Pages:
Author

Topic: Kripto Para Krizinin Arkasında Yatanlar !!! - page 2. (Read 790 times)

full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 11, 2018, 11:26:09 AM
Bu durumun ripple ile alakası yok bende. Diğer çoğu bölüme katılıyorum ama ripple dan dolayı böyle olduğuna inanmıyorum. Xrp de netice de bir altcoin BTC nin bu şekilde olması bütün piyasayı etkiliyor. Netice de atı piyasası var şuanda
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
December 11, 2018, 11:22:47 AM
Bitcoin kullanımını kolaylaştırılmak için bitcoini düşürdüklerini daha kullanılabilir para akışını sağlamaya çalıştıklarını düşünüyorum böylece piyasanın kalıcılığı daha aktif olacaktır köklü bir piyasayı kim istmezki ama para kaybedebilirsiniz bu ara dikkatli yatırımlar yapmak lazım.Iyi şanslar
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
November 25, 2018, 02:19:50 PM
Bu piyasada kim birinci olmuş kim ikinci olmuş pekte önemli değil. Ripple ikinci olmuş ama fiyatı da bayağı düştü. Piyasa kendine geldiğinde ethereumun tekrar koltuğunu alacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 168
November 25, 2018, 01:11:58 PM
Valla politikanın olmasına şaşırmıyorum ancak politikanın dışında varsa bişeyler onlardan korkmak lazım çünkü iddaa oynamak gibi durum olsun istemiyoruM.Politikayı az çok takip ederek hareket ediyoruz ama başka oyunları bilemeyiz.
member
Activity: 448
Merit: 33
November 22, 2018, 01:39:51 PM
Bir coini çok öven veya yeren haberlere pek itibar etmiyorum. Medya adamların elinde, parayı basan istediği haberi yaptırır. Bu haberlere göre pozisyon almak çok doğru bir karar değil.
Krizin arkasındaki tek neden var bana göre, o da güvensizlik...
full member
Activity: 378
Merit: 100
November 22, 2018, 01:19:18 PM
bu piyasa hareketlerinde balinaların rolü olduğu yüzde yüz. bu nedenle çok da düşünmemek lazım. çok parayla girenlere üzülüyorum ama bu piyasa maalesef böyle.
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 22, 2018, 11:53:49 AM
sebep arıyorsanız forumda başlıklar arasında kaybolmanız lazım belki denk gelir aklı başında yazı  Grin onun haricinde destek direnç balinalar şöyle böyle hede hödöleri arasında gerçek sebepleri bulmanız çok zor....ya bu arada 1.mesajda verilen sitedeki elemanın hareketlerine de acayip gıcık oluyorum videolarını izleyemiyorum o yüzden yazı konulması iyi olmuş  Tongue Grin
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
November 22, 2018, 10:59:39 AM
birçok kişinin dediği gibi ben de alttan toplamak için böyle düşüşler yapıldığını tahmin ediyorum. yıl sonunda bu seviyelerde kalmayacaktır piyasa.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 22, 2018, 10:35:33 AM
sene başında 3 buçuk dolardan ripple nasıl alırız diye peşimden koşanlar şimdi halimize acıyor. daha dün bitcoin ile ilgili kumar-sahtekarlık tarzı bir muhabbete denk geldim halbuki daha yılbaşında 3-5 amca ortaklaşa bitcoine girmeyi planlıyordu danaya girer gibi...velhasıl agalar yükseltip ele verdi, şimdiyse durum farklı! algılar tamamen değişti, btc uzak durulması gereken bir "kandırmaca-üçkağıt" olarak görülüyor. yani tekrar yüklenecekler, bu 2X2 4'ten daha kesin bir durum! Yüzlerce borsa, onbinlerce çalışan, mining yatırımı, traderlar, projeler (kimi sahtekar olmakla birlikte güvenilir olanlar da var), şu anda yazdığımız bu forum, ilgi-sempati duyanlar vs komple bir dünyadan bahsediyoruz. Algının sonuna gelindiği kanaatindeyim artık yeni bir algı kurmaları gerekiyor ve bunun daha da kötüye gideceğini hiç sanmıyorum. market olmuş 146 milyar dolar ki zaten üflesen o da sönecek durumda! kısaca krizin arkasındaki neden "para", krizi sonlandıracak olan neden de "para"!
full member
Activity: 910
Merit: 105
November 22, 2018, 10:31:20 AM
Ripple meselesi değil, tabii o da farklı bakış açısı ama Ripple'a karşı olan bir şey değil. 2 tane ergenin kim daha atarlı tartışması yüzünden buraya geldik ama bunların hepsi sebep. Yükselişe zemin oluşturacak adımlar atıldı artık birkaç ay sürünebiliriz ama ilerisi güzel görünüyor.
jr. member
Activity: 168
November 22, 2018, 09:50:59 AM
Şuan aslında bir savaş mı ya da mücadele içinde olduğunu söylemek daha anlamlı olur.Şuan için mücadeleden çıkarsa çok ciddi yükselişe ve toparlanmaya gidecektir.Tabi savaşı ülkeler bitirirse mücadele bitecektir.
jr. member
Activity: 476
November 22, 2018, 05:28:41 AM
Bch ve bir kaç coinin haberleriyle piyasa güzel artışlar gösterdi fakat bu haberleri çıkaranlar ve bizzat başındakiler eminim ki ilk satışı yaptılar ve resmen darmadağın ettiler piyasayı.
member
Activity: 224
Merit: 12
November 22, 2018, 05:25:33 AM
Boşuna dememişler büyük balık küçük balığı yer diye evet bende yenilen küçük balıklardan biri oldum
member
Activity: 448
Merit: 10
November 22, 2018, 05:23:43 AM
Büyük oyuncular hakkında her ne kadar gerçek olmasa da ortaya atılan fud lar tüm kripto piyasasına etki eder. Bu durumda kriptopara evrenininin genişlemesi için hep bir nedene ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. Ve haberlerin olumlu olmaması düşüşü beraberinde getiriyor.
member
Activity: 191
November 22, 2018, 05:12:50 AM
Bence krizin asıl sebebi ripple değildir. Kesinlikle ;BAKKT'tır. O kadr netim yani. Zaten 12 aralığa ertelenmesi işin rengini iyice değiştirdi, alttan alttan btc toplamıyorlarsa ben ne olayım abi.
jr. member
Activity: 308
November 22, 2018, 03:54:13 AM
Ripple böyle giderse sıkıntılı.Kapitalistlerin truva atı ripple.Hem btc"yi hem diğer altları sekteye uğrattı.Piyasayı dikkatli takip şart.Ripplenin tokadı yemesi lazım.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
November 22, 2018, 02:38:59 AM
Ripple'ın etkisi biraz fazla abartılıyor. Bitcoin ve Bitcoin cash arasındaki bu saçma sapan bölünmeler, yorumlar, balinalar ve bunların genel etkisi nedeniyle olduğunu düşünüyorum ben. Ayrıca bu düşüş hızlı bir yükselişinde habercisi olabilir.
member
Activity: 490
November 22, 2018, 02:14:28 AM
krizden daha ziyade bitcoinin hep ralli bitimindeki tepe noktayı başlangıç olarak aldığımız taktirde ortalam %90 civarında düştüğünü biliyorsunuzdur. 20,000'den 4,000'e düştü.  16000 / 20000  yani %80 düşen bitcoin söz konusu. bunu 2000 dolar ve hatta biraz daha altına kadar sürdürmeleri son derece mantıklı. çünkü ralli başlangıcı da aşağı yukarı 1000 dolar. oradakileri de paniklettiklerinde hızlı yükseliş ben bekliyorum.
Herkes ümidini kestikten sonra ani bi yükseliş olucak diyosun yani hocam. Peki benim gibi terste kalanlar o yükselişte terste kaldıkları alt coinlerden kurtulabilecek mi sence?
member
Activity: 546
November 21, 2018, 03:24:13 AM
krizden daha ziyade bitcoinin hep ralli bitimindeki tepe noktayı başlangıç olarak aldığımız taktirde ortalam %90 civarında düştüğünü biliyorsunuzdur. 20,000'den 4,000'e düştü.  16000 / 20000  yani %80 düşen bitcoin söz konusu. bunu 2000 dolar ve hatta biraz daha altına kadar sürdürmeleri son derece mantıklı. çünkü ralli başlangıcı da aşağı yukarı 1000 dolar. oradakileri de paniklettiklerinde hızlı yükseliş ben bekliyorum.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
November 20, 2018, 11:43:04 PM
Genel degerlendirme ripple uzerinden yapilmis ve yanlis olmayan degerlendirmeler var.Ama en onemlisi,dev yatirimcilarin dalgalanma yapmak icin harekete gectigi gercegi .Aciklamada katildigim husus bu oldu.tamamen satisa gecen dev yatirimcilarin olusturdugu buyuk dususler kucuk yatirimciyi panige sevkediyor ve aka arkaya express satislarla piyasa dibe cekilip en ucuz direnc noktasindan tekrar alima gecerek dev sermayenin piyasa matematigine etkisini kullaniyorlar.
biz eger kucuk yatirimci pozisyonundaysak,alima gecme zamanimiz piyasanin dip yaptigi zaman olmali,satisa gecip kar etme zamanini ise ac gozlu olmadan secmeliyiz.bitcoin bu konuda cok kereler buyuk sanslar sundu insanlara.Aylik geliri 3000 lira olan birinin kucuk miktarda birikmis parasi ile yaptigi bitcoin yatirimi ile elde ettigi 1000 dolar kari az gorup"bitcoin 20 bin dolari gormus bir aset,mutlaka dahada degerlenecek,bekleyeyim"diyerek zamanla elindekinide kaybettigi gibi bir suru ornek var.
piyasalarin dibi gormesi akilli kucuk yatirimci icin yeni bir sanstir.
Pages:
Jump to: