Pages:
Author

Topic: kripto para ile uğraştığınızdan çevrenizdekilerin haberi var mı(aile,ark vs) - page 3. (Read 411 times)

full member
Activity: 630
Merit: 104
ABİ sen bu işe girdiğinde muhtemelen hepsi karşı cıkmıstır yani bende öyle oldu sonradan para kazandıgını goruncede haberler vs gördükten sonra nereye yatıralım dıye gelmişlerdir napalım yok diyemiyosunda alıyosun yatırıyosun % ni alıyosun enn güzeli Smiley 
full member
Activity: 333
Merit: 101
aileden babam ve amcam biliyor, bir kaç tanede arkadaşım .pek dillendirmeye gerek yok gizli kalması en iyisi.
full member
Activity: 206
Merit: 100
Sadece ailem ve kız arkadaşım biliyor gerisine anlatmaya gerek yok hem vaktine yazık hemde gerek yok ama bi kaç kişinin bilmesi iyi real hayatta muhabbeti oluyor heyecan oluyor
member
Activity: 378
Merit: 11
Bende eskıden anlatıyordum ama artık anlatmıyorum insanlar sıkılıyor bazen denk geliyor birileri biliyor bana soruyor falan sen bu işleri bılıyordun ne dersın gırelımmı falan dıyenlerde oluyor
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Çevremde kripto para ile ilgilensin istediğim bir çok insan var fakat fazla bahsetmek istemiyorum en iyisi kendileri öğrensinler, ailemde bir kaç kişinin haberi var ve onlarda kriptoyla zaten ilgililer.
member
Activity: 448
Merit: 10
Hemen hemen herkes tahminim benzer şeyleri yaşıyordur. Çevrem de ki yakın eş dost biliyor ilk önceleri saadet zinciri sanıp yorum yapıyorlardı. Bitcoin haberleri çıktı şimdi kaçaksı sanıyorlar Cheesy

Bırak bu işleri falan diyen bile var.  Çok yakınım da olanlara biraz anlattım ama bu iş anlatılmaz yaşanır diyip çıkıyorum işin içinden.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Ne ailem ne de arkadaşlarım bu işte oldugumu biliyor. Herkesten gizli yapıyorum. İnsanlar durumu açıklamak aşırı zor. Bi de yaş 20 olunca git okulunu bitir bunlarla uğraşacağına lafını duyuyorsun.
member
Activity: 336
Merit: 11
Benim kendini aşkta arayan bir arkadaşım vardı şirkette. Aşk işlerinde başarılı olamayınca adam dijital para dünyasıyla tanıştı. Şu an bişi sorduğumda bile duymuyor beni. Sürekli eli, gözü telefonda international çalışıyor. Telegram, sosyal medyalar, yatırımlar, yorumlar Cheesy Sayesinde ben de bu dünyayla tanıştım ve şu an babam, kardeşim de haberdar.
full member
Activity: 196
Benim sayemde herhalde en az 10 arkadaşım bu işe girdi. Çoğu dua ediyor ama hala işi öğrenmek yerine ne alalım diye soruyor şerefsizler Smiley
full member
Activity: 728
Merit: 151
can güvenliğiniz sebebiyle bu konulardan kimseye bahsetmeyin ..akıl var mantık var..15 senede ortadoğu ülkesine dönen bir ülkede yaşıyoruz azıcık kafanızı çalıştırın ketum olun ..btc nin illüminati parası olduğunu sanan ciddi bi kesim var..

ülkenin başındaki bakan çıktı lale soğanı dedi...daha yazayım mı ?

illa aile haricinde birileri ile bu konuları paylaşmak istiyorsanız bence dikkatli olun..belirli bir eğitim ve kültür seviyesine erişememiş insanlara bu konuları açmanız ilerde başınıza dert olabilir
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Yakın ailem dışında kimselere haber vermedim doğrusu, aileme de gece gündüz vakitli vakitsiz bilgisayar başında ne yaptığımı izah etmem gerektiği için bahsettim,  malum Bitcoin haberleri yüksek fiyatlar falan neme lazım başımıza bir iş gelir, çok paramız var sanırlar, aileme de bahsetmemelerini iyice  tembihledim.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Tüm ailem hatta uzak akrabalarım bile biliyor, benim sayemde en az 15 kişi kripto paralar ile işlem yapmaya başladı.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Valla tüm ailem kriptoparalarla ilgileniyor, bir ara kız arkadaşıma anlatmıştım kafası basmamıştı tabi aylar geçti üzerinden bidaha kriptoparalar hakkında konuşmadık. Bizede iyi heyecan oluyor, hayatimiza renk katti. O artmis mi? bu dusmus mu derken günler geciyor, insanin ugrasacak, bos vaktini degerlendirecek imkani oluyor ama hiçbir arkadasima anlatmadim ben nazara inanan bir insanim, karsindaki kisi Bitcoin'den bahsetmedigi surece ben bahsetmiyorum zaten ilgisi olan adam onceden belli ediyor.
full member
Activity: 546
kripto para aleminde olduğunuzdan kimlerin haberi var yoksa şu an için anlatması ya da duyulmaması için kimseye bahsetmiyor musunuz ya da emekli olunca birden bir zamanlar fakir ama gururlu genç  repliğiyle bir çıkış yapmayı mı düşünüyorsunuz?
Pages:
Jump to: