Pages:
Author

Topic: Kripto para bulamayacaksınız krize hazır olun - page 2. (Read 418 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
O zaman hemen gidip evi arabayı satıp BTC alayım. Yarın bir hun çok daha yüksek fiyatlara satarım. 😜
Halloven paşam öyle demiş.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Hmm, Kenevir A.Ş. sponsorluğunda bir topic olmuş  Grin
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Sanmıyorum, balinalar borsalardan cüzdanlara çekse de piyasadaki tüm pikachulara sahip değiller. Doğada gezen ve yakalanmayı bekleyen bir sürü pikachu var. Wailmerler piyasada bu kadar etkili değil, değeri yükselecek olan starter pokémonlar değil. Yükselirse legendaryler yükselir, düşüş trendi olduğunda bizi mewtwoları rayquazalar kurtaracak. Buneary ile yatırım yaparsanız sonunuz unown olur
Blisseyleri dizdim iyileşmeyi bekliyorum
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Hep cehape zihniyeti bu. Dedelerimizi tüp kuyruklarında beklentileri gibi bizi de kripto para kuyruklarında sıraya sokmak istiyorlar. Arkadaşlar sandiklariniza sahip çıkın, demokrasi nöbeti için herkesi meydanlara çağırıyorum.

Pardon yanlış yere yazdım bunu.

Grin Grin Grin

İnsanlar değişik kafalar yaşıyolar gerçekten ne yiyip ne içtiklerini merak ediyorum.

Arkadaşlar insanların akıl sağlığı yerinde olmayabilir benim de yerinde değil mesela pek ama düşündüğüm sağdan soldan duyduğum her teoriyi buraya yazacak olsam sanırım günde 100 post atarım.

Bide biz Türk milleti olarak extra bayılıyoruz komplo teorilerine değişik bir ilgimiz var anlamadım Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Hep cehape zihniyeti bu. Dedelerimizi tüp kuyruklarında beklentileri gibi bizi de kripto para kuyruklarında sıraya sokmak istiyorlar. Arkadaşlar sandiklariniza sahip çıkın, demokrasi nöbeti için herkesi meydanlara çağırıyorum.

Pardon yanlış yere yazdım bunu.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Kripto paralar borsalardan cuzdanlara çekiliyor
Balinalar kripto paraları cüzdanlarına çekip uykuya yatırıyor
Büyük coinler ise binance stellar koin yakmaya basladi
Yakında borsalarda fiyatların ucacagi Türkiye'de ise bitcoin ve altcoin almak için piyasa değerinin çok üstünde fiyatlar odenecegine şahit olabiliriz
Bugün bedavaya piyasa değerinin altında satılan coinlerin yarın piyasa değerinin cooook üstünde satilacagi dönemler yakin

Pokemonlariniza sahip çıkın benim pokemonlarim sepette duruyor her biri farklı özellikli bu pokemonlar yakında borsalarda fahiş fiyatlara satılacak.
Pages:
Jump to: