Pages:
Author

Topic: Kripto paralar yasaklama söylentileriyle düşüşe geçti - page 2. (Read 522 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Evet böyle haberler ile Bitcoin'i etkileme uğraşındalar.Ama bu tarz haberler Bitcoin'i düşüşe geçirse bile çok büyük bir etki yaratmaz.Bitcoin'e olan güven artarak devam ediyor.Bu yüzden ne olursa olsun Bitcoin tekrar yükselişe geçecektir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Kripto paralar üzerinde forkların etkisi geçince böyle haberler ile düşürmeye çalışıyorlar.Anladığım kadarıyla kripto paraların uçup gitmesinden korkan çok sayıda kişi var dünya üzerinde.Zaten sadece bizim basınımızda bile hergün bitcoin patlıyor haberlerini görüyoruz.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Bu yasaklama haberleri kabak tadı verdi amma yasak adı altında ülkelerinde  bazı düzenlemeler yaparken aynı zamanda da malı götürüyorlar yuh artık.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Ne yazık ki kripto para piyasaları manipülasyonlara çok açık ve uzun bir süre daha böyle devam edecek gibi görünüyor. Uzak doğulular da bu işlerden çok iyi anlıyorlar haklarını yememek lazım
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Yasaklama haberi manipülasyonu işe yaradı. Panik halinde satışa geçen borsa sakinleri fiyatları dip yaptırarak tuzağa düştü. 3 günde toparlanacaksa niçin 200 milyar dolar küçülen piyasayı gördük?
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Kriptoda oyun ve aktörler hep aynı söylenti çıkar fiyat düşür, söylenti çıkar fiyat yükselt, silkele elinden al, pump yap eline ver, son noktada sabreden kazanacak bu piyasa çocuk oyuncağı bir yer değil, gelen para tatlı ama zor koşullar altında para kazanmaya çalışıyoruz.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Devamlı aynı senaryo ile düşük fiyattan coinleri alma taktiği büyük yatırımcıların daha da büyüdüğü bir sonuç
newbie
Activity: 126
Ben de bu yönde düşünüyorum çünkü be saman devletler olumsuz açıklamalar yaptı ve insanlara güvensiz dedi o zaman düşüşe geçti
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Evet bu tarz söylentiler ( hele ki Güney Kore'nin açıklamasından sonra ) Bitcoin'i önemli şekilde etkilemişti.Çok şükür ki Bitcoin tekrar yükselişe geçmiş bulunuyor ve kısa olmayan bir süre boyunca yükselişini sürdürecektir bence.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Kripto para piyasası böyle söylentilerden çok etkileniyor. Kripto paralara güven arttıkça daha az etkilenecektir şu anda yeni yatırımcı fazlasıyla panik yapıyor ve elindeki kripto paraları ucuzdan satıyor.
member
Activity: 155
Merit: 10
Yasaklama haberlerinden dolayı düşüyor bu kadar.Ayrıca bitcoin'in bu kadar hızlı değer kaybetmesi güvensizliğe sebep oluyor.
full member
Activity: 252
Böyle düşüşler olması normal abartmaya gerek yok bence. Düştüğü gibi çıkmaya da başladı zaten yavaş yavaş. Balinaların işine gelen şeyler bunlar her dönemde olur illa ki.
full member
Activity: 350
Hocam bu tip yasaklama söylemleri hep oluyor tamamen asılsız olduğunu düşünüyorum, her 2 ayda bir büyük yalan ortaya atılıyor, her 1 ayda 1 de bir küçük yalan ortaya atılıyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
Dünden bu yana düşüş sanki hız kesti kanısındayım. Ama yine de 10 binin altına da salabilirler. 17 binin üzerine atması gerekli kendisini. bunu yapamadığı sürece risk her zaman vardır. Ama dün parada kalıp uygun ucuz seviyelerden alanlar neredeyse parasını ikiye katladı. %70 gibi kar oranları gördüm bazı altcoinlerde. bize denk gelmedi o kadarı Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Bitcoin yasaklandı demekle görmezden gelmeye çalışmakla bu iş olmuyor. Bu haberlere bakıp alım-satım yapanların aklına acırım.tamam bizde zarar ettik ama coinler hala yerinde duruyor sürekli düşemez mutlaka çıkışa geçecek.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Ulan bu asyalılardan ne çektik be ,yakında 2-3 gün içerisinde bir açıklama yapacaklardır.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Hiçbir şeyin yasaklanacağını sanmıyorum devletler şu an kriptoparaları kontrol altına alabilmek için hep bir ağızdan söylenti uydurup sonrasında düşük fiyattan alım yaptılar, bunu direkt olarak devletler yapmasa bile devlete bağlı iş adamları, tanıdıklar vasıtasıyla büyük bir spekülasyon çalışması yürüttü. Bir ara cryptopia'da bitcoin fiyatı 8 bin dolara kadar düştü.
member
Activity: 266
Bu tür haberlerin amacı belli arkadaşlar çok fazla itibar etmeyiniz. Treni kaçıranlar kendilerini fırsat oluştura bilmek için yasaklanacak sert düşecek desteğimizi çekeceğiz gibi altı boş haberler yaptırarak kendilerine fırsat oluşturmaya çalışıyorlar.
newbie
Activity: 280
Bu yasaklama haberi tamamen spekülatif bir haberdi. Ve yapacağını yaptı piyasayı aşağıya çaktı ne var ne yok topladılar milletten. şimdide şişirip satacaklar.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Benim de düşüncem bu yönde eğer böyle bir çekince sebebi olmasaydı insanlar paralarını çekmezdi ve şuna ki ciddi düşüşler yaşanmazdı
Pages:
Jump to: