Pages:
Author

Topic: Kripto Para ile Kaldıraçlı İşlem Yapmak - page 2. (Read 392 times)

member
Activity: 168
Merit: 10
Kaldıraçlı işlemler baya bi cesaret ister. Kaldıraçlı işlem yapmaktan foreks piyasalarında batmış çok tanıdıklarım şahit olduklarım olmuştu. Kaldıraç işi yatırım psikolojisini zıvanadan çıkarır ya
member
Activity: 249
Merit: 11
Kripto paralar yeterince riskli birde bu yapılırsa riski en az beşe katlamış oluyorsunuz. Hem de tüm parayı sıfırlama durumu varki  düşman başına. Bu SimpleFX forex sanırım. Değil mi?
member
Activity: 448
Merit: 33
Kaldıraçlı işlemler çok riskli sistemlerdir. Kaldıraçlı işlem yaparak para kazanaların sayısı ise bir elin parmaklarını geçmez. Kullanmadığım ve kesinlikle tavsiye etmediğim bir sistem. Bu kadar riske girmeye gerek yok.
member
Activity: 243
Merit: 34
Anlattığınız sitenin öncesi var mı bilmem ama ben rüştünü ispatlamış borsa ve türevlerini kullanmayı tercih ederim. Bir alternatiften daha haberdar ettiğiniz için teşekkürler.

Çok büyük miktarlarda girmediğiniz sürece, bence işlem açılabilir. Sepete yumurta koyma açısından iş yapar Smiley
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
valla ben o ise cesaret edemiyorum.ha olur cebinde 100 bin liran 10 unu riske edersin ama benim gibi battiginda toparlayamacak biriyseniz hic bulasmayin derim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
Kriptonun durumu belli , forex inde durumu belli . İkisi birleşince batış garanti gibi .  Grin
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Anlattığınız sitenin öncesi var mı bilmem ama ben rüştünü ispatlamış borsa ve türevlerini kullanmayı tercih ederim. Bir alternatiften daha haberdar ettiğiniz için teşekkürler.
member
Activity: 243
Merit: 34
 Bu videoda sizlere SimpleFX üzerinden Bitcoin, Litecoin gibi kripto paralarla nasıl kaldıraçlı işlem açabileceğinizi anlatacağım. Üstelik siteye üye olmak için herhangi bir evrak (kimlik, pasaport vs.) onaylatmanıza gerek yok.  https://www.youtube.com/watch?v=bjgq6v2iPg0
Pages:
Jump to: