Pages:
Author

Topic: Kripto Para Günlüğü: Hedefe Uzun Yoldan Yürümek - page 2. (Read 726 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Şimdi bilmiyorum da geçmişte de bu tarz açılmış birkaç günlük mevcuttu. Alımı yüzde oranla yazarsanız biz de takip edelim . Seviyorum bu tarz günlük konularını. Fırsatlar her zaman vardır . Zamanla bunu belki de bu günlükte göreceğiz . Konunuzda başarılar dilerim
PLJ
member
Activity: 71
Merit: 21
Kripto para günlüğüme hoşgeldiniz,
Uzun bir süredir video olarak başlamak istediğim yatırım günlüğüme burada Bitcointalk kullanıcılarının huzurunda başlayacağım.

Normalde herkes portföyünü 10x-100x arası katlasa muhtemelen bir daha hiç çalışmasına gerek kalmaz.
Kripto para piyasasında bunu başarmak bu kadar zor mu? Borsada insanlar %2 yükselişe sevinirken biz %10'a bile butun kıvırıyoruz, sorun burada mı?

2009-2013 arasında Bitcoin çok hızlı yükseldi keza 2017'de de öyle peki fırsatı kaçırmış sayılır mıyız pek sanmıyorum.
Çünkü kripto para piyasasının her 6 aylık dönemde kendini başa sardığını görmemek için kör olmak gerekir.

Bu deneye portföyümün bir kısmını kullanarak 6 kez kripto para piyasasında 2x yakalamaya çalışacağım.
Bu yolda nice yiğitlerin ne hayallerle çıktığını biliyorum ama denemekten zarar gelmez Smiley

Unutmadan, burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.  Smiley

Adımlar:

1- İlk alımımı yapmak için Bitcoin'in tekrar dip yapmasını bekleyeceğim. Hedef kripto paralarımda belirlediğim fiyat seviyelerinde Nisan ayında piyasa emirlerimi girdim. Beklemedeyiz.
- İlgilendiğim kripto paralar şöyle: BNB, Ethereum, Monero ve MCO

Sorumluluk reddi beyanı: Bu başlık altında yazılanlar, hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir. Kripto paralar yüksek volatilitesi nedeniyle yeni başlayanlar için riskli olabilir. Bu nedenle yatırım yaparken kendi araştırmalarınızı ve tercihlerinizi yapmanız önemle tavsiye edilir.
Pages:
Jump to: