Pages:
Author

Topic: 💡 Kripto Analist 📣 İstediğiniz Coin/Token Analizi Yapılır ✍️ - page 4. (Read 952 times)

sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Wink için bende ekleme yapayım tamamiyle doldur boşalt coin oldugunu dusunuyorum. Ben ieo da elime gecenlerin hepsiyle 4 sattan vedalastım benim için yeterli parasını kazandırdı. Bekleyenlerde var ise arkasında justin fırlaması oldugu için elbet bir gün yeniden pompalanacagını tabiki eklemek istiyorum. Çekik jıstın her buldugu fırsatta winki shillemekten geri kalmıyor. Hatta yakın zamanda elinde trx /win airdrop açıklamıştı bile. Belki 7 8 9 10 satları görür ama ne zaman olur tabiki Allah bilir.
member
Activity: 532
Merit: 22
hocam benim sorum spectrecoin. nedense son birkaç zamandır gözüme batıyor bu it: https://coinmarketcap.com/currencies/spectrecoin/

bir diğeri de bende bulunan sikik token equal. hani ben biliyorum ama başkaları ne düşünüyor merak ediyorum: https://coinmarketcap.com/currencies/equal/

Equal swap yapacağı zaman biraz hareketlenmisti. Bende biraz vardı o da zamanında airdroptan ya da bountyden geldi etherdelta da hepsini satamadım. Belirli bir kısmı kalıyordu. O kalanı bu swap muhabbetine sattım gitti. Boğa gelirse belki gider yoksa şuan için yükselişi zor görünüyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
hocam benim sorum spectrecoin. nedense son birkaç zamandır gözüme batıyor bu it: https://coinmarketcap.com/currencies/spectrecoin/

bir diğeri de bende bulunan sikik token equal. hani ben biliyorum ama başkaları ne düşünüyor merak ediyorum: https://coinmarketcap.com/currencies/equal/
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Wink hakkında yorumunuzu alabilir miyim hocam? yalnız meritim yok, teşekkürlerimi sunsam şimdiden yeterli olur mu? Smiley

Sizin canınız sağ olsun, herhangi bir şey karşılığında yapmıyorum Smiley

Wink;

Çıktığı ilk günden beri benimde ekranımda sürekli takip ettiğim bir coin. Ama sadece ieo tokenı olmasından dolayı takip ediyorum ve küçük hareketlerine odaklandım. Bunun haricinde uzun süreli yatırım yapılacak bir coin kesinlikle değildir. Hemen hemen bütün kumar bazlı coinlerin makus bir talihi vardır. Zaten piyasada da bunlardan oldukça fazla var. Tabi win bunlar içinde en iddialılarından biri. Yinede ben bu sektörün selametini pek hayırlı görmüyorum.

Kumar amaçlı piyasaya sürülen bir dizi kripto para:
$CBC $FUN $GPN $BETR $BET $CHP $EGC $BCI $ASA $PLAY $BST $EDG $UNIT $TFL $FLOT $CPC $CSNO $CAS $DICE $XPST $SCR $SPX $LBT $ESZ $GIF $LCK $UAC $TGAME $WGR $MRS $MBI $GIM $GOAL $VSL $ABP $FUNDZ $SPECTRE $CASH $TIP $XWIN $ASTOR $MOS $VSLICE $1KCOIN $BTRM $FAIR $GRO $PLY $WIN $RFL $MOG $NLC2 $VRBTC $XBL $HT $AMMO $BETX $DCI $RLT $E4ROW $PPY $MAG $LOTC $ETA $BBET $MIND $CBET $BETKING $XVIA $ODDZ $MPRM $IDICE $FXN $FGD …

Önemli olanlarını çoğumuz ico'sundan beri biliyordur. Hepsi iddialı bir şekilde başladılar. Neyse bu bölümü geçeyim.

İeo zamanında ben bu coinin BTT fiyatına yaklaşacağını düşünüyordum ama malesef tam tersi oldu. İyi ki ilk gün ve ilk dakika bozmuşum elimdekileri. Sirkülasyon açısından da çok aşırı kümülatif buluyorum kişisel olarak. Bu kadar fazla sayıda tokenın dağılabilmesi için ciddi bir zaman gerekiyor.

Yakın zamanda yukarı atılım yapması için görünen, önemli bir sebep yok. Sadece en son yapılan ieo olduğu için, kervana, geleneğe uyup yükselebilir. Bunun haricinde önemli bir sebep görmüyorum.

Teşekkürler hocam, benim de eklemek istediğim şeyler şunlar: Özellikle edgeless ve funfair uzun zamandır duyduğum projeler ve kumar projeleri yeri geldiğinde aşırı hypelanabiliyor. Adamlar ellerindeki malı boşaltmak için bunu yapmak zorunda yoksa kasanın elinde bir yığın çöpten başka birşey kalmaz. Ancak tabii ne zaman olur orası belirsiz...
Funfair 6.5 milyar token ile 800m dolar marketcap'a (şu an 15m dolar) ve yanlış hatırlamıyorsam edgeless da 250m dolar marketcap'a ulaşmıştı bir zamanlar...wink şu an elimde olduğu için hold etmeye devam edeceğim, zararına satmak istemiyorum. tekrar teşekkür ederim, bol kazançlar...
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Wink hakkında yorumunuzu alabilir miyim hocam? yalnız meritim yok, teşekkürlerimi sunsam şimdiden yeterli olur mu? Smiley

Sizin canınız sağ olsun, herhangi bir şey karşılığında yapmıyorum Smiley

Wink;

Çıktığı ilk günden beri benimde ekranımda sürekli takip ettiğim bir coin. Ama sadece ieo tokenı olmasından dolayı takip ediyorum ve küçük hareketlerine odaklandım. Bunun haricinde uzun süreli yatırım yapılacak bir coin kesinlikle değildir. Hemen hemen bütün kumar bazlı coinlerin makus bir talihi vardır. Zaten piyasada da bunlardan oldukça fazla var. Tabi win bunlar içinde en iddialılarından biri. Yinede ben bu sektörün selametini pek hayırlı görmüyorum.

Kumar amaçlı piyasaya sürülen bir dizi kripto para:
$CBC $FUN $GPN $BETR $BET $CHP $EGC $BCI $ASA $PLAY $BST $EDG $UNIT $TFL $FLOT $CPC $CSNO $CAS $DICE $XPST $SCR $SPX $LBT $ESZ $GIF $LCK $UAC $TGAME $WGR $MRS $MBI $GIM $GOAL $VSL $ABP $FUNDZ $SPECTRE $CASH $TIP $XWIN $ASTOR $MOS $VSLICE $1KCOIN $BTRM $FAIR $GRO $PLY $WIN $RFL $MOG $NLC2 $VRBTC $XBL $HT $AMMO $BETX $DCI $RLT $E4ROW $PPY $MAG $LOTC $ETA $BBET $MIND $CBET $BETKING $XVIA $ODDZ $MPRM $IDICE $FXN $FGD …

Önemli olanlarını çoğumuz ico'sundan beri biliyordur. Hepsi iddialı bir şekilde başladılar. Neyse bu bölümü geçeyim.

İeo zamanında ben bu coinin BTT fiyatına yaklaşacağını düşünüyordum ama malesef tam tersi oldu. İyi ki ilk gün ve ilk dakika bozmuşum elimdekileri. Sirkülasyon açısından da çok aşırı kümülatif buluyorum kişisel olarak. Bu kadar fazla sayıda tokenın dağılabilmesi için ciddi bir zaman gerekiyor.

Yakın zamanda yukarı atılım yapması için görünen, önemli bir sebep yok. Sadece en son yapılan ieo olduğu için, kervana, geleneğe uyup yükselebilir. Bunun haricinde önemli bir sebep görmüyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar

Bu konudan herhangi bir coin hakkında analiz isteğinde bulunabilirsiniz.
Ben veya başka üyeler, bildiklerinimizi ve analizlerimizi sizinle burdan paylaşacağız.

Trader'ların dikkatine Altcoin Analizcisi ayağınıza geldi! 📣
Coin, token, ico, ieo, bounty sorularınıza analiz çekilir. ✍️
5 dakikada yapılır hemen teslim edilir. 💡
: )

Arzu ettiğiniz coini sorun. Kendi kriterlerimize göre değerlendirip açık fikrimizi yazalım.
Bütün coinlerin kendi doğası vardır. Her coin hakkında tabiki uzman olamayız.
Çoğu coin hakkında sadece mevcut verilere bakıp ilk izlenimlerimizi sunabiliriz.
Yakından takip ettiğimiz coinler hakkında da tecrübe ve sezilerimizi de ekleyebiliriz.
Sorduğunuz coin ile ilgili özel veriler, haberler varsa onları da ekleyebilirsiniz.
Konunun aynı zamanda yeni üyeler için eğitici olmasını da umuyorum.

Mesajlarımızın hiç biri yatırım tavsiyesi değildir. Fazla beklentiye girmeyin.
Kendimizi de kasmadan, aklımıza geleni yazacağız farz edin.
Çoğu sadece izlenimden oluşacak veri analizidir.
Yinede elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağız.

Lütfen sizlerde arkadaşların soracağı coinler hakkında düşüncelerinizi belirtin.
Kriptoanalist.com da ve burada yayınlansın.

* Herkes 1 seferde 1 coin/token yazsın lütfen.
* Bir süre sonra başka coin analizi de isteyebilirsiniz.
* Daha uzun bir aralıkta aynı coinin güncel değerlendirmesini de isteyebilirsiniz.

Tüm analist arkadaşlara açıktır konu. Lütfen sizlerde isteği yapılan coinler ile ilgili analizlerinizi yazınız.

Pages:
Jump to: