Pages:
Author

Topic: Kripto Para Borsalarında Yapılan 7 Büyük Hata - page 2. (Read 440 times)

full member
Activity: 630
Merit: 101
Fomo arkadaşlar bence yeni yatırımcı için en tehlikelisi fomodur. Pump başlaış bir coine fırsat kaçıyor algısı ile girilmesi ve sonra dibe çaktıklarında ki zarar! Kaçan trene binmek çok risklidir dikkat
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Bu piyasada kazanmak için fırsatı görüp yakalamak lazım. Ama bir coin yükselecek diye beklersek bu fırsatları kaçırmayı bırak göremeyiz bile. Nerede ne zaman çekileceğini ve neye yatırım yapacağını bilmek gerek. Yoksa piyasanın affı yok.
member
Activity: 429
Merit: 11
Bende katılıyorum size de duygunun önüne geçmek çok zor. Grafikler o an duygunun yönünü belirleyici faktör olup çıkarken duygunun önünü almak haliyle zor. Bu arada All-in olayına parmak basmak lazım çünkü çok ciddi bir risk bu işlemi yapanlar riskide göze alıyor.
member
Activity: 177
Merit: 10
kesinlikle her satırına katıldığım bir yazı olmuş bende bu hataları yaptım yapmaya da devam ediyorum malesef
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Saydığınız bütün hataları yapmışım  Cheesy Teoride yapılmaması gerektiğini bilirsiniz ama iş pratiğe geldiğinde elinizde olmadan aynılarına devam edersiniz, zamanla tecrübe kazanarak bunlardan kurtulunabilir ancak
newbie
Activity: 84
Aynen katılıyorum bir çoğumuzun yapmış olduğu hatlar bunlar maalesef, bazen hırs bazen sabırsızlık insanı bu hataları yapmaya itiyor. Bu başlıkları bir yere not etmek lazım unutmamak için.
member
Activity: 448
Merit: 12
Gereksiz özgüven ve sabırla bekleme olayları sanırım benim en çok sorun yaşadığım kısımlar. Patladıkça özgüven normal hale gelir onda sıkıntı yok ama sabır olayını nasıl halledeceğim bilmiyorum  Undecided
member
Activity: 266
Yapılan tespitler çok doğru ama insanlar bu hataları yapmaz ise kim para kazanacak Smiley özellikle duygusal kararlar vermek bizim millet olarak yapımızda olan bir özellik O yüzden kaybediyoruz.
newbie
Activity: 238
bu 7 büyük hataya çok dikkat etmek gerekiyor hocam, elinize sağlık çok güzel şekilde madde madde özetlemişsiniz
newbie
Activity: 266
abartı yapmayı, ve all in yapmayı çok saçma buluyorum resmen saçma sapan işler bunlar
member
Activity: 336
Evet gerçekten çok doğru bir açıklama ve bilgilendirici bir post olmuş , fakat bütün bunları bilmemize rağmen kripto piyasası bizi öyle bir moda sokuyorki bütün bildiklerimizi unutturup öyle hareket ettiriyor.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Tespitler çok doğru. en çok ta pump peşinde koşanların piyasayı manipüle eden insanların sözleriyle alım satım yapması çok sıkıntılı. Belki farkında bile değil ama bu insanlar senin benim üzerinden cebini doldurma peşinde.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Geriye zaten bir şey kalmıyor ki herkes en az birini yapıyor zaten, zaten çoğu kişi kaybediyor bunları yapmaman imkansız gibi, bir de piyasada her coin rasgele artıp azalabiliyor mantıklı hareket etsen bile zarar edebilirsin.
member
Activity: 294
3 gereksiz öz güven,  bu çok önemli, gereksiz özgüven ve hatta öz güven bir işe yaramaz borsada soğu kanlı olmak gerekiyor
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Bütün bu hataları yaptım ve kaybettim. Artık daha temkinli davranıyorum ve elimdekileri koruma yönünde hareket ediyorum.
jr. member
Activity: 372
Hepsi bende mevcuttu ve kaybettim tam kaybede kaybede öğrendiğim dediğim noktada artıya geçtim yine aynı hatayı yaptım ve yine zarardayım:(
member
Activity: 196
Kripto paralar gerçekten tahmin edilemez. Bitcoin değerini ABD dolarına karşı kaybettiğinde Altincoin'ler genellikle aynı süreçten geçer. Basit matematik bunu anlamaya yeterli.
jr. member
Activity: 434
Oldukça güzel özetlemişsin eline emeğine sağlık. Bir çok arkadaşıma önermiş olduğum durumları yazmışsınız.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Bu yazdıklarını okurken kendimi kısmen gördüm malesef bu tarz hataları bir süre önce yaptık pişman olduk zarar gördük.
member
Activity: 308
Merit: 11
Yani başladığım sıralar görmüş olsam belki daha iyi olurdu bu video benim için. Yaptığım belli başlı hatalar sıralanmış burada. Özellikle fazla yükseliş yapıyor diye düşük hacimli coinlere ciddi miktarlarla girmiştim. O zaman için büyük paraydi gerçi ama boşa giden paralardi.
Pages:
Jump to: