Pages:
Author

Topic: Kripto parada cikip Amerikan Devlet Tahviline gecenler - page 2. (Read 296 times)

member
Activity: 253
Merit: 10
mantıklı olabilir açıkçası artık bitcoini her yeni haber çakıyor. eskiden daha sağlam ve kolay kolay etkilenmezdi ama şimdi neredeyse rüzgar esse piyasa çakılıyor. acemilerin sayısındaki artışda buna neden oluyor olabilir bence.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
bir kısmı yükselen bitcoin fiyatını bahane ederek karlarını aldılar bitcoinden, şimdi kenara çekildiler ve tahvilde tutanlar var elbette. ancak kriptoparalarda yeni olumlu gelişmeler olursa tekrar paralarını buraya taşıyacaklardır. 2 senede 100 kat para kazandılar en az, biraz dışardan seyretmeleri normal bence
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Tabiki doğru bunu söyle düşünüyoum şimdi finansbank diyorki bana paranı ver sana ayda %10kar. Tabiki kriptodan cıkar oraya gecerim çünki garanti para.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Benim gorusum kripto para yatirimcisi daha spesifik bir yatirimci grubu.  Daha cok yenilige acik yatirimci kitlesi.  Bu tur eski yatirim araclarini kullanan varlikli kisilerin kripto paralar icin yatirim yaptigini dusunmuyorum.  Daha cok facebook ikizleri gibi veya Tom Lee gibi yatirimci portfoyune sahip bir piyasa olarak tanimlanabilir.  Ornek vermek gerekirse bizdeki klasik forex,  menkul kiymetler borsasi veya doviz yatirimcisinin kriptolara bakis acilarini bir dusunun.  Dunyada da bu durum farksiz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Yani onun da kendi içinde mantığı var kazançlı vesair ama yüklü girebileceksen yapılacak iş bu, iyi sermaye ister.
member
Activity: 302
Merit: 12
Hiç bu açıdan düşünmemiştim.Bildiğiniz gibi gelişen piyasalardan doları çekilmesi ile bizim ülkemiz de dahil çok sıkıntı yaşıyor.Umarım bu durum en kısa zamanda düzelir.
member
Activity: 392
Merit: 11
Ben en büyük sebebin vadeli işlemler olduğunu düşünüyorum. Vadeli işlemler yokken nasıldı bilmiyorum o zaman sadece uzaktan izliyordum fakat vadeli işlemler döngüleri bile bozdu.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Nedenlerden biri olabilir ama tek bir nedeni olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hatta en absürt nedeni işid terör örgütünün elindeki petrol kuyularını kaybetmesi bile olabilir. Örgütün tüm transferi kripto para ile yaptığı söyleniyor. Bir başka neden de vadeli işlemlerle artık alınan pozisyona göre yalnızca yükseliş değil, düşüşlerde de kazanç sağlıyor. Düşürmek yükseltmekten daha kolay olduğu için de herkes düşüşe oynuyor. Sonuçta bu piyasada bir asparagas haber yay, bir saatte düşüşü başlatırsın.
member
Activity: 294
Merit: 10
Amerikan hukumetinin devlet tahvili faizlerini eskisine nazaran arttirmasiyla kriptopara uzerinde yuksek yatirimi olan pek cok balinanin paralarini cekip dunyanin en guvenli kagidi olarak dusunulen Amerikan Devlet tahvillerinden aldigini dusunuyorum. Bu sebepten de kripto piyasasi dusus icerisinde olabilir. USD nin degerinin artmasin da bu faiz arttiriminin payi buyuk.
Pages:
Jump to: