Pages:
Author

Topic: Kripto para ? - page 2. (Read 2364 times)

newbie
Activity: 22
Merit: 0
March 29, 2016, 07:44:29 AM
Teşekkür ederim vermiş olduğun cevap için

ayrıca acelem yok henüz kripto olayında yeniyim ancak konu üzerine bilgi konusunda aç bir insanım henüz araştırma içerisindeyim ve büyük düşünüyorum ancak neyi nasıl yapacağım  ve nasıl bir yol izlemem  konusunda uzman görüşlere ihtiyacım var. Uzun vadede başarmayı pilanlamış olduğum bir kaç şey mevcut ancak dediğim gibi kripto hakkında pek bilgiye sahip değilim tekrar teşekkür ederim

Saygılar iyi forumlar
hero member
Activity: 602
Merit: 500
March 29, 2016, 06:58:09 AM
Kendiniz baştan bir kriptopara oluşturmak istiyorsanız bir yazılım geliştiriciye ihtiyacınız olacak. Fakat Nxt gibi bir ikinci nesil kriptoplatform üzerinden de kendi "token"ınızı oluşturabilirsiniz. Bu "token"ı ben kripto-kıymet şeklinde çevirmeyi uygun buluyorum, "menkul kıymet" tabirine ithafen. Tıpkı menkul kıymetler gibi, sizin oluşturacağınız bu kripto-kıymetin bir değeri olacak, alınıp satılabilecek. Ve bütün bunlar kripto-kıymeti oluşturduğunuz merkezsizleşmiş platform üzerinden, hiçbir aracı kuruma ya da banka gibi bir otoriteye ihtiyaç duyulmadan gerçekleştirilecek. Eğer acelesi yoksa ben henüz açılmamış olan WAVES platformu kullanmanızı öneririm. WAVES ile istediğiniz "koin"i yaratabilir ve kullanıma, alım-satım işlemlerine açabilirsiniz. Ancak acelem var diyorsanız Nxt'i deneyebilirsiniz, çünkü WAVES bu yaz sonuna kadar açılmayacak.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
March 29, 2016, 06:14:29 AM
Merhaba kendi  Kripto para birimimizi nasıl oluşturabiliriz bu konuda nasıl bir teknik destek almalıyız  ? bilgisi olan konu hakkında yardımcı olabilir mi?

Saygılar iyi forumlar
Pages:
Jump to: