Pages:
Author

Topic: Kripto Para Dışında Yatırım Tavsiyesi - page 2. (Read 322 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Ben hisse senedi önereceğim,
Bu konuda forumda bir çok başlık açıldı zamanında ve tartışıldı.
Yakın zamanlarda olduğu için hatırladığım bir başlığı paylaşayım sizinle,
Temettü Emekliliği : https://bitcointalksearch.org/topic/temettu-emeklilii-5090226
full member
Activity: 219
Merit: 109
Arkadaşlar kripto para dışında yatırım yapmak istiyorum, kriptoya yeterince yaptığımı düşünüyorum. Tek dala bütün varlığımı bağlamaya gerek yok, çeşitlendirmek için biraz daha düşük riskli bir şeyler almak istiyorum.

Satış zamanında kayıbı en az olacak, al-sat makası uçuk kaçık olmayan, gerektiğinde kolayca bozdurabileceğim, 1-2 yıl vadeli önerebileceğiniz yatırım araçları neler?

Gram altın hiç almadım, internette n11'de 20gr 5087tl demişler şu an, ama gram altın fiyatı 238tl yazıyor şu an. Kuyumcularda falan doğrudan internette yazan değerden alınabiliyor mu? İnternet bankacılığından almak istemiyorum çünkü her daim satın alacak bir şey çıkıyor, hesapta durursa muhtemelen bozdurup harcanır azar azar.

Çeyrek-tam-Ata altın tarzı bir şey almak mantıklı mı? Biriktirme açısından güzel, bir ara sık sık Ata altın alıyordum. Ama kazanç-kayıp oranı nasıl bilmiyorum. İşçiliği olan altın almayın, bozdururken sadece madeni değerini alırsınız-kaybınız olur demişler. Bunlarda öyle bir durum var mı?

Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.
Pages:
Jump to: