Pages:
Author

Topic: Kripto Piyasalar böylesine görmedi - page 3. (Read 328 times)

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
May 31, 2018, 08:48:50 AM
Yatırımcı korkuyor. 20000 dolardan sonra fiyatın buralara gelmesi, BTC fiyatının balon olduğunu gösteriyor. Balonun havası iniyor yavaş yavaş, 12 - 18 ay içinde BTC gerçek fiyatını bulacaktır. Sonrasında yeniden yükselişe geçecektir.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
May 31, 2018, 06:55:24 AM
hocam büyük sıçrayışlar yerini uzun ve sakin yıllara bırakıyor özeti bu. altın 2000 dolara çok hızlı geldi özellikle son haftalarında ne oldu 1000 doların biraz üzerine kadar ulaştı ve buralarda geziyor uzun senelerdir. kriptolardaki piyasa durgunluğunu kıran Arap yatırımcıları çekebilecek rapor vardı o da uçtu gitti.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
May 31, 2018, 06:32:36 AM
Evet hacim düşüklüğü, özellikle varolan haciminde satıcılı yönünde olması bütün piyasayı etkiliyor. ICO lar hardcap yapamıyor. Projelerde patlamaya başladı bakalım bu işlerin sonu ne olacak
newbie
Activity: 168
Merit: 0
May 31, 2018, 05:43:57 AM
Madencilik maliyetlerini düşündüğümüzde aşırı düşüler piyasaya ciddi zarar vereceğinde balinaların bunu göze alacağını zannetmiyorum ama bir miktar daha alt seviyeleri görmemiz muhtemel
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
May 31, 2018, 05:02:37 AM
https://image.prntscr.com/image/QAnnYA8IR9SeRbcecqmDEQ.jpeg

Ekran alıntısındaki gibi hareketin yaşanmayacağını kim garanti edebilir. Bitcoin bunu zamanında yaptı. iki sene sırf 1200 dolar aşmak için vakit geçirdi. ha bunun haklı tarafları var. bazen yavaş giderseniz ilerdeki ralli daha güçlü olabiliyor. herşey 10'larca yıl sürebilecek uzun trend kanalları arasında oluşuyor. balinalar bilerek böyle yapıyor ki çoğu kişinin bundan haberi yok. "erken sattım" deyip geçiyor.
full member
Activity: 457
Merit: 101
May 31, 2018, 05:02:08 AM
Piyasada durgunluktan ziyade son 10-15 günlük alım-satımlara bakarsanız kırmızılıların (yani satıcıların) baskın olduğu görülmekte. Kademeli olarak btc nin fiyatını asaga düşürüp 7 bin ila 7500  arası bir fiyata sabitlenmiş gibi. Ben birazda tatile çıkacak olanlarında satış yaptığını düşünüyorum. Önümüzdeki yaz  yukarıya doğru bir kıpırdanma olur mu bilmem ama eylülden önce pek bir canlılık beklememek lazım.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
May 31, 2018, 03:55:05 AM
Kripto para piyasaları bitik halde Bitcoin 400 dolarken bile böylesine görmedik. Yaprak kımıldamıyor.

Eskiden zevkliydi buralar her gün bir kaç coin pumplanırdı
2013 ten 2017 ye kadar borsalarda hacim vardı
Belki yatırımcı azdı ama kendi içimizde zevkle takilirdik
Poloniexte bir gün kaybederken diğer gün yakaladığımız pump coini ile X2 az yapmadık
Şimdi bakıyorum da piyasalar bitmiş
Hareket yok herşey olduğu yerde duruyor
6 senedir hangimiz böylesini görmedim
En ölü günde bile bu piyasada heyecan vardi
Bitcoin 100 dolara düşerken bile bu piyasada fırtınalar eserdi pumplar dumplar poloniexte chatinde konusulurdu
Son 6 ayda düşen hacim borsalarda yaprak kımıldamıyor
Bitmiş bu piyasa
Girin poloniexe bakın
Binance kaldı bir tek orada bile olay bitmiş hacim yok yok.

Hoşçakal eski günler hosgeldin durgunluk
Pages:
Jump to: