Pages:
Author

Topic: Kripto paralara sınır getirilmeli - page 2. (Read 267 times)

member
Activity: 1011
Merit: 65
April 27, 2023, 08:40:25 PM
Bu kadar çok kripto para çıkması gerçekten artık aklım almıyor. Sabahtan akşama hergün 100 tane proje çıkıyor. Bunların çoğu da dolandırıcılık.

Buna yasal bir sınır getirilmeli. Mesela benim kafamda belli başlı alanlarda yatırım yapmak vardı ki bu yeni alanlar ama şimdiden yüzlerce token kripto para çıkmış. Eskiden öyle miydi bir alana inanır içindeki 10-15 projeyi seçer toplardın, şimdi bir alan var içinde 1000 tane coin var.

Şimdi ben hangisinin tokat hangisinin iş yapacagını nerden bilecegim. Sabah akşam arastırmam gerek hadi araştırdım diyelim her gün yeni bir proje çıkıyor. Malasef durum iç açıcı değil.

Buna spk onayı tarzı eli yüzü düzgün kurumların onay vermeden proje çıkartması yasaklanmalı. Yoksa Luna vakası gibi daha çok vaka görürüz olan da piyasaya oluyor insanlar tamamen buradan soğudu. Haklılarda.

Bir nft piyasası çıktı binlerce coin geldi arkasından yarısı hiç artmadı , artanların çoğu battı gitti. Metaverse geldi durum aynı. Binlerce token coin. İnsan her birine 100 lira atsa 100.000 lira parası gidecek.

Neyse kriptolarda yeni projeler araştırırken ve gelmesi muhtemel bogada çorba parası çıkar belki diye düşünürken, vardığım sonucu paylaşmak istedim. Bol kazançlar herkese.
Pages:
Jump to: