Pages:
Author

Topic: Kripto Para ve Bitcoin Aramaları Yüzde 80 Azaldı - page 3. (Read 547 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
değeri artan şeye rağbette artar yani bu sert düşüş öncesindeki artan aramaların ardından bu şekilde bir düşüş yaşadığı için aramalardaki azalma da doğaldır
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Böyle bir şeyin olması çok normal bence. Son dönemlerde piyasada yaşanan düşüşlerden sonra özellikle yeni yatırımcılar korkup geri çekildi. Eskilerden bile piyasadan çıkanlar oldu baya bi. Aramalarda artış anca piyasa toparlanınca olur.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bırakın ekonomi ile ilgilenmeyi e'sinden anlamayanlar bile Bitcoin'e yatırım yapma muhabbeti yapar olmuştu. Şu duraksız düşüşten sonra ilginin azalması kadar normal bir şey yok.
full member
Merit: 100
Kripto para popüler yatırım aracı olma olgusunun aşındığını düşen fiyattan ve coinlerin günlük hacimlerinden anlıyoruz. Çevrimiçi arama sayısının düşmesi kripto paraların yatırım aracı olma oranının azaldığını gösteriyor, aramalar zirvedeyken Bitcoin günde 2000 dolar artıyor ve muhteşem bir kazanç sağlıyordu.

.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu piyasanin kolay para kazanma alani olmadigini anlayinca arastirmaktan vazgectiler baska aciklamasi yok.
member
Activity: 224
Yuksek bir guven kaybi var kripto paralara piyasa bir anda yerle bir oldu. Bu da yeni gelecek yatirimcilari korkuttu. Yeniden bir yukselisle gundeme gelebilir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Bir anda gundemden kalkmaya basladi. Yeni olaylara bile haberlerde yer verilmiyor. Bu oldukca normal bence.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
çok normal tüm dünya gündemi değiştirmek için btc'yi pompalıyodu bi ara, ülkemizde bile defalarca ana haberlerde btc'den bahsedildiğini gördük.. gören aldı, koşan aldı en sonunda da 20k'dan verdiler milletin eline, tekrar düzelecek o ayrı.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bir çoğumuz da fark etti ki son düşüşten sonra ciddi güven kaybetti ve artık insanlar ne oldu ne kadar arttı vs hiç bir şekilde soru sormamaya başladı. Güven sorunu çözülene kadar da yeniden trend olacağını sanmıyorum
full member
Activity: 630
Merit: 101
20k dan sonraki düşüş de millet çok fena silkelendi haberlerdeki olumsuz havada insanları uzaklaştırmış olmalı. Ama er yada geç market hacmi toparlanacak bence.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
İlk başlardaki arama oranlarındaki patlama tamamen insanların ani merakı ( Tabi o zamanlar Bitcoin'in zirve yapması sonucu oldu bu. ) sayesinde gerçekleşti.Son zamanlarda sanki biraz ilgi düşmüş gibi görünse de bunun yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bunu cok normal buluyorum. Insanlar bir anda tanidi ve bircok arama oldu. Bunlardan anlayan ve mantikli bulanlar bu piyasada yerini aldi. Anlamayanlar zaten hic bulasmadi. Aonrasinda da eskisi kadar kazandirmayip dususler baslayinca insanlar baska alanlarda para kazanmanin yolunu aramaya basladilar internette.
member
Activity: 266
bitcoin de ki hızlı düşüş ona olan ilgiyi giderek azaltıyor doğal olarak. Yakında bitcoin deki yükselişle beraber ona olan ilgi tekrar artacaktır. O zaman tekrar verilere bakmak lazım Grin
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoin ve kripto paraların artık eskisi kadar tv haberlerinde de görmüyoruz ben google da aramalrın azalmasının gerçek sebebinin bu olduğuna inanıyorum artık insanlar "bitcoin gene yeni bir rekor kırdı gibi haberler duymuyorlar " bitcoin yükseliş trendine girdiği anda gene arama motorlarında artış eskisi gibi yaşanacaktır.
full member
Activity: 476
Btcoin ve diğer para birimlerinin değeri düşünce insanların onlara olan ilgisi de azaldı. Bunu medyada yapılan haberlerden de görüyoruz. İnsanlar medyada duyduğu şeyi ilk arama motorlarından bakıyor. Buradaki verilerde durumu açıkça ortaya koyuyor.
newbie
Merit: 0
Bu dusus doneminde oldukca normal bence. Eskisi kadar kazandirmiyor piyasa ki insanlarinda arama sebebi kolay para kazanmakti.
member
Activity: 336
2018 girmemiz ile birlikte kripto piyasasında yaşanan büyük düşüş ile birlikte insanların bu piyasa olan ilgisi ve yeni yatırım düşüncesinde olanlar için hayal kırıklığı oluşturdu.Bu sebepledir ki insanların ilgisinin azalması olağan bir durumdur.
full member
Activity: 224
Google trends ile bitcoin fiyatı arasında korelasyon olduğuna inananlardanım. Dolayısıyla böyle bir tabloya baktığımda bitcoin fiyatının düşeceğini bekliyor oluyorum, aynı noktaya Kasım 19-25 2017 tarihlerinde değdiğini araştırdım. Aynı araştırmaya göre ilgili tarihler arası bitcoin fiyatı ise min 8000USD ve max 8800USD arasında dalgalanmış. Bu veriler ışında beklenti şu şekilde oluşuyor kişisel olarak, bitcoin fiyatı 8kUSD seviyelerine doğru inecek. Ama yinelemekte fayda var, bitcoin bu hiç belli olmaz.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
O kadar balon mu haberleri yapılınca haliyle normal geliyor ama elbet tekrar eski fiyatlarına eski hacimlerine geleceğini düşünüyorum işte o zamanlar yeni rekorlar kıracak.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
2017 yılında bitcoinin aşırı yükselmesi , kripto paraların bilinirliğini zirveye çıkardı  , bu kadar popüler olduktan sonra yükselişin devam etmemesi ,yeni giren kişilerin kazanamaması , arama ve merak etme sayılarında düşüşe neden oldu muhtemelen .
Pages:
Jump to: