Kripto para günlüğüme hoşgeldiniz,
Uzun bir süredir video olarak başlamak istediğim yatırım günlüğüme burada Bitcointalk kullanıcılarının huzurunda başlayacağım.
Normalde herkes portföyünü 10x-100x arası katlasa muhtemelen bir daha hiç çalışmasına gerek kalmaz.
Kripto para piyasasında bunu başarmak bu kadar zor mu? Borsada insanlar %2 yükselişe sevinirken biz %10'a bile butun kıvırıyoruz, sorun burada mı?
2009-2013 arasında Bitcoin çok hızlı yükseldi keza 2017'de de öyle peki fırsatı kaçırmış sayılır mıyız pek sanmıyorum.
Çünkü kripto para piyasasının her 6 aylık dönemde kendini başa sardığını görmemek için kör olmak gerekir.
Bu deneye portföyümün bir kısmını kullanarak 6 kez kripto para piyasasında 2x yakalamaya çalışacağım.
Bu yolda nice yiğitlerin ne hayallerle çıktığını biliyorum ama denemekten zarar gelmez
Unutmadan, burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.
Adımlar:1- İlk alımımı yapmak için Bitcoin'in tekrar dip yapmasını bekleyeceğim. Hedef kripto paralarımda belirlediğim fiyat seviyelerinde Nisan ayında piyasa emirlerimi girdim.
Beklemedeyiz.
- İlgilendiğim kripto paralar şöyle:
BNB,
Ethereum,
Monero ve
MCOSorumluluk reddi beyanı: Bu başlık altında yazılanlar, hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir. Kripto paralar yüksek volatilitesi nedeniyle yeni başlayanlar için riskli olabilir. Bu nedenle yatırım yaparken kendi araştırmalarınızı ve tercihlerinizi yapmanız önemle tavsiye edilir.