Pages:
Author

Topic: kriptoya yatirim icin cok uygun zamanlardayiz - page 3. (Read 559 times)

full member
Activity: 518
Merit: 100
September 27, 2018, 07:12:48 PM
Bence ınsanlar bır mıktar daha gerı cekılmesını beklıyorlar yanı en dıbı görebılır düşüncesindeler ama burdanda fırlar gıdebılır bellı olmaz ben de son bır aşşağıyı test edeceğini düşünüyorum
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
September 27, 2018, 07:10:30 PM
Fiyatlar gerçekten oldukça cezbedici seviyelerde, daha da düşer mi bilinmez ama şayet bir yükseliş trendi başlarsa bu fiyatları bir daha da kimse bulamaz. Bu yüzden biraz risk alıp cesaretle alım yapanlar ilerde çok iyi para yapabilir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
September 27, 2018, 01:47:33 PM
Küçük bir yükseliş görsek zaten gelecek alım furyası ile çok hızlı şekilde 20000 dolarları tekrar görebiliriz. Uzun süredir ayı piyasasındayız ve artık gerçekten bitmek üzeredir.
jr. member
Activity: 185
Merit: 1
September 27, 2018, 01:42:41 PM
piyasada ki belirsizlik bence hala devam ediyor. sansasyonel bir durum olmadıkça da boğa gelecek gibi durmuyor. şuan ki durumda benim kanaatimce pusuda kalma zamanı.
full member
Activity: 938
Merit: 115
September 27, 2018, 10:51:41 AM
Hep alım için çok uygun fırsat dedikçe düştü. Düştükçe düştü. O sebeple tedbirli olmakta fayda var.. Bence yükseliş sinyali gelmeden alım yapılması uygun değil. Ama illa yapacağım diyorsanız, hem uzun vadeli beklemeyi göze alın hem de kademeli alım yapın derim.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
September 27, 2018, 09:27:34 AM
Yatırım yapmak artık düşünülebilir hale gelmeye başladı çünkü Bitcoin belli bir seviyenin altını görmüyor uzun zamandır. Ralli başlamadan önce yatırım yaparak güzel bir miktar kar yapma şansı olabilir yatırımcıların.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
September 26, 2018, 03:04:45 AM
oncelikle tabi ki altcoin fiyatlarinin hemen hepsinin 2017 rallisinin oncesinde ki fiyatlara yakin olmasi.tl, bolivar, peso gibi cok sert hareket edip firsat sunan para birimlerinin yataya gecmis olmasi, kuresel ekonominin artik herkesin bildigi ve saklayamayacagi sekilde krize girecek olmasi, basta ortadogu ve de cin-rusya-kuzey kore-abd arasinda yukselen ve bana gore kimsenin geri adim atmayacagi gerilim.bunlarin hepsi piyasalari kotu etkileyen ve alternatif yatirim arayanlarin kriptoya yonelmesini saglayacak durumlar.biraz da btc nin olumlu hareketleriyle cok ciddi para akisi olacagini dusunuyorum.su an icin btc nin guven vermemesi, olasi girislere engel oluyor cunku guven vermiyor.umalim ki kisa zamanda once 7k ardindan 8k ve 10k yi kirip kuresel anlamda guven tazeler.sonrasinda belki gerekli duzenlemelerle artik hayatimiza yerlesir.
Pages:
Jump to: