Pages:
Author

Topic: kırlangıçlar kafeste beslenebilir mi ? - page 2. (Read 497 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Yazik gunah hayvana yapmayin bence. Oldugu yerde besleyin izleyin sizin icinde onun icinde guzel olacaktir.
member
Activity: 314
Merit: 10
kırlangıçlar çok özgür ruhlu kuşlar evet harika görünüm ve ötüşleri var lakin kafeste yaşayabileceğini sanmıyorum depresyona girer büyük ihtimalle evcilleşeceğinden de emin değilim doğada kalmalı bence de
newbie
Activity: 54
belki yaşayablilirler ama doğada olmaları onlar için daha iyi bence.mümkünse tüm hayvanlara tabitatlarında yaşasın..
member
Activity: 238
Senin acindan bir sikinti olmaz elbette beslenebilir ama hayvana yazik olur derim. Yani bosver.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Kus yillardir ucuyor biyerde kapanip kalmamis hic neden ozgurlugunden edesin ki kusu.
member
Activity: 308
En iyisi uzaktan sevmek seyretmek. Cunku onu kafese kapatmak ona zarar verecek.
member
Activity: 239
Merit: 14
yuvayı uzaktan uzağa seviyorum izliyorum anne baba dışarıdan bişeler toplayıp yuvaya getiriyor sonra karşıya biryere konuyor biraz ötüşüyor sonra tekrar yem toplamaya gidiyorlar yavrularına
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Zaptolmaz hocam kafeste. Ozgur ruhlu bir kus sonucta. Yazik etme hayvanciga.
newbie
Activity: 196
Yapmasan daha iyi olur bence. Sonucta bir canliyi ozgurlugunden muaf birakacaksin.
newbie
Activity: 154
hocam çok iyi bakılırsa beslene bilir, geniş bir kafeste,  fakat genelde kırlangıçlar kafes içinde depresyona girerler, o yüzden büyük problem olur, bence biraz geniş alanda besleyin, uçacak durumda olunca uçup gitsinler, zaten ara ara gelirler yemek yemeye
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Yavruyu anasından ayırma dostum emin ol uzaktan çok daha güzeller hem bakımı çok zordur hem de annesinden ayrılan yavrular hayatta kalamayabilir
full member
Activity: 333
Merit: 101
doğal yabani kuşların kafeste beslenmesine karşıyım. çünkü rahat edemezler sürekli kapalı bir kafeste olmaz.ancak bir rahatsızlığı varsa kanadı kırık ise misal o zaman kedilere yem olmasın diye bakılabilir.
newbie
Activity: 140
yazik gunah dostum, birak hayvanlar ucsun gitsin
member
Activity: 336
Merit: 11
Yapmayin boyle seyler yazik gunah hayvanlara. Ozgur kalsinlar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Yazık olur hayvanlara bırak doğada mutlu mesut yaşasınlar bence .
member
Activity: 364
Merit: 20
Hic bir hayvanin kafese hapsedilmesi taraftari degilim. Butun hayvanlarin kendi dogal ortamlarinda yasama hakki vardir bence ve bu haklari ellerinden alinmamali.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Doğada yaşayan hayvanı alıp kafese koyarsan çok yaşamaz hocam. Kuşlarda sahibi değişince bile intahar edenler oluyor kafesin arasına kafalarını sıkıştırıp kendilerini öldürebiliyorlar. Bırakın hayvanları doğal hayatlarında kalsın. Kuş beslemek istiyosan da git petshop a kafes kuşu al.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Saygideger abicim niye hayvani alip dogal hayatindan kafese koymayi dusunuyorsun yazik gunah elleme birak daginik kalsin
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Neden bu kadar zalim bu insan ırkı? Niye beğendiği herşeyi boyundurluk altına almak ister? Bir de sevgi maskesinin arkasına sığınırlar. Sad
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
Hiç bir kuşun kafeste yaşatılması doğru değil ki, özellikle kırlangıç gibi çok hareketli bir kuşun yaşaması. Büyük ihtimalle kafeste ölür o kuş. Yazık olur
Pages:
Jump to: