Pages:
Author

Topic: Kripto Para Bilgisine Güvenenleri Bekliyoruz! - page 2. (Read 342 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
testi çözdüm. sorular oldukça kolay. en sonunda mail adresinizi veriyorsunuz ve kazanırsanız oradan iletişime geçilecek. kripto dünyasına aşina birisi için sorular çok hızlı çözülebilir.

Katılımızın için teşekkür ederiz. Smiley Her pazartesi yayınlanacak olan yeni ödüllü quizimize bekleriz Smiley
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bende katıldım soruları biraz zorlaştırırsanız daha iyi olur teşekkürler.
member
Activity: 177
Merit: 10
bende başvurdum çok basit sorular be onu zaten bilmeyen adam bitcoin ile işi olmasın artık cocuk bile bilir haberleri izleyenler
member
Activity: 560
Merit: 11
testi çözdüm. sorular oldukça kolay. en sonunda mail adresinizi veriyorsunuz ve kazanırsanız oradan iletişime geçilecek. kripto dünyasına aşina birisi için sorular çok hızlı çözülebilir.
newbie
Activity: 5
merhaba, ödüllü test çok keyifli olmuş elinize sağlık,

ben testi çözdüm ancak hepsi doğrumu çekilişe katıldım mı bununla ilgili bir bilgi verilmedi bana?

cevap verebilirseniz sevinirim.

Öncelikle katılımınız ve yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Quiz sorularının cevapları sitemizde yayınlanacak. Quiz'i çözen kullanıcılarımızın çekilişe katılmaya hak kazanması durumunda mail ile bilgilendirme yapılacaktır.

teşekkürler
newbie

ben testi çözdüm ancak hepsi doğrumu çekilişe katıldım mı bununla ilgili bir bilgi verilmedi bana?

Öncelikle katılımınız ve yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Quiz sorularının cevapları sitemizde yayınlanacak. Quiz'i çözen kullanıcılarımızın çekilişe katılmaya hak kazanması durumunda mail ile bilgilendirme yapılacaktır.

newbie
Activity: 5

newbie
Merhaba Bitcointalk Forum ve Coinopedi Okurları;

Yepyeni bir uygulama ile karşınızdayız. Bugünden itibaren her pazartesi günü düzenli olarak paylaşacağımız “Ödüllü Quiz”’ ile bilgilerinizi sınarken, bir yandan eğlenip bir yandan da kazanabilirsiniz.

100 kişi ile sınırlı olacak “Ödüllü Quiz” 10 adet sorudan oluşacak. Bu 10 sorunun tamamını doğru cevaplayan okuyucularımız arasında yapılacak çekiliş ile, her hafta 1 şanslı kişi 100 TL değerinde kripto para kazanacak.*

Her ay toplam 4 adet “Ödüllü Quiz” yayınlayacağız. Her bir quiz, 100 kişi tarafından tamamlandığında o haftanın quizi sonlanacak. Yeni quiz pazartesi günü yayında olacak.

Ödüllü Quiz sonrası yapılacak olan çekilişler, o hafta Coinopedi.com üzerinden okuyuculara duyurulan sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Her kullanıcı ‘Ödüllü Quiz’ e bir kez katılabilir. Bu noktada her kullanıcının Quiz’e ilk katılım gösterdiğinde elde ettiği sonuç göz önünde bulundurulacaktır.

* Kazanılan 100 TL değerindeki kripto para, Bitcoin olarak gönderilecektir.

Buradan Ödüllü Quizi hemen çözmeye başlayabilirsiniz. Herkese başarılar dileriz. İyi eğlenceler Smiley
Pages:
Jump to: