Pages:
Author

Topic: Kripto paralardan ciddi anlamda para kazanan var mı? - page 3. (Read 866 times)

member
Activity: 574
Merit: 55
Valla kazananlar genelde kazandıklarını yazmıyorlar ancak 2017 ortasından 2018 nisana kadar olan dönemde çıkmış projelerin bounty başlıklarına gidip, açık olan spreadsheet'lerden katılımcıları, o katılımcıların cüzdanlarını ve o cüzdanlara neler girip neler çıktığını görebilirsiniz. Birisi çıkar der ki size 'yok arkadaş onca bounty'e katıldık para yok', diğeri gelir der ki size 'abi pundix bountyye katıldıydım imza, blog twitter face, tam da tepedeyken sattım hepsini, meslek hayatımda belki 3-4 yılda kazanacağım parayı 5-6 ayda sadece pundixden yaptım'

Yani burada birisi kazandım derken diğeri sakın bulaşma ben de kurtulmaya çalışıyorum diyebilir. Sizin yapacağınız iş kazanan adamın nasıl kazandığını, şans dışında( ki aslında şans en  büyük etken) nelere dikkat ettiklerini incelemek olmalı. İnternet önümüzde, bu mecrada yapılan işlemlerin %90'ı silinmeden arkada kalıyor ve ulaşabiliyorsunuz.

Trade işi biraz daha riskli, çünkü elinizde bulunan paradan gidiyor eğer giderse. Genelde derler ki 'unutabileceğin miktar kadar riske et' ama bunu yapabilmek gerçekten çok zor. Yaptığınız yatırım fiyat olarak düştüğünde eğer projeye inanmışsanız daha çok giriyorsunuz ki düşüş devam ederse zararınız daha da artıyor. Yaptığınız yatırım fiyat olarak arttığında da 'Ulan bu var ya 100$ a kadar durmayacak' diyerek yine daha çok giriyorsunuz daha yüksekten ve bir çakıyorlar feleğiniz şaşıyor. Yani iki ucu boklu değnek.  Grin

Nasihat istememişsiniz ama sormuşsunuz siz ne kazanıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz diye ki yukarda zaten arkadaşlar anlatmışlar neler yaptıklarını ve sizin neler yapmanız gerektiğini. Ben de onlara bir ekleme olarak şunu diyeyim, okuyun, okuyun, okuyun, okuyun daha çok okuyun. Okudukça zaten sorularınızın çoğunun cevabını otomatik olarak alacaksınız, cevap alamadıklarınızda ise cevabın tam olarak kimde olduğunu bilecek ve o kişiden direkt bilgi alabilecek durumda olacaksınız.

Konu başlığındaki soruya cevap olarak da şunu söyleyeyim, Yüzbin dolarlar kazanan adam sayısı forumda çok çok fazla, milyon dolarlar da var azımsanmayacak sayıda. Smiley Umarım bir gün siz de ben de onların arasında olabiliriz ,)

Edit: Mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi de şunu da ekleyeyim. Hep  derler, bu kazançlar eskiden iyiymiş abi artık bitti, biz geç kaldık. Bunu 2013'de de, 2014'de de 2015'de de, 2016'da da, hatta 2017'de bile dediler Cheesy, 2018'de demeye devam ettiler ve 2019'da da devam ediyorlar.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Eskiden kazanan vardı; ama kime sorduysam Aralık'taki yükselişte çıkmamış ve kazançları tekrar düşmüş. Bundan sonra da herkesin kazanacağı x10, x20'leri zor görürüz. x2, x3'ü görsek yeter bu zamanlarda.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
olmaz olur mu? sayısı belli değil, doğru zamanda bu piyasaya girenlerin çoğu kazandı büyük bit hata yapmadı iseler. Piyasa büyük para kaznadırdı doğru zamanda doğru yerde olanlara.
jr. member
Activity: 462
galiba varsa da şu an aramızda değillerdir diye düşünüyorum. yukarıda da bahsedilmiş zaten buradan milyonerler çıktığını.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
çok teşekkür ederim dün 1.65'ten 3200 adet xrp sattım 3-5 saat sonra piyasalar yeşile döndü kardan zarar ettim ama sıkıntı yok yine düşsün alttan toplarım.iota xlm ada hodlladım nano'ya attım.yüklü miktarda xrp hodllamak için tetikteyim maksat uzun vade olsun diye..ben henüz pek kâr edemedim borsa komisyonlarından ötürü günlük at satlarda kazancınız eriyip gidiyor.o yüzden uzun vadeye döndüm..
jr. member
Activity: 462
bitcoin pek bir işe yaramıyor, artık yatırım yapmaya değer değil gibi söylemler bana çok da mantıklı gelmiyor açıkçası. daha yeni başladık.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bu forumdan birkaç milyoner biliyorum, bunun dışında milyon olmasa da bende yaşıma göre iyi bir miktarda para kazandım. Şu anki aklım olsa kripto paralara para yatıracağımı sanmıyorum. 2017 yükseliş trendinin ise belli bir grup tarafından kasıtlı olarak başlatıldığı çok belliydi, bu trend medya ve forklar ile desteklenerek Bitcoin’in fiyatı tavan yaptırıldı. O günden bugüne Bitcoin bütün anlamını yitirerek düşüş trendine girdi. Şu anki Bitcoin üretim miktarıyla, borsa tekeliyle ve regülasyonlar ile Bitcoin’in geleceği belirsiz ve piyasa belirsizliği sevmez bu yüzden şimdilik Bitcoin benim gözümde para yatırmaya değer bir yatırım aracı değil. Para transferi içinse merkezi borsaların komisyon oranı ve fiyat dengesizligi yüzünden hiç uygun değil. Yani Bitcoin şimdilik pek bir işe yaramıyor.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
çok kazananların şu an aramızda olduğunu fazla tahmin etmiyorum açıkçası. 10k koyan bile 20-30 kat yapıp çıktı gitti piyasadan.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader

cevaplarınızı çok merak ediyorum

https://bitcointalksearch.org/topic/bittrex-desteiyle-aclan-yeni-borsa-sitesi-bitsdaq-coin-datyor-uye-olanlara-5108710

Konuyu görmedi isen üye ol.
sıfır maliyetle üye olacağın bu borsaya başlangıçta 1700 coin alırsın kyc yaparsan 5000 coin alacaksın sonrada hergün 1 kere gir 200 coin al.
ve 31 martta kampanya bitiyor yaklaşık 17000 coin edecek.

Buranın arkasında bittrex var deniyor amerikadaki yaptırımdan  kaçtı uzakdoğuda kurdu işte o coinlere değer biçilecek ve borsada satıp btc alınacak gibi düşün.Konudada yazdım imza hiç kovalamadım şartları ağır ve çoğuda ödeme yapmıyor şikayet çok kendi paramla yatırımım var zarardayız ama işte buradan gelecek olan bence sağlam para yapar gibi ilerde.bir nevi sıfır maliyetle geleceğe yatırım yapıyoruz. Shocked

Binance coin kenara bırak kucoinshares bile 0.35 usd seviyesinde ve ilk çıktığında 0.7 usd seviyesinde işte artık ne fiyat biçip işlem görecek ama olaki 0.1 usd olsa bile 1700 usd kuru para eder yani.
Dahada düşük edebilir o zamanda elde tutup bekleyceğiz ilerderde satarız maliyet sıfır risk yok.

Gönül ister kucaoin gibi 0.35 usd gibi etmesini o zaman kafadan 5.000 usd havadan para. Grin

31 marttan sonra fiyat belli olacak deniyor.

jr. member
Activity: 546
Zaman geçtiğinde trend değiştiğinde yine kazanılacaktır ciddi miktarlar. Kaldı ki ben bu dönemde bile bir imza kampanyasından 1 ethereum kazandım. Çok para mı? Değil ama ciddi ciddi kazanılan bir para mı? Evet.
jr. member
Activity: 195
Bu arkadaşımızın özellikle son cümlesine katılıyorum. Paradan para kazanacaksın.

Kriptoparalardan ciddi paralar kazananlar mutlaka vardır. Ama o eski kazançlar şu an elbetteki yok. Ama  artık bu alanda para kazanılmaz anlamına gelmez. Büyük beklentilere ve büyük risklere girmeden doğru yatırımlarla ve doğru trade stratejileri ile yine para kazanılır. Türkiyede yaşıyoruz arkadaşlar, blockchain devrimsel bir yenilik seviyoruz ve destekliyoruz ama işin romantikliğine kaçma lüksümüz yok. Merkezi yapıları ve fiat paraları kenara atamayız, sadece kriptoparaları dikkate alıp diğer enstrümanları yok saymamak gerek. Borsa döviz altın vs gibi alanlarıda içine alan bir yatırım çeşitliliği sağlamak gerek. Çalışarak birşey olacağı yok. Bu ülkede paradan para kazanıp yoluna bakacaksın
copper member
Activity: 196
kesinlikle trade ve teknik analiz bir kazanma metodudur. ancak bu günlük, haftalık ya da aylık gibi düzenli durumlardan ziyade piyasanın dönemsel hareketleri ile alakalıdır. bence bir insan işine devam ederken kendini ta konusunda geliştirip hobi ve ikinci bir iş olarak trade yapabilir. işi bırakmasına ya da başka bir şeye ihtiyacı yok. herkese bol kazançlar, allah sonumuzu hayır etsin. insanlar genel olarak bezgin ve yılgın.
copper member
Activity: 168
Elbetteki çok para kazananlar olmuştur. bunların 1. aşamada erken davrananlar, 2. aşamada  profesyoneller olduğunu düşünüyorum. 3. bir kategoriye ise balina dediğimiz hali hazırda zaten elinde yüklü miktarda para olan ve maketi manupule edebilecek gucte olup parasına para katan kısım. Bu forumda en çok 1 ve 2. önermem de bahsi geçen arkadaşlar vardır. Kripto sektörü sabır ve çok ciddi bilgi, araştırma gerektiriyor. Tüm işi gücü bırakıp kriptodan geçinebilmek için 3. kategorideki zaten ciddi bir mebla paraya sahip olmanız gerekir. Ben kripto para sektörünü bir yatırım, yan gelir, ek işi gibi düşünüyorum Smiley Çok hayal dünyasında gezmemek lazım aza razıyım çok kazanırsak en kısa zamanda tatile Smiley
jr. member
Activity: 51
https://www.sterlingsovereign.co.uk/
çok güzel kazananda var, çok güzel batanda, çevremden biliyorum..
jr. member
Activity: 119
 Kriptoparalardan ciddi paralar kazananlar mutlaka vardır. Ama o eski kazançlar şu an elbetteki yok. Ama  artık bu alanda para kazanılmaz anlamına gelmez. Büyük beklentilere ve büyük risklere girmeden doğru yatırımlarla ve doğru trade stratejileri ile yine para kazanılır. Türkiyede yaşıyoruz arkadaşlar, blockchain devrimsel bir yenilik seviyoruz ve destekliyoruz ama işin romantikliğine kaçma lüksümüz yok. Merkezi yapıları ve fiat paraları kenara atamayız, sadece kriptoparaları dikkate alıp diğer enstrümanları yok saymamak gerek. Borsa döviz altın vs gibi alanlarıda içine alan bir yatırım çeşitliliği sağlamak gerek. Çalışarak birşey olacağı yok. Bu ülkede paradan para kazanıp yoluna bakacaksın
newbie
Activity: 104
geçen boğada 10k yatırıp 200kya kadar çıkarmıştım
sonra hepsini kaybettim -99x Shocked
copper member
Activity: 210
Bu piyasanın garantisi yoktur. Örnek vereyim imza kapmanyasına katıldın ve proje hard cap yaptı binlerce dolar gelecek sana ama ğroje fıs ortalıkta görünmüyor. Kimi proje para etmez gözüyle bakarsın ama pra eder. Yani buranın ne getireceğinin ne kazanacağının garantisi yok, 2018 yılı çok fazla kazandırmadı ve emekler hep boşa gitti diyebilirim.
member
Activity: 392
Merit: 11
piyasanın gediklilerine bakıyorum bazen, özellikle de yüksek rütbeli olanlara. bir çoğu uzun zamandır yazmıyor forumda.
yani eğer varsa da çok azı hala aramızda.
member
Activity: 602
Merit: 11
Elbette var hatta cok fazla zengin olan var cok erken giren yatirimcilar ozellikle eger ustune birde bounty yaptilarsa cok iyo kazanmislardir, halada kazanilabilir bakalim
jr. member
Activity: 448
member seviyesinde olan bir tanıdığım sadece bounty yaparak aylığa vurduğunda 500 tl gibi bir para kaldırdı bounty işinden. süre de yaklaşık sekiz ay. bu ölü sezon için dahi hiç de fena olmayan bir miktar bence.
Pages:
Jump to: