Pages:
Author

Topic: Kripto para pazarı kurtarılıyor ve Altcoin’ler toparlanıyor - page 3. (Read 347 times)

hero member
Activity: 938
Merit: 501
Bana göre bu adamlar kripto piyasasından hiç hazzetmiyorlar ve açıkça da bu yönde konuşmalarını beklemem zaten, söylemleri bu şekilde ama el altından yapacaklarını yapmaya devam ederler, her konuda olduğu gibi,  güvenmiyorum.
member
Activity: 224
Merit: 10
Piyasadaki her düşüşten sonra felaket senaryoları görüyoruz her yerde ancak yeteri kadar sabredildiğinde mutlaka bir toparlanma oluyor.
Bu yükseliş sonucunda henüz eski değerlerini kazanamamış olsalar da emin ki satış yapanlar şimdiden pişman olmuşlardır..
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Umarım düşüş trendi gibi yükselişte uzun sürer ve eski noktalarına geri döner coinler, piyasa için ciddi bir kırılma yaşandı ve bu yükseliş aslında insanların piyasaya olan güveninide artırdı.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Kısa süreli bir toparlanma olacak bence bu durum. 2018 yılı sonuna kadar büyük bir yükseliş olacağını tahmin etmiyorum. Kısa süreli yükseliş ve düşüş yaşanacaktır bu zaman diliminde, asıl patlama 2018 yılı sonu 2019 yılı başında olacaktır. Bir sonraki yükseliş 25.000 dolar üzeri olarak görüyorum.
full member
Activity: 616
Bir düşüş daha yaşanabilir. Ben hiç bir pozisyonumu bozmadan bekledim. Yatırım miktarım çok büyük olmadığı için sabretmesi kolaydı ancak tepeden girenler ne durum da bakmak lazım. Bozdularsa sıkıntı büyük.
full member
Activity: 252
Düştüğü gibi çıkmasını da bilecektir zaten. Artacağı belliydi sürekli o seviyelerde kalacak hali yoktu coinlerin umarım daha hızlı ve erken olur bu toparlanma da yüzümüz daha çok güler.
member
Activity: 1022
Kripto para piyasası daha çok taze ve henüz tam oturmadığı için gelişmelere karşı çok kırılgandı.Bu durumun ben zamanla daha iyiye gideceğini düşünüyorum.Pazarın toparlanmaya başlamış olması sevindirici bir haber.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Fikrim bu karanlığın epey süreceği yönündeydi ama bu yükseliş her yeri aydınlattı. İnşallah büyük yükselişin habercisidir bu küçük boyutlu şov
full member
Activity: 252
Kripto para piyasası bu olumlu haberler sayesinde toparlanmaya başladı. Çok hassas bir piyasa olduğu için bu tarz söylemlerden çok etkileniyor. Şu anki toparlanma geçici mi yoksa kalıcı mı zaman gösterecek.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Daha şuan için erken mart ayında belli olur durumu.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bu işlerle yıllardır ilgilenen herkes piyasanın düzeleceğini biliyor aslında fakat yinede bu durum soğukkanlı olmaya yetmiyor bazen. Bu piyasa süt liman bir ortam değil piyasayı ideolojik ve kişisel çıkarları için yönlendirmek isteyen farklı odaklar var. Merkezsiz olması yönlendirilemeyeceği anlamına gelmiyor.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
Kötü haberler piyasayı nasıl kötü etkiliyorsa iyi haberler de piyasayı aynı oranda iyi etkiliyor. Kripto para piyasası 1-2 ay içinde toplarlanacaktır ve yoluna devam edecektir. Böyle kötü haberlerde ve düşüşlerde panik satışı yapmamak gerekiyor.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
En ufak bir gelişmenin bile piyasalara etkisi olabiliyor. Gerçekten bu iniş çıkışlar içerisinde birikimlerimizi sürekli içeride tutmak en karlı iş gibi görünüyor
member
Activity: 336
kripto para pazarı çok özel ve yeni bir piyasa.bu piyasada fiatlar hapşırsan değişiyor.bunun için bu piyasanın yatırımcılar tarafından iyi öğrenilmesi gerekiyor.bunun içinde zaman.çünkü zaman herşeyin ilacı .yeni şeyler öğreniyoruz.bu piyasada şimdilik uzun vadeli düşünmek gerekiyor.panik herzaman öldürür...
newbie
Activity: 10
Merit: 0
Kaç defa bir iki günlük alım çılgınlığı yaşandı da kendisini saldı gitti nereye kadar. hep bu günlerde sattılar da paraya geçtiler. aynı çılgınlık artık devam etmemeli. nereye kadar?
member
Activity: 118
Merit: 14

Günler sonra kripto yatırımcılarını sevindirecek güzel bir haberimiz var. Nihayet kripto paralar genelinde birkaç günlük aşağı yönlü düzeltmelerden sonra geri dönüş sinyalleri alınmaya başlandı. Özellikle Güney Kore ve Çin’den gelen kötü haberlerin etkisiyle bu önemli para birimlerinin çoğu geçtiğimiz günlerde büyük değer kayıpları yaşadı. ABD senatosunda kripto paraların geleceği ile ilgili olumlu görüşler verilmesiyle, bu değer kayıpları sonlanmış gibi gözükerek, kripto para pazarı genelinde toparlanma sinyalleri alınmaya başlandı.

Kripto para pazarı toparlanıyor

Kripto pazarını en iyi açıklayan kelime “volatilite”. Volatilite, ekonomide, aşağı ve yukarı yönlü aşırı oynaklıkları tanımlamak için kullanılan bir terim. Fakat kripto para piyasasında zaman zaman farklı durumlarda yaşanıyor. örneğin, Temmuz ayının tamamından Şubat ayı başına kadar günlük olarak dalgalanan fiyatlar, piyasayı bu şekilde tanımlamaktan oldukça uzak tutuyor.

kripto ticaretini ise bu kadar riskli yapan şey işte bu fiyatlardaki aşırı dalgalanmalardır. Bu durum ise yatırım yapılırken neden iki kere düşünülmesi gerektiğini açıklıyor. Bahsetmemiz gereken diğer önemli bir konu ise, piyasanın aşırı risk içermesinden ötürü, hiç kimsenin kaybetmeyi göze alacağı miktardan daha fazlası ile yatırım yapmaması gerekliliğidir. Bu tavsiyemizi ise 2018 başından beri gördüğümüz, fiyatlardaki aşağı yönlü düzeltmeler oldukça iyi desteklemektedir.

ABD Senatosu oturumu

Piyasadaki genel iyileşmeye neden olay ise ABD Senatosunda yapılan son duruşmadan gelen haberlerin olumlu olarak satın alınmasıdır. Bu oturumda Emtia Vadeli İşlem Sözleşmeleri Ticareti Komisyonu (CTFC) yönetim kurulu başkanı Christopher Giancarlo ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Jay Clayton, kripto para birlikleri lehine olumlu ifadelerde bulundu.

Piyasa kanaatine rağmen, iki başkan kripto para birimlerinin kullanılması konusunda ifade verdiler. Kurum araştırmacılarının kripto pazarını yakından takip ettiğini ve bu kişilerin tek amacının insanların yatırım yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Tüm yatırımcılar, iki başkanın Çin ve Güney Kore’nin adımlarını takip edip pazar üzerinde kısıtlayıcı düzenlemeler getirmeye çalışacakları konusunda spekülasyonlarda bulunuyorlardı. Neyse ki durum yapılan spekülasyonlardan oldukça uzaktı. Gördüğümüz  düzenlemelerin ise sadece yatırımcılara ve hükümete uygun olmayan konularda özel olarak yapılacak şeklinde  olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak: https://kriptoparahaber.com/kripto-para-pazari.html
Pages:
Jump to: