl limiti var. telefon ile kap arasında duruyor. enpara kredi kartı o da.
full member
Activity: 333
Merit: 101
Helal olsun uğraşmışsınız tebrikler şahsen ben savcılığa gtimeyi düşünmezdim. Bende hem kredi kartı ekstresi olsun hem banka hesabı bütün işlemleri teker teker kontrol ederim,kredi kartı sliplerini atmam hesap özeti geldiği zaman ordan kontrol ederim işaret koyarım.bir kaç defa başıma geldi maximum kartta ilk şikayet kaydında iade etmişlerdi.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Helal olsun büyük başarı sağlamışsın takdir ettim. Aslında belirli limitlerde kontrollü bir şekilde kullanıldığı sürece kredi kartı iyi ama gözü açık olmak lazım arkadaşın dediği gibi. Bende yıllık kart ücretlerini, iptal ettiririm kartı diyip geri alıyordum. Bir süre sonra en iyisi hiç kullanmamak olduğunu anladım artık kullanmıyorum size de tavsiye ederim.
member
Activity: 238
mumkunse kullanmayin kredi karti. sagdan solsan ne girip ciktigi belli olmuyor hic.
newbie
Activity: 100
ekstreleri düzenli olarak incelemekte fayda var. kredi kartı banka kartı ayda bir kontrol etmek gerekiyor. yoksa sağdan soldan bu şekilde çekim yapılabiliyor.
benim de bir arkadaşıma hayat sigortası kilitlemişler. hala uğraşıyordu parayı geri alabilmek için.
jr. member
Activity: 88
Merit: 3
Merhabalar, Türkiyenin en büyük bankalarından birinde kredi kartım mevcuttu kartı hiç kullanmıyordum hatta bi ara ufak bi mebla harcamıştım sağolsunlar 1 ay sonra yıllık kart aidati ücreti kitlediler.Neyse onu aradık halletik.Kredi kartına bağlı hesabı kullanıyordum sadece.Beni aynı bankada hizmet veren bir kampanyaya dahil etmişler, kampanyanın amacı günlük olarak kredi kartına özel kampanyalar yapıp müşteriye sunmak.Tabi bunun içinde, kibarca aylık 75 liracık kitliyorlar.
Hesapta para olduğu için her ay habersiz olarak normal hesaptan alıp kredi kartına borç ödemesi olarak yansıtıyorlardı.Neyse sonra enpara mevzuları oldu enparaya geçtim, haliyle benim o bankadaki hesaptaki para yerinde durmaya başladı.Her ay hesap özeti maili geliyordu, bakıyorum aydan aya hesapta erime var 1 ay 75 lira erimiş 1 ay 175 lira erimiş hesaptan sürekli para çıkıyor.Hesabı incelediğimde kampanyayı dikkat ettim.Amk bankası, kredi kartını kullansam tamam dicem, ama kullanmıyorumda neyine hala kampanyada tutuyorsun.

Kredi kartınıda habersiz kitlediler, ilerde lazım olur diye ses çıkarmadım.Bankayı aradım direk kartıda kampanyayıda iptal ettirdim.Savcılığada şikayet talebinde bulundum savcılıktaki memur sağolsun baya ilgilendi.Bana ilk önerisi tüketici hakem heyetine başvur demişti.Onada başvurdum ancak tüketici hakem heyeti çok uğraştırıyor.Yok bankadan cevap mektubu, yok bankaya gönderilen itirazın kopyası sanki bankayı nüfusumuza alıyoruz.

Neyse savcılıkta ilk dosyayı yani davayı açtık laf aramızda 220 liraya yakın ücrette kitlendi masraflar falan.Yaklaşık 2 ay sonra mail geldi 2018 Ocak ayı Gold Kredi Kartı Extreniz Diye.Mail içeriğine baktım, yıl boyuncaki tüm çekilen paraları kredi kartına toplam olarak iade etmişler

Burdan, Tüm habersizce para çeken bankaların amk.Bu kibarca 750 lira kitleyen bankanın internet bankacılığına 4 senedir hergün 1-2 saat uğraşarak giriş yapabiliyordum.

Siz siz olun, cebinizden, banka hesabınızdan 1 kuruş dahi eksildiğini farkettiğinizde araştırın mağdur olmayın
Pages:
Jump to: