Pages:
Author

Topic: Kriptoparalar ile ödeme kabul eden yerli işletmeler - page 2. (Read 489 times)

full member
Activity: 161
Merit: 100
ICO Live! betterbetting.org
Bekleme süresi sıkıntı olur birde fee ücretleri var onları nasıl aşacaklar gerçi sistem multinet mantığıyla geriden ödemeli gelirse geçilir ama bu seferde aracı firma olması gerekir yoksa vergi dairesi çöker başlarına
member
Activity: 182
Merit: 10
bu sistemin devreye girmesinde en büyük engel kuşkusuz işlem ücretleri transfer süreleri eğer bunlarda olumlu yönde bir gelişme olursa btc kabul eden yerli işletmelerdeki artış dikkat çeker
member
Activity: 178
Be Free
Böyle açık açık duyurmak suç değil mi? Vergi işini nasıl hallediyorlar? Devlet ceza keser gibime geliyor. Yasalarda yoksa bile kesmeye çalışırlar. Hükümet çok düşündü ama artık kararını verdi. Büyük bir düşmanlık söz konusu olmasa da yasaklayacaklar gibi duruyor.
member
Activity: 448
Merit: 12
Hepsinin vaatlerinin sözde kaldığını ve Bitcoin ile işlem yapmak adına hiçbir altyapılarının olmadığını düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur.
newbie
Activity: 52
Merit: 0
reklam yapıyorlar
newbie
Activity: 4
Hocam transfer ücreti gibi bir sıkıntı var maalesef o nasıl aşılacak :S Sadece türk borsalarını düşünerek bunu soylüyorum.

Transfer ücretleri ve transfer süreleri kısalmadıkça kriptoparaların günlük hayatımıza girmesi çok mümkün değil.Iota'ya bu yüzden güveniyorum.
member
Activity: 85
Kasap döner bitcoin ile ödeme alacağına dahil duyum kulağıma gelmişti biraz PR çalışması olarak duruyor ama bence
newbie
Activity: 196
Hocam transfer ücreti gibi bir sıkıntı var maalesef o nasıl aşılacak :S Sadece türk borsalarını düşünerek bunu soylüyorum.
newbie
Activity: 84
güzel ve güncel bir liste yapılırsa çok memnun oluruz gerçekten hepimizin ihtiyacı var bu tarz çalışmalara
newbie
Activity: 1
XSunucu İnternet Teknolojileri 3 yıldan beri bitcoin ile ödemeleri kabul ediyor.

https://tr.xsunucu.com/
member
Activity: 196
Pro Translation Agency, Istanbul
Henüz Türkiye için çok yeni bir durum ancak şimdiden sisteme dahil olmuş olan işletmeler var.
Buraya bulabildiklerimizi paylaşırsak sonunda güzel bir liste yaratmış oluruz diye düşünüyorum.

İlki benden, birçok türk esnaf görebilirsiniz. İzmir'den de var Rize'den de..

https://marketplace.coss.io/

edit*
arkadaşlar konu 'kriptoparalar ile ödeme yapılıması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?' degildir.....lütfen yorum değil bilgi paylaşalım..bu başlıgın amacı bir liste oluşturmaktır..kim ne düşünüyor diye araştırmak degildir.
Pages:
Jump to: