Pages:
Author

Topic: Kripto Para Açık Artırma Sitesi - page 2. (Read 298 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
January 16, 2019, 10:29:43 AM
Siz elinizdeki parayı bitirdiğiniz zaman öylece mal gibi kalacaksanız. Elinde yüklü miktarda para olan adam tüm ürünleri toplayacak.Bulaşmayın bulaştırtmayın.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
January 16, 2019, 08:28:46 AM
yaygınlaşması için, kullanıcı çekmesi için ve bilinirlik için kampanyalar yapması gerekiyor. insanlar avantayı severler çünkü.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 16, 2019, 07:48:59 AM
Eskiden bu tarz siteler çok vardı ama açıkcası güvenerek işlem yapmak biraz zor, hele bu dönemde herşeyden kıllanırken.
full member
Activity: 616
Merit: 100
January 16, 2019, 07:43:06 AM
Farklı bir uygulama bence. Tercih edilir mi bilinmez ama açık artırmanın bittiğinde en son teklif veren kullanıcı ürüne sahip olması demek sürekli takip etmek demektir.
member
Activity: 630
Merit: 37
January 16, 2019, 07:40:13 AM
siteye üye oldum uzun yıllar önce bigibid diye bir site vardi o site sayesinde çok güzel kazanmıştım sonradan iflas edip kapatmışlardı : d sitenizi inceledim güzel ama kullanıcı yok sanırım hiç biraz hit gerekiyor birşeyler başarabilmeniz için bunun için de reklam alanında biraz para harcamanız gerek onun dışında siteyi beğendim takipte olacağım.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
January 16, 2019, 06:41:23 AM
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere yeni açılan açık artırma sitesi tiktakbidi tanıtmak istiyorum.

Üstelik açık artırmalarda bitcoin, ethereum ve ripple da kazanabilirsiniz.

Tiktakbid, bilgisayardan otomobile, cep telefonundan oyun konsoluna,bitcoinden ethereuma birçok kaliteli ürün ve kripto paraya, en cazip fiyatlarla sahip olabileceğiniz online açık artırma sitesidir.

Kullanıcılar,  Alışverişini Yap, Kredini Kazan bölümünden yaptıkları TTXCoin alışverişi karşılığında hediye kredi kazanırlar.
Sahip oldukları kredilerle açık artırmalara katılabilir ve kredi miktarını ödeyerek önceden yer ayırttıkları açık artırmalara teklif verebilirler.

Açık artırmalar maksimum krediye ulaşıldığında ya da geri sayım süresi sıfırlandığında son bulur. Açık artırma sonlandığında en son teklif veren kullanıcı ürüne sahip olur.

Her 15 günde bir çekiliş yapılacak şu an @tiktakbid instagram hesabı üzerinden çekilişlere katılabilirsiniz.

Genel özetiyle sistem bu şekilde işlemektedir. https://www.tiktakbid.com/how linke tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bol şanslar Grin
Pages:
Jump to: