Pages:
Author

Topic: Kripto para haczi - page 2. (Read 253 times)

full member
Activity: 854
Merit: 113
April 10, 2021, 02:54:07 PM
Bugün çok karşıma çıktı bu haber, sadece Türk borsaları değil, binance kullananlar içinde aynı durum teşkil edebilir sonuçta ülkemizde ofisleri var. Zaten borç olupta yatırım yapmak etik bir davranış değil. Miras bırakılabilen bir varlık aynı şekilde hacizde edilebilir.

Haciz kararının binance gibi global borsalara tesir etmesi çok uzun süreceği için borçlu çok rahat bir şekilde malvarlığını oradan kaçırabilir ama yerli borsalar mahkeme kararlarını çok daha hızlı uygulama imkanına sahip olacaktır.

Lakin Binance ülkemizde ofis açtı. Sandığınız kadar uzun sürmeyebilir. Soğuk cüzdana rağbet artacak kademe kademe.

Bence ülkemizde binance'nin ofis açması işlemleri sandığımız kadar hızlandırmayacaktır trbinance için söylediğiniz olay olabilir ama normal binance borsasında prosedürler çok daha uzun sürecektir diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
April 10, 2021, 02:51:03 PM
Trbinance belki hesap dondurabilir ama global binance'ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Malta menşeili bir şirket sonuçta. Türkiye kanunları onları bağlamaz.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
April 10, 2021, 02:13:10 PM
Borçlunun önce borcunu ödeme yükümlülüğü vardır, bunu ödemeden yatırım yapmasının karşılığı böyle olabilir ki BtcTurk Türkiye menşeli bir kriptopara borsası, Binance aynı cevabı verir mi acaba,
member
Activity: 448
Merit: 88
April 10, 2021, 01:27:22 PM
Bugün çok karşıma çıktı bu haber, sadece Türk borsaları değil, binance kullananlar içinde aynı durum teşkil edebilir sonuçta ülkemizde ofisleri var. Zaten borç olupta yatırım yapmak etik bir davranış değil. Miras bırakılabilen bir varlık aynı şekilde hacizde edilebilir.

Haciz kararının binance gibi global borsalara tesir etmesi çok uzun süreceği için borçlu çok rahat bir şekilde malvarlığını oradan kaçırabilir ama yerli borsalar mahkeme kararlarını çok daha hızlı uygulama imkanına sahip olacaktır.

Lakin Binance ülkemizde ofis açtı. Sandığınız kadar uzun sürmeyebilir. Soğuk cüzdana rağbet artacak kademe kademe.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
April 10, 2021, 01:26:08 PM
Be your own bank sloganından uzaklaşmanın etkisini yavaş yavaş görüyoruz. Her ne kadar Btctürk'ten çekim masrafı olmadığı için kullansamda riskli aktivite olarak değerlendirebilecek hacmim olmadığı için benim için risk taşımıyor lakin ilerleyen zamanlarda devlet kanallarından sıkı eylemlerle karşılaşmamak adına adımlarımızı sağlam atmakta fayda var olarak nitelendiriyorum bu haberi.
full member
Activity: 854
Merit: 113
April 10, 2021, 01:10:52 PM

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
April 10, 2021, 12:56:58 PM
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
April 10, 2021, 12:01:52 PM
Şöyle bir habere denk geldim de paylaşmak istedim.Türk borsalarını kullananlar için önemli.

https://twitter.com/krmbln1/status/1380827032981012481?s=09
Pages:
Jump to: