Pages:
Author

Topic: Kısa bir örnekle imza kampanyası gelir hesaplama. - page 2. (Read 317 times)

member
Activity: 574
Merit: 34
130 dolar aslında piyasaya göre çok az ama bu piyasanın son durumuna göre artık normal karşılıyorum hiç bir bounty 500 usd gibi bir ödül dağıtımı yapmıyor. Yani bunun yanı sıra scam da dolu ödülleri hiç dağıtmayıp, ödül dağıtıp da hiç bir borsaya girme çabası göstermeyen dolandırıcılar onlara nazaran kıyaslanınca iyi gibi ama bizim beklentimiz farklı ve aylarca uğraşıp emeğimizin karşılığı olmadığını düşünmemiz normal çünkü beklentimiz yüksek her zaman bunu kişisel algılamayın genelleme ben de dahil:) Ama iyi ekipler ve iyi projeleri bulmayı başarmak için önümüzü görmemiz gerek piyasada bu şekilde vaat edileni karşılamayanlar olduğu sürece seçici olamayız herkes aynı şekilde düşük ödeme ve dolandırıcılık yaptığı için aynı düşünce ile yaklaşılmaya devam edecek projeler ICO lar kendilerini vaatlerini gerçekleştirip bir kitle sahibi olur. Ama ödeme yaptıktan sonra genelde alay konusu oluyorlar Smiley
member
Activity: 322
Merit: 32
Ubex gibi hardcap yapmış bir projeden Full Member bir üye 2 ay imzada kalıp bu parayı aldıysa biz Jr Memberlar intihar edelim o zaman Cheesy Şaka bir yana biraz pollyannacılık olacak ama en azından azda olsa bir karşılığı olması güzel bana kalırsa.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
bu kadar uzun süre kalman biraz verilen ödül miktarı ile oranla iyi değil lankin sayı olarak iyi verdikleri için şansın dönebilir.
member
Activity: 546
Merit: 10
bountydeki ödül, stake ve kaç stakein varsa kaç token alırsın gibi konulara yanıt olmuş. aydınlatıcı bilgiler. ama unutmayalım ki o tokenin ico fiyatı eşittir borsada bu rakam bulunacağı anlamına gelmiyor. borsada çakılan çok token var maalesef.
full member
Activity: 301
Merit: 100
Artık imza kampanyalarınada heves kalmadı ve bir beklentim yok eskisi gibi. Zaten piyasanın durumu ortada sırf imza boş kalmasın diye bende giriyorum bende.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Düşük fiyatları ben şu anki piyasa durumuna bağlıyorum. Piyasada yaprak kımıldamıyor maalesef. O yüzden gönderilen token fiyatlarıda düşük geliyor. Piyasa toparlansa tekrar eskisi gibi kazandıracağını düşünüyorum.
member
Activity: 504
umachit.fund
Hesaplar çoğu zaman havada kalıyor. Yeni başlayanlar için konu çok faydalı olmuş ancak her zaman evdeki hesap çarşıya uyacak da sanmasınlar, piyasanın içler acısı hali ortada  Undecided
member
Activity: 276
valla türkler imzadan birşey kazanmıyor ne yazıkki o yüzden birşey diyemiyorum. elin yabancılarında merit üreticileri var adam rütbeyi cabuk atlıyor full ünde bir hükmü yok artık ama bizim forumda yüksek bir rütbe.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Hocam çok güzel bir paylaşım. Ancak aldığınız miktar çok az kalmış. O kadar çalışıp post attınız ve aldığınız 130 dolar ise çok başarısız bir bountye girmişsiniz. Bundan sonraki hesaplarda kullanmak için bir üstteki posttaki dany nin tablosu kullanışlı görünüyor.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Bence aldığın miktar biraz az kaçmış sanki ayı trendinde olsak bile bu miktarın biraz daha üstte olması lazım ama bu miktarı alabilmen de hoş bir ara girdiğim her imza patlıyordu 2 3 ay elime bir şey geçmemişti buna da şükretmek gerekir bence. Daha iyilerini kazanman dileğiyle.
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
2017 yılına göre emeğinizin hakkı değil fakat 2018 bounty piyasası berbar olduğunu için normal karşılamak lazım .
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Hiç yoktan iyidir. Birde o kadar uğraşı bekleyip hiç bişey alamamak var. Gerçi  bukadar kazanamayacaksınız büyük ihtimalle bountyler gönderildikten sonra dump yiyecektir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
https://bitcointalksearch.org/topic/katldnz-odul-kampanyasndan-ne-kadar-kazanacanz-hemen-orenebilirsiniz-3129659

Ben sizin yerinize uğraşıp bir tablo hazırlamıştım.Gerekli bilgileri girerseniz yüzde 99 doğru sonuca ulaşıyorsunuz arkadaşlar Smiley
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Full Member hesap için haziran ayından beri imzada olduğunu göz önünde bulundurursak çok düşük bir ödül kazanmış oluyorsun. Bunun nedeni de Ubexin çok iyi reklam yapması ve neredeyse herkes tarafından biliniyor olması. Neyse sağlık olsun.
member
Activity: 476
Merit: 12
bence de hesapladığın kadar alman başarı sayılır. dağıtım yapıldığı an çakılacak büyük ihtimalle. ondan sonra tekrar toplaması bir iki hafta sürer zaten. bence koy kenara boğa bekle Wink
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
hesapladığın kadar alabilirsem o bile başarı bu devirde çünkü çoğu proje -2-3x açıyor artık borsaya girince.o yüzden fazla beklentiye girmemek lazım.bende aylardır swipe imzasındayım maksat imza boş durmasın ne gelirse kardır diyorum.ama aylardır tek kuruş geldiği yok tabi
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Keske herseferinde bu sekilde olsa iyi kotu elinize birseyler gececek. Bitmek bilmeyen icolar , scam projeler, tokeni gonderene kadar fiyatin dibe inmesi vesaire vesaire.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
İmza kampanyanızdan ortalama gelirinizi tahmin edecek bir yazı yazayım arkadaşlar en azından ne kadar kazanabileceğinizi tahmin edin az çok. Benim içinde olduğum UBEX yeni bitti imza sayımları yapıldı.

Telegramda adminin yazdığına göre satılan tokenlerin yüzde 2 si ayrılmış bounty için. satılan token miktarı 2.880.000.000 bunun yüzde 2 si bountye ayrılmış

2.880.000.000 x 0.02 = 57.600.000 UBEX token bunun yüzde 15 i imzaya ayrılmış.

57.600.000 x 0.15 = 8.640.000 UBEX token

8.640.000 / 10.688 (toplam stake ) = 808.383 UBEX token (1stake için düşen miktar)

bu miktarı stake sayınız ile çarpın örneğin kendi stake miktarım 117

117 x 808.383 = 94.580 UBEX token ve son olarak şuan borsalarda hali hazırda işlem gördüğü için bunu şuanki işlem fiyatı ile çarpalım (ancak bir hatırlatma token gönderildikten sonra büyük bir dump yiyebilir o yüzden bu miktar düşebilir ! )

Bugünün şartlarında 94.580 x 0.001381 (CMC UBEX fiyatı) = 130.61 dolar. Haziran ayından beri imzasındayım epey düşük bir miktar full member üyeliğe göre sadece bilgilenmeniz ve sizin kendi stake hesaplamanızı yapmanız için yazdım
Pages:
Jump to: