Pages:
Author

Topic: Kripto para yatırım firmaları ve yatırım yaptıkları coin/token listesi [Güncel] - page 2. (Read 910 times)

sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Kripto para yatırım firmalarının yatırım yapacakları coinler bu konuda uzman bir ekip tarafından titizlikle seçilir. Bu sebeple yatırım firmalarının yatırımlarına arada göz atmakta fayda var.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Listeye bir de ValueNet Capital'i eklemek lazım. Komodo, Neblio ve Monaco gibi coinlere yatırım yapmış bir firma. Protföyünü de yeni coinlerle sürekli olarak arttırıyor, en son Playkey'e de yatırım yapmışlardı. Şurada listelemiştim: http://icolar.net/valuenet-capitalin-destekledigi-coinler/
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
16- Orichal Partners

Multi-strateji cryptocurrency yatırım ve Blockchain Danışma firması.

 Yatırım yaptığı coin/token: Bee, BlockMason, Gifto, SingularityNet, Zilliqa, Stellar

Site adresi: https://www.orichal.io

eklendi.

Bee coin şu arı peteği karşılığı coin olacak olan değil miydi? Hatta bizim buradaki çiftlik banka benzetilmişti.

Yok sanırım o Waves tabanlı bir projeydi. Bu daha çok ev, araba kiralama gibi token. Aynı token değil.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
16- Orichal Partners

 Yatırım yaptığı coin/token: Bee, BlockMason, Gifto, SingularityNet, Zilliqa, Stellar

eklendi.

Bee coin şu arı peteği karşılığı coin olacak olan değil miydi? Hatta bizim buradaki çiftlik banka benzetilmişti.
hero member
16- Orichal Partners

eklendi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Bu paylaşım neticedinde görüyoruz ki bazı coinler konusunda yatırım firmalarıyla aynı fikirde değiliz. Benim merak ettiğim bu yatırımları sabit tutuyorlar mı? Çünkü bunlar yatırım firması ve kar ettiklerinde satış yapmışlardır diye düşünüyorum.

Firmalar portfoliolarını sitelerinden en geç haftalık güncelliyorlar. Paylaştığım konu 17 Mayıs itibariyle geçerliliğini koruyor. Tabi sürekli olarak güncel bilgiye ulaşmak için yatırım yapmadan önce bu siteleri bir gezmekte fayda var.

Siteleri gezip, güncel bilgilere bakmak daha faydalı olacaktır elbette, gerçi listeler yatırım yapıldıktan sonra güncelleniyordur fakat yatırım firmalarının seçimlerini dikkate almak yol gösterici olabilir. Paylaşım için teşekkürler.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Bu yatırım firmalarını takip etmekte yarar var. Neticede yatırım yapmadan evvel coinler konusunda ekip olarak karar veriyorlardır ve daha isabetli karar alma olasılıkları yüksek.
hero member
Bu paylaşım neticedinde görüyoruz ki bazı coinler konusunda yatırım firmalarıyla aynı fikirde değiliz. Benim merak ettiğim bu yatırımları sabit tutuyorlar mı? Çünkü bunlar yatırım firması ve kar ettiklerinde satış yapmışlardır diye düşünüyorum.

Firmalar portfoliolarını sitelerinden en geç haftalık güncelliyorlar. Paylaştığım konu 17 Mayıs itibariyle geçerliliğini koruyor. Tabi sürekli olarak güncel bilgiye ulaşmak için yatırım yapmadan önce bu siteleri bir gezmekte fayda var.
sr. member
Activity: 616
member
Activity: 294
Merit: 10
Kyber Network alim icin uygun bir fiyatta ve hemen hemen her borsa dan ulasilabilir. Portfoye eklenilebilecek bir proje olarak gorunuyor ancak ben yatirimimi Holo chain e yonlendirmeyi daha mantikli buldum. Holo token Henuz duzgun bir markete girmedi. Evet gecmis donemde bir sicrama yapti ancak hala gidecek cok yolu var.
sr. member
Activity: 448
Hocam bravo son zamanların altcoinler ana başlığındaki en mantıklı ve en çok ilgimi çeken konulardan. Nelere yatırım yapmalıyız şirketler nelere yatırım yapmış analizlemek için birebir.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Harika bir konu, emeğinize sağlık.

Buradaki bazı crypto yatırım firmalarını özellikle takip ediyorum. Hepsini arşiv şeklinde paylaştığınız iyi olmuş.
hero member
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Benimde NEO'ya yatırım yapılmaması dikkatimi çekti ve neo yatırım yapma planı olan biri olarak hafif tedirgin de etmedi değil.

Evet, bu herkesin garibine giden bir durum ama Neo Global Capital zaten genellikle Neo tabanlı projelere yatırım yapmış. Belki arkaplanda büyük oranda NEO olabilir ellerinde ya da NEO gerçekten çok riskli duruyor ki onlar bile giriş yapmıyor.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Benimde NEO'ya yatırım yapılmaması dikkatimi çekti ve neo yatırım yapma planı olan biri olarak hafif tedirgin de etmedi değil.
hero member
Bu firmaların çoğu muhtemelen son 4-5 aydır rekt konumununda. Bitmain hariç sepetler benzer şekilde.

Evet büyük olasılıkla boğa başlayana kadar sepetlerini koruyacaklar. Sonrasında kar satışlarından sonra yeni coin/tokenlar görebiliriz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Bu firmaların çoğu muhtemelen son 4-5 aydır rekt konumununda. Bitmain hariç sepetler benzer şekilde.
full member
Activity: 420
Merit: 101
gerçekten çok güzel bir konu olmuş hocam. elinize sağlık. faydalı içerikler paylaşıyorsunuz forumda.

yatırım yaparken dikkate alınmalı fikir vermesi açısından güzel olabilir bu listeyi takip etmek.
member
Activity: 136
Merit: 10
Ellerine sağlık konu çok güzel olmuş. Sürekli olarak güncel olarak tutman daha faydalı olacaktır.

hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
güzel derleme olmuş benim özellikle icoya girerken dikkate aldığım ve önemsediğim 3 tanesi var en başta fenbushi capita,pantera capital ve son zamanlarda gözümün aradığı ise hashed oldu elemanlar gerçeten başarılı şuanda sentinel protocolu destekliyorlar ve bende icoya katılacağım.
en meşhurları ise bence fenbushi capital özellikle uzakdoğudan çıkan bir çok sağlam projede kendilerini görebilirsiniz
member
Activity: 406
Merit: 14
Hocam emek vermişsin belli bu tür yazılar ufkumuzu harbiden genişletiyor. Bizi bilgilendiriyor ve yatırım yaparken daha rasyonel davranmamızı sağlıyor. Bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
Pages:
Jump to: